yarım rahim

yaşlarımız yakın canım bende 29 oldum..anladım şimdi canım durumunu ama peki ilk yapılan histereskopide perden alınmadıysa yani perde yoksa ne yapıldı o zaman onu anlayamadım işte inşallah perden vardır benim dr ultrasonla alttan baktığında bana da gösterdi benim de perdem bayağı geniş resmen ikiye bölmüş rahimi belki senin de böyleydi de acaba bir kısmımı alındı arkadaşım..ben istanbul da brüksel tüpbebebk merkezine gittim en son durumu netleştirebilmek için orda prof. yücel beye gittik istanbul da bu konuda uzmanmış o bana perde teşhisi koydu ilk gittiğim dr da prof. du medicana da oda perde demişti ama ben emin olmak istedim.. tatlım inan hepimiz aynı durumdayız zaten bu durum çok zor insan kendini çaresiz hissediyor bir de etraftakilerin bitmek bilmeyen soruları var.. dediğin gibi benim de bütün arkadaşlarım hamile kaldı benden küçük yiğenim benden 8 ay sonra evlendi şuan ikinciye hamile deli olamamak işten değil ama yapacak bişii yok artık boynum eğiliyor resmen çok üzülüyorum bende ama üzülmek de çare olmuyor ki öyle lanet birşey ki bu zaten olacağı varsa da bu kadar strese olmaz ama stres nsl yapmayalım dimi ama..canım rabbim bir daha düşük yaşatmasın sana inşallah bu kez sağlıklı bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla bak artık herşeyin çaresi var yarım tam çeyrek çift fark etmez rahmin bebek için yeterliyse gerisi boş dr kontrolunda sağlıklı bir şekilde 9 ayını tamamlayan bayanlar var bir sürü zaten biliyorsundur sende serklaj da yapılıyor dikiş de atılıyor belki ilk hamileliğinde bu durumu bilseydin bebeğini kaybetmezdin ama şimdi bilinçli olacaksın canım herişte bir hayır vardır..

Hımmm şimdi daha iyi anladim. Demek senin de bicornis. Ama umutsuz olma bu şekilde dogum yapan cok insan varmıs. Doktorun 3 aylık hamile iken keske sana serkla- yapsa idi . O düsügü önlüyormus. Bende işte 2010 mayistan beri evliyim. Ilk 6 ay kadar korunduk sonraki aylar istedik fakat olmadı. Ocak 15 gibi 5 haftalik iken düsükle sonlanan bir gebeligim oldu.düsükten sonra ögrendim rahim durumumu. Sözde bizim durumlarda hamile kalmakta sorun olmazmis. Sorun hamile kaldiktan sonra düsük tehlikesi ve erken dogum tehlikesi olurmus fakat ben niye bu kadar sürede 1 kezcik hamile kalabildim onu anlamıyorum. Artık bende tedavi ile hamile kalmayı deneyecegim. Allah hepimize sabır versin.ins her birimiz teker teker anne oluruz.

masalım ya alemsin kız o 41 hamileye 41 yasin-i şerif i bende duydum bu forumdan okumuştum ama yuh dedim o kadar kişiyi nerden bulalım diye ama forumdan bulunur tabi ama kızım sen kaynaktasın zaten ne düşünüyon dediğin gibi)) hadi o zaman ilk sen dene olmazsa senin hastanedeki hamişlerden bizlere istersin )) ama bu çalışan da kim böyle hastaları rahatsız ediyor diye işten atılma kız )))) inşallah canım inşallah hele bi olsun teyzesi olarak yaparım valla battaniyesini seve seve olsun kız toruna yeni şeyler çıkar onlardan alırız o zaman..aynen ya bildiğin stres atıyoz bööle yazıyoruz gidip duvarlara dert anlatıp zır zır ağlayıp üzüleceğimize birbirimize anlatıp destek oluyoruz bundan daha güzel bişii olamaz canım yaaa..hepinizi seviyorum kızlar keşke başka bir zamanda güzel sebeplerle karşılaşmış olsaydık ama olsun buna da şükür değil mi..

