• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın askere gidiyo ve ayrıldım ?

Neden sana değer veren başka birini bulmuyorsun ki canım yaşın küçük eminim çokta güzelsindir.Sana hakettiğin değeri vermeyen biri için gözyaşı dökmeye değmez.Biraz etrafınla ilgilen işinle gücünle ilgilen dünya o çocuğun etrafında dönmüyor:KK66:.
Canim ben birini buluo bulmama derdinde bir kiz olmadim hic veya erkekler beni begeniyormuediyormu sevgilim var yok pesinde olan biri olmadim hic ilk kez asık oldugum sevdigim ilkim o o olsun olmasin ben genede baskalariyla gorusmemki

Annemle ne alakasi var ? Yazmicaktim tutamadim kendimi yazdim iyikide yazmisim iyi oldu napiyosun bu saatte diye hesap sormaya kalkisti sevgilim diyerek srvgilim ? Dedim agzinin payini aldi ben hep koskoca gun onu merak ettim bu saattede ben napiyorum diye o merak etsin :KK66:
Annenle ne alakasi war blyo musun canim.hicbir anne boyle basiretsiz zayif bi kzi olsun istemez aptal saptal bi adam pesinde omrunu heba etsin istemez..siz bu adamla barisacaksnz..sonrasnda tabi ki yurumeyeck we bilemyorum zararn neresndn doneceksiniz ya da donebilecekmisnz..bu surecte anneni de uzeceksn.iste bu yuzdn uzuldum annene yawrucum anladn mi şmdi?

Annenle ne alakasi war blyo musun canim.hicbir anne boyle basiretsiz zayif bi kzi olsun istemez aptal saptal bi adam pesinde omrunu heba etsin istemez..siz bu adamla barisacaksnz..sonrasnda tabi ki yurumeyeck we bilemyorum zararn neresndn doneceksiniz ya da donebilecekmisnz..bu surecte anneni de uzeceksn.iste bu yuzdn uzuldum annene yawrucum anladn mi şmdi?
Benden yasiniz buyuk galiba saygim sonsuz size hakli dogru diyosunuzdur haklisinizda cidden neler olur neler bitmez kestiremiyorum gelecekte ne olur orasini allah bilir ama ailemi annemi tabikide uzmek istemem allah ailemi uzecek kararlarda aldirmaz bana insallah..

Ya bırak üzülme.Senin yanında olması gereken zamanda arkadaşlarıyla ,giderken kıymetli olursun tabi .Bi şey olmaz ondan ağlama :110:

Ayrılmamışsın ki
Ayrılda gel
Arkadaş nedir ya akıl almaz oynatmış bide
Garibim git git gel gel hesabı
Oynatmış
Hem elin evinde bekliyor Iyice Üzülüyorum sana
Arkadaş ne ki ben bilmem
Hiç tekin değil o çocuk içki vs yarın
Başka şeyler
Ayrılda gel acıma anası değilsin ya ooooooooffffffffff
Ayrıl.....

Bırak ders olsun adama. Arkadaşları senden önce geliyorsa evlenince de senden önce gelecek haberin olsun. Bence doğru olanı yapmışsın hiç ağlama :KK25::KK39:

Boyle bi tipten ayrilarak iyi yapmissin. Son gun bile senle görüşmek yerine saatlerce içmiş ve de seni kendi evinde anne babasıyla bekletmis. Ileride nasil davranacagi belli bence. Askerlik psikolojisi falan da bi yere kadar.

Arkadaştan değerlimisin değersizmi
Git arkadaşlarına de
Hhhaaaaaa bide
Beleşci badavacı olabilir
Harcamasıda dengesiz içki felan paramı verilir
Yarın uyuşturucu vs bırak iyilik le
Sen empati yapıyorsun gerek yok
O yapmıyor istemiyor belli

Denge kacti uctu gitti olan bana oldu kabullendi galiba oda saat 11 den beri yazmadi zaten fena haldeydi uyumustur coktan yazmasin yarinda yazmasin kafasina gore bu yaptigini asla unutmucam onun asla

Muhtemelen o sarhoşlukla uyuyakalmıştır o. Uyanınca başlar tekrar aramaya mesajlara. Unutulması kolay bişey değil incindin çünkü. Bi söz nişan bişey var mıydı

Ben dedim demeyi sevmem şaka şaka bayılırım :D
Ben dedim demi ? Barışırsın takma diye..
Affetmek senin kanında, seni üzmek de o adamın kafasında var..
Bu adamla ilgili 3. Konunu sabırsızlıkla bekliyoru..
Ahhh ahhh biz kadınlara bazen gerçekten müstehak oluyor bazı şeyler, a-kıl-la-na-mı-yo-ruz.... :işsiz::kahve:

Bana gene affedersiniz gibi geliyor ama ilkinde burnu sürtmediği için bunu da hiç utanmadan rahatça yapabilmiş. Affedeceğinizden o kadar emin ki bu kadar rahat. İki duygu sömürüsüne bu sefer kanmayın derim. Asker psikolojisine de başlarım. Gerekirse uzunca bir süre affetmeyin.
Bana da öyle geliyor alttan girip üstten cikcak ve affettirmeyi başaracak gibi geldi neden kendinizden bu kadar taviz veriyorsunuz 10a kadar beklemek nedir yahu bi saat otur gelmiyorsa çık git adam hem alkolik hem de size değer fln vermiyor sevse arkadaşlarıni size tercih etmezdi eğer barisirsaniz hem gururunuzu cigniyceksiniz hem de böyle size azıcık bile değer vermeyen bir adamla omrunuzu curutceksiniz asla affetmezdim

Sana degil ailene kizmak lazim. Elin adaminin evinde kendini kucuk dusurup saat 10lara kadar beklemene izin verdikleri icin...
Buyuk ihtimal yasin kucuk ve cinsellik yasadin. Haliyle adam ne yaparsa bundan korkundan zaten affediceksin. Gec o seviyorum muhabbetini. Insanlar 3 cocuguyla bosaniyo bi'sen mi seviyosun da seviyorum da seviyorum diyosun.

Ayrilmayacagin zaten belliydi, sen daha cok aglarsin.

Ben dedim demeyi sevmem şaka şaka bayılırım :KK70:
Ben dedim demi ? Barışırsın takma diye..
Affetmek senin kanında, seni üzmek de o adamın kafasında var..
Bu adamla ilgili 3. Konunu sabırsızlıkla bekliyoru..
Ahhh ahhh biz kadınlara bazen gerçekten müstehak oluyor bazı şeyler, a-kıl-la-na-mı-yo-ruz.... :işsiz::kahve:
Barismis mı yuh ya gerçekten erkeklerin suçu yok kadınlar kendini paspas yapıyo onca şeyin üstüne affetmek.... Sen bunla evlen sonra konu açarsın ben ne yaptım ne ettim vah vah tüh tüh

Canım ben esimin ailesiyle esim olmadan iki saat duramiyorum onca saat nasil durdun ki nisanlin degil kocan degil sevgilin yani.Beyimiz arkadaslariyla sürtsün sen salya sümük anasiyla babasiyla yollarini gözle yarın evlenincede onlarla teselli bulursun artik...Sana deger vermiyo emin ol buna kendinizi bu kadar basitlestirmeyin ya

Back