• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın askere gidiyo ve ayrıldım ?

Ne arkadaş meraklısıymış.Kaç gündür arkadaş da arkadaş.Hiç mi ailesini seni özlememiş! Boşver Can'ım ters etki yarat hiç cevap verme.Daha da tutuşsun.
Iste bu saatten sonra biricik arkadaslari dostlari kankileri askerde yolunu gozler onun hakediyo herseyi o .

Ailelerimiz arkadas tanislar gelip gitmenin lafi hic olmadi aralarimizda . Ben aynisini yapsam kiyameti koparirdi kudururdu ne diyeyim yaziklar olsun yarin ola hayrola haketti o surunsun cidden surunsun istiyorum
Siz yapsaniz onun ne tepki vereceğini düşünüyorsanız öyle davranin. İlişkilerde her şey eşit ve karşılıklı olmalı bence.

Gönlünüzü almak için uğraşıyor olması askerde yalnız kalmamak içindir belki de. Seven insan böyle düşüncesizlik yapmaz herhalde.
Bende onada diyorum dusuncesizlik yapiyosun diye cok guzel sekilde savunuyo kendini canim 3 senedir beraberiz 4 ncu seneye gidiyordu askerde yalniz kalmamak icin yaptigini sanmiyorum ne bileyim beni cok mutlu etti bir dedigimi iki etmezdi ailesindeki herkesle tanistirdi etti bana karsi cok dusunceli harika biriydi ama gel gelelimki arkadaslariyla oldugunda cocuk 360 derece donuyorrr...

Gitmeyin. Doğru olanı yapmışsınız.
Özlememiş ve özlemeyeceğini düşünüyor heralde.
Sürünsün en azından.

Ailelerimiz arkadas tanislar gelip gitmenin lafi hic olmadi aralarimizda . Ben aynisini yapsam kiyameti koparirdi kudururdu ne diyeyim yaziklar olsun yarin ola hayrola haketti o surunsun cidden surunsun istiyorum
Ben ayrılırdım. İlkkez olmuyor çünkü bu hareketi. Demekki döndüğünde de buna devam edicek hatta daha da artabilir. Karşımdakinden gördüğüm değer çok önemli. Elbetteki arkadaşlarıyla da olacak ama son gün sizi ekmesi değer vermediğini çantada keklik olark gördüğünü gösteriyor.
6 saat bekletmiş sizi, ben eşimi 6 saat görebilmek için askerdeykeb rizeden vana 2 uçak ve 4 saat araba yolculuğu ile gitmiştim şubat ayında. 6 saat görebildim sadece. Varın siz düşünün değerinizi

İlk olayını hatırladım senin Ya kuzum duygusal davranma sen bilirsin ama bunun geleceği pek parlak görünmüyor bak sana söyleyim.. Asker psikolojisi evet var ama asker adam yarisini mıncıklamak sevmek için saniyeleri sayar seninki sana resmen satış koyuyor.. yok zıkkım içsin senden değerli mi yani ? Ben olsam alırım hatunu yanıma oh kebap :) ne işim var odun adamlaRla.. sen gittin affettin yine bu sefer artık bilemiyorum hatalı sen olursun affedersen..
3. Ye konu açarsan takipteyim :) hatalı sensin derim.. iyi düşün derim gencecik kızsın o hanzo haketmiyor seni. :süslü::cool:
Insan kimi sevecegini asık olcagini secemezmis canim bende kendi kendime diyorum 6 ay bekledim onun yaptigina bak haketmiyor diyorum kendime ilk geldigi gun ailesinden once ilk benim yanima gelmisti kosarak nasil sarilmisti hemde kemiklerimi kiracak gibi koklayarak operdi diger gunler arkadaslarini gorunce benden cok onlarla zaman gecirmeyi basladi hep bagirdim cagirdim yapma diye gene napti netti gonlumu almayi basardi ama bu son yaptigi yenilir yutulur gibi degil cok zoruma gidiyo cok :KK61:

Bende onada diyorum dusuncesizlik yapiyosun diye cok guzel sekilde savunuyo kendini canim 3 senedir beraberiz 4 ncu seneye gidiyordu askerde yalniz kalmamak icin yaptigini sanmiyorum ne bileyim beni cok mutlu etti bir dedigimi iki etmezdi ailesindeki herkesle tanistirdi etti bana karsi cok dusunceli harika biriydi ama gel gelelimki arkadaslariyla oldugunda cocuk 360 derece donuyorrr...
Demek ki neymiş ? Ailesiyle tanıştırması hatta bütün sülaleyle tanıştırması bir dediğinizi ikiletmemesi çok önemli değilmiş. Konu arkadaşları olunca gözü sizi görmüyormuş bu affedilir bir şey mi? Evlendiğiniz de her gün ondan haber almak için deli mi olacaksın ?

Gitmeyin. Doğru olanı yapmışsınız.
Özlememiş ve özlemeyeceğini düşünüyor heralde.
Sürünsün en azından.
Askerdeyken nobette dahi goruntulu arardi yakalanma olasiligi cok yuksekken durmadan resim cekin at nur yuzunu goreyim cok ozledim derdi 2 kere teli dahi yakalatti ve son gununde yaptigi ayata alkislanaca hareket yaptigi

Ben ayrılırdım. İlkkez olmuyor çünkü bu hareketi. Demekki döndüğünde de buna devam edicek hatta daha da artabilir. Karşımdakinden gördüğüm değer çok önemli. Elbetteki arkadaşlarıyla da olacak ama son gün sizi ekmesi değer vermediğini çantada keklik olark gördüğünü gösteriyor.
6 saat bekletmiş sizi, ben eşimi 6 saat görebilmek için askerdeykeb rizeden vana 2 uçak ve 4 saat araba yolculuğu ile gitmiştim şubat ayında. 6 saat görebildim sadece. Varın siz düşünün değerinizi
Karadenizlimisiniz bende karadenizliyim. Kendisi dusunur bu saatten sonra artik biricik arkadaslari yolunu gozler beyfendinin yazik.

Demek ki neymiş ? Ailesiyle tanıştırması hatta bütün sülaleyle tanıştırması bir dediğinizi ikiletmemesi çok önemli değilmiş. Konu arkadaşları olunca gözü sizi görmüyormuş bu affedilir bir şey mi? Evlendiğiniz de her gün ondan haber almak için deli mi olacaksın ?
Evlenmeden once arkadas iliskisinin hep onunu kesmeye calistim bu konuda cok tartistik bi turlu biricik arkadaslarindan kopamiyor

100 kişi gitme dedi 2 kişi git dedi kafanız karıştı ne diyelim kendi düşen aglamaz
Cok haklisiniz.bile bile kendi rizasyla hataya düşene merhamet edilmezmiş.1000 kisi ayril dedi hala o 1 2 kişinin lafina tutunmaya calisiyosun.burda o kadar insan war snin yasn kadar ask tecrubesi olan.hayatta ne insanlar gormus gecrms.hadi 1 2si haksz diyelm ama hepsi ayni seyi soyluyor ayrl diye.hala kendne bhane aryorsun gdim mi die.ewlilik,hayat bu hssettgn duygulardan ibaret degl.bunlar bi anda gelp gececek deli gbi pisman olucksn boyle serseri umursamaz bryle oldugn icin.gdip bir de cocuk yapçksn hem kendi basini hem o yawrulari yakacksn.bu kadar kor bu kdar toy olmayin ya.yemin ediyorum nefrt ediyorm bu genc kzlarn aptal saptal duygu takntilarndan.ah bi sihrli degnegm olsa da gostersem 5 10 sne sonralarni hc eser kalck mi o duygularndan..illa hayatniz mahwolunca uyanacaksnz dmi..şu saattn sora ne yaparsn blerek yapacaksn o kdar insanin lafna ragmen bos yere aglama ilerde.