merhaba meslektasim basindan beri yazdiklarimizi okumaya baslaman mumkun degil biz once 3 deliydik sonra dort olduk istersen senide alir besleriz...biz bu foruma ilk girdigimizde cooook umutsuzduk hergun aglayip sizliyorduk gerci ben bu hafta basina kadar hayattan kopmusdum yine sebebine gelince bbn simdiye kadar duzenli kadin dogum dr giderim ve 1 yildir bebek olmayincada hep gittim rahim filmimde sol tikali sola debiye uterus yaziyodu farkli bi dr filme bakip yarim rahimli olabilecegimden suphe edince bende ankarada prof.murat sonmezere gittik turkiyede sayili dr lardan adam usg de bakipanladi ve filmin tam ters tarafinin kapaali oldugunu soyledi mr gerek gormedi hele ki histereskobi gereksiz gordu suan icin ve ben ankarada cok iyi bir yerde tup bebek yaptirdim ve benim o kadar islemde rahmimi anlamamislar .artik dr falan guvenim kalmadi suan beklemedey yazin ins tekrar deniyeeegim tup bebek

miyomlarda rahmi küçültüyor canım o yüzden de düşürmüş olabilirsin bebeğini keşke önceden müdahale edilseymiş tatlım bile bile lades demişler gerçekten de yada en azından serklaj yapılaydı iyi olurmuş ama artık olmuş bitmiş yapacak birşey yok hangi şehirdesin peki..inşallah canım tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin olur kısmetse ama eğer tüp de olacaksa olsun inşallah sonucu güzel olsun canım iyi düşün iyi olsun..
masalcım ne yarım ne çift ne perde gebeliğe engel değil diyorlar ama benim hiç olmadı hamilelik ona bakarsan yaaa

Canımmm ya bizim hastanede birtek kadın dogum bölümü yok. Ama bizim hastaneye yakın bir yerde o kadın dogum. Bi gün gidip kapısında nöbet mi tutsam ne her hamileye noluuurrr bi ayetel kürsiii diye yalvaririm artik. Cocuk olsun diye daha neler yapacagiz kimbilir yaa. arkadasim da ege ünv hastanesinde dogum bölümünde çalısıyor o da bulurum ben sana hamile demisti. 41 yasin işini bende duydum da yaa yasin uzun herkes okumak istemeyebilir. Birde okumayi bilmeyenlerde vardır diye vaz caydım ondan. yaa birde 4.444 tefriciye var. Eger tam sayıyı yaparsan duanı Allah kabul ediyormus. Ben onu yıllar önce yapmıstım. Kendim 4.444 kez okumustum. Baskasi sayıyı karistirir diye kimseye okutmaya cesaret de edememistim. Ama cidden okuduktan kısa bir süre sonra duam olmuştu. şükürler olsun Allahıma. Onu da aklımızda tutalım derim. Biz burda yarım rahim konusunda karsılastik ama 2014 anneleri konusunda daha cooook şeyler paylasacagiz canım yaa. Sonra benim bebek yemiyo , benim ki uyumuyo yok ateşi çıktı bunlardan dert yancaz bak gör.

kız tühh ama yakınmış bak kadın doğum olsun kapısında yatarız dediğin gibi...kız hakkatten kadın zaten yeni doğum yapmış birde oturup yasin mi okuycak hadi bir iki kişi yapar da arada sallayan olursa zor olur en azından ayetel kürsiyi eline verip o an okutulabilir güzel fikir )) 4444 salat-ı tefriciyeye bende niyet ettim kaç kez bitiremedim hatta sayaç bilem almıştım karıştırmamak için kız duayı oku oku ezberliyo insan aslında benimde aklımdan geçiyor salat-ı tefriciye yapabiliriz aslında kızzz...aynen bizim anormal kuşlar tanıştırdı bizi ama artık bu duruma sevinir oldum sizleri tanıdık..şimdi uçak yazmış ya 3 deliydik dört olduk istersen beşleriz diye çok güldüm yaaa.. hakkatten deliyiz filan ama bulduk birbirimizi )))

tammm okuyalim ben varim.....bende bi kere yapmistim ertesi gun tuttu aaa bebek icinde okumustum olmadi onu sessiz sadece gonulden isteyerek okuyunca oluyo...ben hergun okula giderkwn 40 dakkalik yolda okuyorum ama saymadan...baslicam ins...

tammm okuyalim ben varim.....bende bi kere yapmistim ertesi gun tuttu aaa bebek icinde okumustum olmadi onu sessiz sadece gonulden isteyerek okuyunca oluyo...ben hergun okula giderkwn 40 dakkalik yolda okuyorum ama saymadan...baslicam ins...

peki hastalanınca da okuyabilir miyiz acaba illa namaz abdesti olması gerekiyormu ben biryerde namaz abdetsti önemli değil istediğiniz zaman okuyabilirsiniz diyordu ama siz nsl yaptınız kızlar

anladım canım o zaman hastalandıktan sonra başlarım bende çünkü sancım var olmak üzereyim kesin.. namaz abdesti alıp okurum inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin..

