yarım rahim

kahretsin cok hizliyim ben aramistim burukseli 5000 tl ilaclarla 6000 tl dedi kizlar bu isi en iyisinde de yaptirsan tutmayinca tutmuyooo benimki en iyilerindendie arastirin netten gen art ama kadin benim rahmimi bile anlamamis...kismet birazda ama sana demistim morfoloji cok kil bisey s3n sans eseri kalmissin bu 2 yildada olabilir 2 aydada sabirbisi ben kismets3 temmuzda baslicam bu surectede sadec s3vkim icin yapicam o isi yeter bee bebek bebek tadi kalmadi bastirsin parayi alsin babasi...devlette olmasi icin yani rapor icin sartlati ben sana bi saysammm ohoooo olme esegim olme

kizlar bizom dogusumuz normal degilmiski hayatimiz olsun...annemlerin ilk cocugu kan uyusmazligindan ve annemin apandisi patlamasi nedeniyle 9 aylikken karninda olmus anneme oldu diye karnini dikmemisler guzelce annemin gobek deligi farkli yerde neyse annem yasayinca bebegi kim dusunmus bi mezari bile yok nerde bilinmiyo sonra 2 sene sonra ben olmusum diger bebekte bende ege unv.yil 83 85 en iyi proflar bile babama karin naz yapiyo diye sallamislar basindan halbuki bebek olmus zehirlenmis annemide olduruyormus yasnacak varsa dr fasa fiso benimde erken dogma riskim oldugu icin annemin deyimiyle esim onde gelmis yasamaz bu bebek demisler...2 ay yatmis unv. bende 2800 gr 52 cm pamuk gibi kel kirmizi duduakli dunyaya gelmisim annemin deyimiyle sonra surekli en iyi dr lara kontrole aylik benim akilli annem komsuya uymus bu bebek zayif mama ver demesiyle mamayi goren ben alirmiyim anne sutu3 aylikken kesmisim ama maslllah annemn oyle guzel beslemiski bunyem cok direnclidir kolay kolay hasta olmam kanim sekerim...cok iyi seviyededir guldureyim sizi annem beni 7yasina kadar geceleri belimi kundaklardi acar ustunu de usutur belini bobreklerini diye o zaman kaloriferli ev nerde..bir gece anneannemde yada akrabada birakmamistir yemez icmez usur diye babama hicalatmiyim abartisiz hala eliyle besler geldiginde...

Canımmm paket programmm varsa hepimize birer paket alalım yaa. sen söyle 3 arkadaş daha var de indirim yapsınlar yaa :) valla bu işin nasıl ticareti varmış öyle yaaa. şaka gibi .
canım sonuç olarak rahimin bebeği taşıcak boyutta. bence hemen acele etme. bi yaz sonu gelsin. sen 35-40 yaşında değilsin ki paldır küldür tüp bebek mi yapılırmış. doktorlara kalsa hemen o gün yat sana tüp yapalım dicekler. boşver iyi oldu mr çektirdiğin. acaba mı demekten kurtuldun. artık derdini biliyosun , dermanını da biliyosun. ayrıca tüp bebek tutacak oldu mu çok pahalı yer imiş yada devletmiş inan hiç fark etmiyor. yeter ki o tutmak istesin . ama devlette yaptırırken tabi bi çok aşaması var. yorucu ve zor. allah hepimize kolaylık versin kızlaaaarr. artık tüp bebek parası biriktircez desenize.