Askerdeyken nobette dahi goruntulu arardi yakalanma olasiligi cok yuksekken durmadan resim cekin at nur yuzunu goreyim cok ozledim derdi 2 kere teli dahi yakalatti ve son gununde yaptigi ayata alkislanaca hareket yaptigi

Empati kuruyorum ne yaparsa yapsın kabul edemezdim bunu sanırım. Çok önemsiz hissederdim.
Son gün görüşelim ne. Görüşmeyi çok önemsiyor madem niye giderken sadece?

Empati kuruyorum ne yaparsa yapsın kabul edemezdim bunu sanırım. Çok önemsiz hissederdim.
Son gün görüşelim ne. Görüşmeyi çok önemsiyor madem niye giderken sadece?
15 gundur buradaydi 15 gunun her gunu beraberdik gorustuk (arkadaslariyla benden daha fazla bu arada) bugunde son gunuydu bunlar oldu asıl yapmamasi gereken en onemli gundu bugun

Bi mesajinda sevgilim yazmıs bende sevgilim? Dedim tamam yok bisey mesaj atmadim say olurmu dedi simdi bende cevap vermedim.

Cok haklisiniz.bile bile kendi rizasyla hataya düşene merhamet edilmezmiş.1000 kisi ayril dedi hala o 1 2 kişinin lafina tutunmaya calisiyosun.burda o kadar insan war snin yasn kadar ask tecrubesi olan.hayatta ne insanlar gormus gecrms.hadi 1 2si haksz diyelm ama hepsi ayni seyi soyluyor ayrl diye.hala kendne bhane aryorsun gdim mi die.ewlilik,hayat bu hssettgn duygulardan ibaret degl.bunlar bi anda gelp gececek deli gbi pisman olucksn boyle serseri umursamaz bryle oldugn icin.gdip bir de cocuk yapçksn hem kendi basini hem o yawrulari yakacksn.bu kadar kor bu kdar toy olmayin ya.yemin ediyorum nefrt ediyorm bu genc kzlarn aptal saptal duygu takntilarndan.ah bi sihrli degnegm olsa da gostersem 5 10 sne sonralarni hc eser kalck mi o duygularndan..illa hayatniz mahwolunca uyanacaksnz dmi..şu saattn sora ne yaparsn blerek yapacaksn o kdar insanin lafna ragmen bos yere aglama ilerde.
Ben zaten ayrildim guzel arkadasim sadece yarin kendisi annesi gel dedikleri ihtimali dusunup gidimmi gitmimmi dedim

Siz tamamen bittiğine, altı ay sonra da görmeyeceğinize görüşmeyeceğinize inanıyor musunuz? Hayatlarınıza başkalarının gireceğine, yollarınızın tamamen ayrılacağına... Hiç sanmıyorum. Burnu sürtülene kadar tavır koymak sizinki. Ne zaman affetsem acaba düşüncesindesiniz.

Gerçek ayrılık bu değil.

Ayrldgn icin hala gecenin bu saatindki mesaja cewap atyosun dmi:) Allah akil fikr wersn gozunu acsn kzm ne diym.annene uzuldum walla
Annemle ne alakasi var ? Yazmicaktim tutamadim kendimi yazdim iyikide yazmisim iyi oldu napiyosun bu saatte diye hesap sormaya kalkisti sevgilim diyerek srvgilim ? Dedim agzinin payini aldi ben hep koskoca gun onu merak ettim bu saattede ben napiyorum diye o merak etsin ;)

Aynen oyle yemin ederim kac saattir aglamaktan gozlerim kipkirmizi oldu hala agliyorum zoruma gidiyo canim yaniyo bunu nasil yapar bana ya nasil kac ay goremicez birbirimizi yarin 3 de gidecek
Neden sana değer veren başka birini bulmuyorsun ki canım yaşın küçük eminim çokta güzelsindir.Sana hakettiğin değeri vermeyen biri için gözyaşı dökmeye değmez.Biraz etrafınla ilgilen işinle gücünle ilgilen dünya o çocuğun etrafında dönmüyor:KK66:.

Back