Tamam kızlar okuyalım . Bende varım. Bu ay ki adeti bi atlatalım başlayalım okumaya. Nolcak faydası olur zararı olmaz. Bende geçen hafta kendime tesbihmatik aldım. Sayarken karısmasin diye. tavsiye ederimi iyi oluyor. Kaldıgin sayıyı filan unutmuyosun. Nasıl olsa hepimizin adeti aynı zamanda bitcek başlarız o zaman. Ben adet olana kadar hergün 41 ayetel kürsi yi yapayım bari. Kızlar şimdi yemek zamanı. Sonra gene gelirim.öpüldünüzzzz. aktunaaaa kız nerdesin ses veeeerrrr

kız diyom ya bende de var tesbihmatik )) yoksa karışşıyo iyi oluyo öyle.. tamam kuşum hepimiz başlayalım toptan ben bugün yada yarın kesin olucam herhalde valla temizlenince başlarım hepbir ağızdan başlarız inşallah rabbim göğe açılan ellerimizi boş çevirmez ayy kızlar ne güzel ya tek yürek olduk yakında olaydık valla altın günü bilem yapardık biz )))))

vallahiiii ne guzel olurdu...ya ozge yok hiccc nerelerde ins kotu bisey yoktur...merak ettim cokkk

evet ya özge yok hakkatten bende merak ettim bişii olmasın hasta filan değildir inşallah...

kizlar bugun bi garibim. ..dun ne kadar umutluydum simdi kafam karisti en fazla 3 tup bebek yapilmaliymis ondan sonra olasilik dusermis....napicam ben ya 1.sansim gitti simdi 2.yi dusunur oldum yine korkular sardi sizin su buruksel tupu arastirdim biraz ama dr cok yogun oldugu icin transferi bile baskalari yapabiliyormus..bu benim icin onemli bisey riske atamam napicam bilmiyorummm stresss yapincada adetim gecikir kesinn....ya yokmu doyle kafayi rahatlatacak ilac falannnnnn.....bi an unutsak herseyi bi kac gundur kafam da bi konuda karisik diyelim cocugum olmadi acaba evlatlik alirmiyim....dun haberlerde gosteriyorlardi 0 3 yas arasi bebekleri isntedigin kadar koruma ailesi oluyormussun...ne zor is...bugun okuldaki hamile arkadas oyle guzel hamis elbisesi giymiski....sabah sabah icim acidi...allahim sabirrrrg versin dayanma gucu versin

yyaa bir türlü yazamadım size içim içimi yedi.sizde merak etmişsiniz.dün çok yoğundu şirket toplantılar felan oldu akşamda geç gittim eve yazamadım size....ben yokken epey kaynatmışsınız...ucak 5.i tüp bebek denemesinde hamile kalanlar var ..tabi her başarısız olan pskolojik anlamda büyük çöküşler yapar bence şansın azalma nedenide bu yüzden umutsuzluğa kapılınca olacağı varsada olmuyor..sen yanlış taraftan yumurtlama olduğunda transfer yaptılar demiştin ee bide streste vardı tabi ondan dolayıdır tutmaması.en kaliteli spremleri bulupta yapıyorlar tutma olasılığı tutmama olsılığından çok çok daha yüksek olduğundan hiç kafana takma .brükselde micro sistemi dedikleri yöntemi kullanıyorlarmış bu sistem sayesinde genelde ilk denemede tutuyormuş bu sistemle spremi ve yumurtayı olması gerektiğinden çok daha fazla büyük hale getirdikten sonra transfer yapılıyormuş sanırım...bide yücel beyin orda 6000 tl demişsiniz ya bu tek deneme içinmi acaba...kızlar bu sabah arı sütü polen bal karışımı gelmişti markete onu aldım netten baktımda bu karışımdan sonra hamiş kalanlar epey fazla...iki kutu aldım biri kociş için diğeride benim...bu arada adet tarihlerimizde yaklaştı benim 26 sında olmam gerek ...2 gündür sol tarafım aşırı derecede ağrıyor iç hastalıklarından randevu almam gerek ....sedoşum cnmcım yazamadım ama aklım hep sizdeydi...masal sende merak edip yazmışsın tşk ederim arkadaşım çok öpt sizi........