doğru tahmin etmişim kız 5000-6000 tl diye valla artık uzman olduk yaa ))
aynen öyle tabiki canım benim en iyi yerde olsa olmayınca olmuyor herşey kısmet işte sonuçta elimizden geleni yapıyoruz artık daha ne yapalım değil mi zaman ne göstericek bakalım inşallah iyi olacak hakkımızda.. tatlım boşver zaten aslında asıl problem artık o işi bile bebek için yapıp robota döndük zevk için yapmalı en güzeli kafaya takmamalı asıl öyle gelecek bebiş böyle her seferinde bozuk plak gibi ilişki esnasında önce sonra habire bebeği düşünüyoruz boşverin yaa daha gencizz kızım yeterki sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun.. bencede yaza kadar bekle kürleri yap sonra olmazsa bakarsın tüp bebeğe geçersin canın nsl isterse öyle yaparsın kendini manevi yönden hazır hissetmen lazım zaten..
kız demek aşağı yukarı hepimiz aynıymışız valla ya yazık ama anneciğine 9 ay karnında taşımış kardeşini ama herşey kısmet işte rabbim o acıları bizlere yaşatmasın aman geç olsun da güç olmasın işte yaaa..bak gördün mü hepimiz nazlı büyümüşüz bende öyle kız gerçi en küçüğüm ben iki kardeşiz ama hala çocuk gibi görüyorlar beni hatta sadece ailem değil çevredeki herkes komşular filan biraz da ufak tefeğim ya herkes sever yanağımı sıkar filan beni çocuk gibi görür annemin gözünde zaten çocuğum oayrı)) demek hepimiz aynıyız ya nazlı büyümüşüz işte bebeklerimiz de bizim gibi nazlı bir türlü gelemiyorlar ))))))) kızzz bende kel doğmuşum biliyon mu sonra sarı kafalı olmuşum )) hatta annem hep der çocukları diziyorlar ya böyle seni hemen tanıyordum bembeyaz tombiş yanaklı mavi gözlü keldin der )) bende doğar doğmaz sarılık olmuşum küveze almışlar birkaç gün.. ben de çok hasta olmam sadece narin bir yapıya sahibim ufak tefeğim birde egzama sorunum var beyaz tenliyim cildim kızarıyor çok doğduğumdada varmış zaten ama hala da var..
amannn ya boşverelim kız bundan sonra ne yapalım ona bakalım pozitif olup inanalım bu yaz bizim olacaktı unutmayın..

aanaaaaaa bende kelmişimmmmm ve sonra sapsarı saçlarım çıkmış.bembeyaz tenliymişim halende beyazımda ve de gözlerim de maviymişşş. :) demek ki hepimiz keltoş doğmuşuz yaa. bu da bir benzerlik. benim bu tenimin beyazlığı yüzünden denize giremiyorum yaa. azcık güneş görünce ne krem sürersem süreyim çok fena kıpkırmızı oluyo tenim. sonra da çok acıyo . ne zaman denize gitsem bu işkenceyi yaşıyorum. artık sabahın köründe yada akşam güneş batımı gibi giriyorum etkilenmemek için. hem ki en yüksek faktörlü krem kullanıyorum bana mısın demiyor. bi de o kadar beyaz ki vücudum sahil kenarında kendimi yoğurt gibi hissediyorum yaa. millete bakıyorum ne güzel yanmışlar ama nerdeeee bende öyle ten. yoğurt gibi gidip pancar gibi dönüyorum işte.

Dünden beri nasılsınız canlarım? Ben öyle uyumuşum ki uyandığımda saat 11 di. Epeeeyy bi uyumuşum. Birazdan khvalti yapacağım. öpüyorum hepiniziiii......

Dünden beri nasılsınız canlarım? Ben öyle uyumuşum ki uyandığımda saat 11 di. Epeeeyy bi uyumuşum. Birazdan khvalti yapacağım. öpüyorum hepiniziiii......

Günaydın Kızlar ne yapıyorsunuz bakiiim bir tek masal ın sesi çıkmış kız dün çok mu dizi izledin ne ettin 11 e kadar uyumuşun bizim burdada hava kapalı yağmur yağacak gibi insanın uykusu geliyor ama..öptüm hepinizi..

ohh güneşlen bakalım uçak hanım bizde kahve içicez şimdi hadi gelin birlikte içelim kızlarrrrr...

ah ah ne iyi olurduuuuuu burada cok yanlizim benim gibi kimse yok cogunun bebegi var dun aksam komsum geldi pamuk helva gibi bi kizi var o da belki bizim gibiydi bilmiyordur 4 aylikken dogumu baslamis gibi acilma olmus yatarak ve ilaclarla durdurmuslar bebegi koynunda simdi dr sitesinde bi cok dr sordum hepside tam.bi olcu veremiyo.sadece dusuk riski erken dogum riski var diyorlar...ve ben yaza tup bebege baslicam asilama bike risk normal yoldan farki yok hem rahimi boduna birkaliyolar benim filmde de asilamadada yumurta toplamadada kanamam oldu...adet zamsni ysklsdiuo agrilarim var goguslerim catlayacak ins gec kalmaz bu ay incir kuru yapicam sogan suyuna gerek yok

