• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın askere gidiyo ve ayrıldım ?

Kız iyi niyet fedakakarlık
Empati vs çok güzel yani
Keşke büyük sözü dinlese
Ama o mantıksız hareket ediyo
merak ediyoruz
Gelsede teselli etsek

Ayrilinca sevgim askim pat diyo ucup gitmis olmuyo herhaldd seviyorum hala onu boyle yaptigi icin bana ayrildim .

gerçekten ayrılmalısın. elinden kuş olup uçabilecek durumdasın şu anda ona rağmen seni ailesinin evinde bekletiyor.
bırak kendini kuş ol uç gerçekten...
evlendiğinde neler yapacağını aklın bile kesmez.
ne temmuz ne sonrası olsun.
gerçekten daha sağlıklı bitirmek istiyorsan yarın sabah senin evinin yakın bir yere gelsin. sebeplerini anlat bve BİTİR.
aşk eyvallah ama adamın yamuğu düzeltilecek cinsten değil. ilerisi için senin gözünün önüne serilmiş.

Onceden konu acmisligim var sevgilim izne gelmisti benden cok arkadaslariyla vakit gecirip alkol iciyolardi alkolle sıkı fıkı degildi icerdi gene ama bu kadar sık degildi .
Bugun son gunuydu sabah arkadaslariyla sabah bulustu onlarlaydi herneyse saat 4 de bana bizim eve gec gelcem birazdan dedi gectim onlara 1 saat gecti ararim ararim acmaz annesi babasi aramaya basladi onlarin telefonuda acmiyo aksam saat 8 gibi oldu aradim hala onlarda oturuyorum onu bekliyorum bu arada acti telefonu kafayi yapmis zar zor konusuyo dedikleri anlasilmiyo bile geliyorum dedi annesi babasi delirdi bende oyle saat 10 oldu anca geldi biraz kendine gelmisti agzima geleni saydim ona neler neler hemde son gununde bu saatte kadar kimleysen onlara git bitti dedim evlerinden ciktim geldim evime beni tutmaya calisti etti genede geldim evime mesaj atiyo yarin son gunum yapma boyle lutfen vs vs bi ton seyler yaziyo bu saatte kadar son gun oldugunu dusunmedin simdimi dank etti kafana yazma bana yarinda ugurlamaya gelcegimi sanma bitti daha yokum dedim yazmaya hala devam etti sustu yazmiyo yazmasinda gerek yok tabi.
Ben haksiz miyim allah askina bu son izniydi daha temmuza kadar yok bana bu yaptigini son gunumuzde hemde nasil unuturum ne yapayim ben gozlerim sisti aglamaktan ?
Haklisin ama felekten bi gun calmis askerlik haliyle bunalmistir dicem ama fazla abartmis ne diyeyimki simdi:eğlence:

Ben zaten ayrildim guzel arkadasim sadece yarin kendisi annesi gel dedikleri ihtimali dusunup gidimmi gitmimmi dedim

Ayrıldım ama yolcu etmeye gideyim mi gitmeyeyim mi demişsiniz. Ayrıldıysanız orada işiniz ne? Oraya gitsem mi gitmesem mi diye düşündüğünüze göre bu nasıl ayrılık? Ayrılmak sadece mesajına cevap vermemekle olmuyor, yüz yüze de görüşmemek gerekiyor. Aradan yıllar geçse çocukluk arkadaşı olarak yolcu etme vs. deseniz belki anlayacağım da ayrıldıktan bir gün sonra gidince ona ayrılık denmez.

15 gundur buradaydi 15 gunun her gunu beraberdik gorustuk (arkadaslariyla benden daha fazla bu arada) bugunde son gunuydu bunlar oldu asıl yapmamasi gereken en onemli gundu bugun

Aaa, öyle mi?
Ben bir iki kez falan görüştünüz sandım.
Yaptığı davranış yine kötü tabi de:KK64:

Evlendiğinizde akşam işten gelecek ce arkadaşlarla dışarı çıkmak istediğini söyleyecek izin vermiceksin kavga dövüş gidecek arıcaksın açmıcak sen yalnız uyuyacaksın
Bunların farkındasındır umarım
Ayrıl gitsin daha şimdiden seni bekleten umursamayan bi adam evlendiğinizde rahatça seni üzer.

Sonuç ne? Tavsiyelere uyulmulmuş mu, uyulduysa sonuç ne olmuş? O kadar yazıyoruz kaale alıp cevap veren yok gibi görünüyor. Önemli sebeplerden dolayı yazamamıştır, o ayrı. Öyle bir durum varsa çok geçmiş olsun.

Onun dışındaki durumlar için yazıyorum. Arkadaşlar rica ediyorum, böyle yapıp açıklama yapmadan yeni konu açan kişiler olursa, o kişilerin yeni konularına "bu arkadaş bir önceki konusunu yarım bıraktı" diye yazın da boşuna vakit harcamayalım. Ben de yazarım, ama unuttuğum gözden kaçırdığım olabilir, siz de yazın lütfen.

Sevgili arkadaslar,ablalarım kusura bakmayın yazamadim kucuk bi kaza gecirdim 1 haftadir hastanede yatiyodum yenice kendime geldim.
O gun olanlar sabah 10 da ben uyurken bize gelmis uyandigimda annemle konusuyolardi oturuyolardi bizim evde bu arada annem kendisini cok sever olanlarıda ona anlatmamistim annemin haberi yoktu anneme kendi olanlari anlatmis konusmus annem kendisini cok sevsede azarlamis kulagindan cekmis bana da kocaman cicek yaptirip getirmis ben gene yumusamadim sevgili arkadaslarina alsaydin etseydin cicegi hadi hadi git dedim yarim saat beni ikna etmeye calisti en sonunda bende kiyamadim affettim daha olursa asla ama asla suratina bakmam istersen askerlik degil dunyanin oteki ucuna gitsen genede bak gelmem fena olur dedim anlicaginiz baya bi soylendim bagirdim cagirdim ne desem tamam ne dersen kabulumdur dedi iyi simdi aramiz sukrolsun

Back