- 29 Ocak 2017
- 151
- 64
- 18
- 34
- Konu Sahibi saribaykuss
Ben önceki konunda da demiştim. Bu adama yol ver mutlu oşmazsın diye. İyi yapmışsın.
Ayrılmadı daha bekliyoruz
Bu saatte kadar yok kız ortalıkta
Bugun 3te gitti çocuk ;))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben önceki konunda da demiştim. Bu adama yol ver mutlu oşmazsın diye. İyi yapmışsın.
Artık bu kızlara üzülmüyorum. Kendileri yapıyor en büyük kötülükleri. Bulunmaz hint kumaşı ya varsın ayrılmasın. Daha çokkkk konu açar bu kafayla.Ayrılmadı daha bekliyoruz
Bu saatte kadar yok kız ortalıkta
Bugun 3te gitti çocuk ;))
Ayrilinca sevgim askim pat diyo ucup gitmis olmuyo herhaldd seviyorum hala onu boyle yaptigi icin bana ayrildim .
Haklisin ama felekten bi gun calmis askerlik haliyle bunalmistir dicem ama fazla abartmis ne diyeyimki simdiOnceden konu acmisligim var sevgilim izne gelmisti benden cok arkadaslariyla vakit gecirip alkol iciyolardi alkolle sıkı fıkı degildi icerdi gene ama bu kadar sık degildi .
Bugun son gunuydu sabah arkadaslariyla sabah bulustu onlarlaydi herneyse saat 4 de bana bizim eve gec gelcem birazdan dedi gectim onlara 1 saat gecti ararim ararim acmaz annesi babasi aramaya basladi onlarin telefonuda acmiyo aksam saat 8 gibi oldu aradim hala onlarda oturuyorum onu bekliyorum bu arada acti telefonu kafayi yapmis zar zor konusuyo dedikleri anlasilmiyo bile geliyorum dedi annesi babasi delirdi bende oyle saat 10 oldu anca geldi biraz kendine gelmisti agzima geleni saydim ona neler neler hemde son gununde bu saatte kadar kimleysen onlara git bitti dedim evlerinden ciktim geldim evime beni tutmaya calisti etti genede geldim evime mesaj atiyo yarin son gunum yapma boyle lutfen vs vs bi ton seyler yaziyo bu saatte kadar son gun oldugunu dusunmedin simdimi dank etti kafana yazma bana yarinda ugurlamaya gelcegimi sanma bitti daha yokum dedim yazmaya hala devam etti sustu yazmiyo yazmasinda gerek yok tabi.
Ben haksiz miyim allah askina bu son izniydi daha temmuza kadar yok bana bu yaptigini son gunumuzde hemde nasil unuturum ne yapayim ben gozlerim sisti aglamaktan ?
Ben zaten ayrildim guzel arkadasim sadece yarin kendisi annesi gel dedikleri ihtimali dusunup gidimmi gitmimmi dedim
15 gundur buradaydi 15 gunun her gunu beraberdik gorustuk (arkadaslariyla benden daha fazla bu arada) bugunde son gunuydu bunlar oldu asıl yapmamasi gereken en onemli gundu bugun