Sedoşumm valla akşam epey dizi izledim önce trt 1 deki seksenler dizisi. Sonra da star tv de ki işler güçler. Epey gec bitti. Bizim burda hava bugun cok guzel. Güneşlik.insanın kendini sokağa atası geliyor. Bu arada kahve içiyormuşsun afiyet olsun kızz.

bugün burası sessiz kalmış ya aktunacık da gelmemiş hiç hayırdır.. uçakcım keşke ya keşke yakınlarda olsaydık ne güzel birbirimizi anlardık konuşur muhabbet ederdik çok güzel olurdu Allah tan şu bilgisayar var da yine uzaktada olsak birbirimizi düşünüp buluşuyoruz burdan rabbim komşuna gösterdiği gibi sana da bizlere de o mutluluğu göstersin inşallah..ya dün bu düşük müşük çok konuştuk gece rüyamda hamile olduğumu gördüm ama çok güzel bir duyguydu fakat lavaboya bir gidiyorum ki altımdan kan geliyor ama böyle nsl desem kahverengi gibi ama sanki yemeğin üzerinde yağ donar ya böyle kalıp kalıp öyle kahverengi sulu çay gibi yani diimm..Allah diyorum bebeğim düştü sonra bir iki saniye sonra duruyor o kan aa diyorum bişii yok ama kötü hissediyorum bebeğime bişi oldu diyorum ya çok garip bir rüyaydı herhalde bilinç altından kaynaklanıyor...
dr ların söylediğini zaten biliyoruz ya erken doğum ve düşük riski inşallah bunları yaşamiicaz tatlım rabbim yardım etsin bizlere ve bizim gibilere inşallah iyi olacak yaza tüp bebek yaptır tabiki kendini hazır hissedince ama yaza kadar da dene şansını inşallah gerek kalmaz tabi birde şöyle bişii var tüp bebek de yumurtanın da sperminde kalitelisi alınıp konuluyor o yüzden çok çok büyük bir şans her konuda ama inşallah yinede gerek kalmasın hiçbirimizin diğer bayanların yaşadığı o mutluluğu bizde yaşayalım hep hayal etmiştim eskiden hamile kalırsam eşime nsl söylerim nsl süpriz yaparım diye ama o şansa eremedim hiç..inşallah bundan sonra olur..
sen benden bir gün önce adet olmuştun dimi 23 şubat senin herhalde benim 24 şubat ama benim çok sancım var sanırım olmak üzereyim seninde sancın varmış galiba iyi bak kürler işe yaramış demek tatlım bence devam et bende bu ay yapcam bal-çörekotu-tarçın inşallah iyi gelir..
kız masal oh oh dizileri izlemişin eşimde işler güçleri çok seviyor ama uyuya kaldı izleyemedi seksenlerde de hep aynı espriler yapıyorlar artık ya ilk zamanlar güzeldi de şimdi pek izleyemiyorum onu..kahvemi içtim yaa keşke yanımda olsaydınız güler muhabbet ederdik ne güzel olurdu inşalla hbir gün nasip kısmet olur da dörtlü buluşuruz canlarım ama tabii hamiş filan olursak fazla kahve içilmez başka şey içeriz ...

merhaba arkadaşlar. bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum. okudukça de kendimi görüyorum. nasıl başlasam bilemedim. bende de çift rahim var. doktor önce perde dedi histerekopi oldum rperdeyi almak içim ama rahim hiç açılmamış. rahim şeklim daha çok masal arkadaşımızınkisi gibi. bu ay adetten sonra tekrar histereskopi yapılacak. bikornis olabilirmiş. rahimin büyüklüğüne bakılacak bebeği taşıyıp taşıyamayacağına. taşırsa tüp bebek yapılacak. Çok mutsuzum. çokta korkuyorum. Ayrıca tüplerimden birinde de sorun var. ve ben 2011 yılında 14+3 te düşük yaptım. Bilmiyorum arkadaşlar olumsuz düşünmemeye çalışıyorum. elden de bişi gelmiyor. Hepimizin hakkında hayırlısı İnşallah .

