• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni sevmiyor ve bu konuda yapacak hicbir sey yok

Bu kadar duygusal olmak da ne biliyim?
Kaç tane biten evlilik kötü başlar ki? İşte adam gerçek yüzünü göstermiş. Hem de ilk andan. Ne demek aileni işini çevreni bırak benim düzenime gel demek? O an kumaşını belli etmiş.
Bak benim boşandığım selak gözümün içine bakardı. Ben hangi il desem oraya giderdik. Ailesi falan filan öyle kıymetli değildi. Çocuğumuz oldu tüm hayatı o oldu. Her şey mükemmeldi! Sonra bir azıtmış oha yani. Neyse boşandım çok şükür. Hiç de dakika saniye falan fistan saymadım. Değmez ki yani. Ne böyle melankolik haller. Çocuklarım olmasına rağmen koydum kapının önüne ne çekecektim

kitap yazin diyeceğim de, paragraf ve noktalama işaretlerinden cok haz etmiyorsunuz.
Drama tipler insanin hayat enerjisini yok eder, bu yüzden de esiniz sizden soğumuş gibi, hayat kalitesinin düştüğünün farkina varmış gibi hissettim.

arkadas cok watpadd felan okumus heralde yasi kucuk.... canim.. sana onerimm...subati bekleme simdi git.... ya da sen bilirsin bekle...

Aşırı duygusallık 20'li yaşların başında kalsın bence ya. Sizin için yorucu çünkü canınıza yazık. Bırakın bence bu insanı. Ha aşksız yaşayamam derseniz ki olabilir duygusal bir kadınsınız belli, bulun bir tane beybiliboy şöyle kibar, sevimli falan ve hayatın tadını çıkarın. Vallahi siz orada dertlenirken adam muhtemelen bilmem kaçıncı rüyasında. Siz de bir ananın babanın evladısınız kendinizin kıymetini bilin, kendinizi mutlu etmeye bakın. Şu an bu zor gibi gelir ama mesela en basiti kendinize daha da eziyet etmemeye çalışarak başlayın bir yerden. Olan size oluyor. Kalbinize ferahlık dilerim.

Back