aktuna artik yeter doktorda randevu falan almaaa.....niye ic hasaliklari biraz dinlen..kendine gel canim o sperm buyutmeyi hepsi yapiyo artik...benimde oyleydi .yucel beyin ilaclar dahil 6000 tl ama ben vaz gectimbcunku toplamada trasferde cok onemli baska dr a yaptiriyorsa benim icin olumsuz bi kriter ve yogunluk cokmus zatn o sartlarda tek bekledigin ilgi...ben eski dr ma o yuzden cok seviyodum ama rahmimi anlamamis bile ne dersin simdi bu duruma...

ari sutu polen olayida her yerden alinmazzz...dikkat et iyi bi aktara git marketlerdeki katkiki bende esime almistim ari sutu kucucuk bisey balin icinde

Günaydın kızlar ne yapıyorsunuz aktunacım ohh be en sonunda gelmişin aman hasta filan olma da işin olsun mühim değil merak ettik seni burda.. böbrek ağrısı var diye mi alıcan randevu ya benim de oluyor aslında ama sen masa başı iş yapıyorsun ya canım oturuyorsun devamlı ondan da belin ağrıyor olabilir biliyormusun çünkü ben de bilgisayarın başında biraz oturunca belim ağrıyor hareketsizlikten benim de çok sol tarafım ağrıyor aslında ben de diyorum böbreklerde bir sorun mu var diye gitmedim hiç tüm batın ultrason çektirmedim birde su içiyormusun bak ben az su içiyorum açıkcası...ama yine de içinde kalmasın git istiyorsan tatlım..
Uçakcım bak ağabimlerin 2. de tutmadı şimdi yaza 3.yü yapacaklar istanbul da biliyorsun bahceci bu işte iyi ona gittiler bu sefer.Ya hiç bilemiyorsunki tatlım kimininki ilkinde tutuyor birini anlattılar geçen 6. denemede tutmuş..o yüzden bu işte sabır ve moral çok önemli..sende sabırlı olmalısın daha şimdiden düşünüp yıpratma kendini tabiki çok zor ya hiç kolay değil biliyorum bir yandan ümit ediyorsun bir yandan masraf yapıyorsun hepsini geçtim bir yandan da o kadar hormon alıyorsun karnından habire...hiç hiç kolay değil ama biz bu bebeği çok istiyoruz değil mi ve herşeye katlanırız tüm acıları çekeriz..o yüzden stres yapma inanki ben hep diyorum bak hepimiz takıntılıyız hepimiz hassassız zaten o yüzden bebeğimiz olmuyor birazcık rahat olmayı becerebilmek lazm aslında hiç gördün mü kız böyle gamsız birinin çocuğu olmadığını...ben görmedim valla..korkular biz stres yaptıkça üstümüze üstümüze geliyor..boşverrr kim onu dedi kim bunu dedi geleceğe umutl bak olacak elbet daha şimdiden evlatlık işlerine girme uçak ne yapıyorsun tatlım sen daha yaş kaç kızım 1 kere tüp denedin sadece herşey normal öyle abartılacak birşey yok ne senin ne eşinin gebeliğe engel teşkil edecek bir durumu yok acele etme..tabiki evlat edinmek güzel bişii onu demek istemiyorum ama acele etme tatlım olacak senin bebişin belki yazın sen tüp bebek yaptıracan ve belki de bizden önce hamiş kalıcan o yüzden bekle acele kızzzz...keşke bir hap olsa dediğin gibi annemin haplarından veriim size )))
masal kız uyuyon herhalde ohh bu tatil sana yaradı hee )) ne yapıyorsun bakalım rüyanda hamiş olduğunu gör emi..burda hava günlük güneşlik ama sancım var ya benim de olmak üzere ama çok acayip sancı çekiyorum bu kez ilk defa anlamadım gitti kızlar sanki böyle birşey batıyor gibi her ay bu sancılarım artıyor ya neden bazı bayanlarda hiç sancı olmuyor yaa..biri demişti perde ameliyatından sonra sancılarım dindi diye acaba onunla bir alakası olabilir mi dr a sormayı nuuttum o da bişi demedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…