Hoşgeldin öğretmenim aramıza..Öncelikle çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten böyle şeylerin ismini bile bilmezken şimdi o kadar çokmuş ki böyle bayan şaşırıp kalıyorum ama rabbim beterinden saklasın canım..üzme kendini bilmiyorum kaç yaşındasın kaç senedir bebek istiyorsun ama herşey kısmet gerçekten de...benim de hsg de yarım rahim sonucum çıktı hangi şehirdesin bilmiyorum ama benim gittiğim iki dr da perde dedi çift değil kesinlikle dedi ben de önümüzdeki ay ameliyat olucam kısmetse..senin neden böyle çelişkili demişler anlamadım..üzülme tatlım sonuçta bebek için tek tüp de yeterli olsun varsın tek olsun ne olacak tek tüp tek sperm tek yumurta...Korkma lütfen ve de kendini üzme..senin perde de mi vardı çift rahimle beraber yoksa perde diye ameliyata girdin çift mi dediler onu anlamadım..hakkında hayırlısı olsun canım benim..bak sen yine daha önce hamile kalabilmişsin ben hiç kalamadım 2.5 senelik evliyim 2 senedir hiçbişi olmadı..inşallah perden vardır canım ama çift rahim de kötü bişii değil eğer bebek taşıyabilecek kapasitedeyse rahmin zaten sorun yok bence bebek için yeterlidir rahmin tatlım üzme sıkıntıya sokma kendini..rabbim yüzünü güldürsün inşallah tez vakitte kucaklarımızı boş bırakmasın Allah ım..

Sedacımmm gördügün rüyanın sebebi bence bilinçaltındır. çok konustuk ya o konulari aklında kalmıstır. Bana da oluyo bazen. Bende bir kac kez rüyamda dogum yaptigimi hatta emzirdigimi gördüm.öyle güzel bir duygu idi ki bebegimi emzirmek inan uyandigim icin üzüldüm. O duyguyu rüyamda anladım birtek. Ayrıca aktunacım bugun hic gelmedi yaa. Sanırım işleri yogun. Neyse iyidir insallah. Sedacım valla dedigin gibi iyiki internet var. Uzaktanda olsak böylece muhabbet etme imkanimiz var. Hep aklımda oluyosunuz yaa. Acaba girdiler mi bisey yazdilar mi diyorum arada bir girip bakıp kontrol ediyorum sayfayı. aramızdan ilk kim hamile kalırsa bebişin ilk ayakkabılarını ben alcam yollucam yaa. Seviyorum sizleri canlarımmm.iyiki varsınız. Yoksa insan pek kimseye derdini dökemiyor. Bizi ancak bizim gibi bu derdi yasayanlar anliyor işte. Yani birbirimizi bu yüzden o kadar iyi anlıyoruz ki . Ins 2013 yılı icinde hepimizin göbişleri bebiş olcak. Amiiinnnnnnn

canım yaaa valla bende öyle arada girip bakıyorum girdiniz mi yazdınız mı diye dayanamıyorum )) inşallah canım benim ben de kim hamiş kalırsa ona battaniye örücem artık yamuk yumuk olur ama dersiniz ilerde 'seda teyzen yaptı bunu' diyeee )) rabbim inşallah ogünleri de göstersin bizlere yaa valla hangimizin olursa olsun kendimimmiş gibi deli gibi sevinirim inşallah çok beklemeden yaşarız o güzel duyguyu.. evet tatlım bilinç altı rüyalarımız hep birde çok konuşuyoruz ya ondan oluyor..ama bir saniye bile olsun o duygu müthiş bişiiymiş onu anladım rüyamda..kimbilir emzirmek filan nsl güzel bir duygudur düşünsene o bebeği besliyorsun rabbim nsl yaratmış insan düşünse kafayı yer biz bayanları annelik için yaratmış rabbim o yüzden biliyorum hepimiz anne olucaz inşallah...amiiin canım inşallah 2013 te hepimiz pırt pırt sırayla hamiş kalalım sonra topik açarız 2014 yılı anneleri diyeee )))))))))

öncelikle cok gecmis olsun diyorum. 14+3 de düsük yasamissin allah tekrar yasatmasin ve bol sabır versin. Bende uterus bicornis var. Yani cift rahim. Tavsan kulagi seklinde olandan. Fakat ben seninkini tam anlayamadim. Hep cift rahim hemde perde mi var sende? çünkü eger durumun benimki gibi ise perde olmamasi lazim . Yani histereskopi yada baska bir sekilde müdahale olmuyor benim durumda. Yani dogustan böyle ve degismiyor sekli. Kendinin ki ni biraz daha aciklarsan sevinirim. Birde hangi sehirdesin , yasın kac , kac yillik evlisin, sonlanan gebeligin dogal yoldan mi olmustu yoksa tedavi ile mi ? Yaa cok soru sordum nolur kusura bakma. Seni daha iyi tanıyıp anlayabilmek icin sordum. Birde düsükten önce rahim yapını biliyor muydunuz yoksa düsükten sonra mi ortaya cikti?

canım ben 30 yaşına girdim. düşükten sonra tekrar düşünmeye başlayalı 10 ay oldu. benim perde diye histereskopi yapıldı. ancak geçen ay rahim filmi çekildim ve rahim çok fazla genişlememişti. bunun üzerine dr bikornis olabilir tüp bebek dr ile tekrar histereskopiyle bakıp kesinleştirelim dedi. ben ankaradayım cnm. ne güzel senin perde olduğu kesinleşmiş. Umarım ameliyatın çok güzel geçer ve perdeden tamamı ile kurtulursun. bu süreçler gerçekten çok zor. Güçlü olmaya çalışıyorum. Ama etrafımdaki herkes ya yamile ya da yeni doğum yaptı. Gördükçe içim sızlıyor. Daha çok eşim için güçlü durmaya çalışıyorum. Onu daha fazla üzmek istemiyorum. Allah'ım hepimize hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin İnşallah cnm ....

Ayyy kız o battaniyenin degeri hic birseyle ölçülmez.istedigin kadar yamuk yap.sonucta icinde emek var uğras var. Seda teyzen ördü der saklarız torunlara bilem hehehe ben cocugu yaptim bi de toruna gectim. Yaa hayali cok güzel. Ama inanıyorum ki hayallerde gercek olacak. Allah nasip etmeyecegi şeyi hayal de ettirmezmis. Demek ki nasip olcak cancağzımmm. Yıllar sonra bu sayfaları okuyup yaaa neler yaşamışız diyecegiz ben eminim. Bildigin internetten günlük yazıyo gibiyiz kız. Hergün girip yazıyoruz neler yaptigimizi. Canım bi de şey duydum. 41 hamileye 41 yasin okutuyormussun. Bi de 41 hamileye 41 ayetel kürsü varmis. Ben düsündüm düsündüm bu kadar hamileyi nerden bulcam diye. Veee sonunda buldum. Dogum hastanesinde ve gittigim doktorum muayene hanesinde bolca var zaten. olmadi onu bile deneyelim diyorum. Hehehe. Arkadasın biri teyzesi icin 41 hamileden ayatel kürsi istemis ve öteki ay hamile kalmış yaaa. Hatta bu sitenin hamile topiklerinden bile bi dünya hamile buluruz kız. offf kafaya bak bee nelere çalısıyo. Hihhihi.

Amin cnm kimseye yaşatmasın Allahım. Haziranda 4 yıl olacak evliliğimize.İlki doğal olmuştu ve önceden de biliyordum. Ama o zaman gittiğim dr hamile kalmamı tavsiye etmişti. Kendiliğinden kaldım ama bende miyomda vardı hem rahimden hemde miyomdan düşük yaptım. ve 2011 yılında miyomdan da sezeryan şeklinde açık ameliyat oldum. Bemim rahim şeklimde tavşan kulağına benziyor. Perde diye ameliyat oldum ama geçen ayki filmde rahimin şeklinin hemen hemen hiç değişmediğini gördük. dr da bikornis olabilir histereskopiyle bakıp kesinleştirelim dedi.bikornisse bir şey yapılmıyomuş bende duymuştum. Rahimin bebeği taşıyıp taşımayacağına da bakacaklar. ona göre geniş taraf neresiyse tüp bebekte embriyoyu oraya koyacaklar sanırım . Biraz karışık oldu cnm kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…