canım ben 30 yaşına girdim. düşükten sonra tekrar düşünmeye başlayalı 10 ay oldu. benim perde diye histereskopi yapıldı. ancak geçen ay rahim filmi çekildim ve rahim çok fazla genişlememişti. bunun üzerine dr bikornis olabilir tüp bebek dr ile tekrar histereskopiyle bakıp kesinleştirelim dedi. ben ankaradayım cnm. ne güzel senin perde olduğu kesinleşmiş. Umarım ameliyatın çok güzel geçer ve perdeden tamamı ile kurtulursun. bu süreçler gerçekten çok zor. Güçlü olmaya çalışıyorum. Ama etrafımdaki herkes ya yamile ya da yeni doğum yaptı. Gördükçe içim sızlıyor. Daha çok eşim için güçlü durmaya çalışıyorum. Onu daha fazla üzmek istemiyorum. Allah'ım hepimize hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin İnşallah cnm ....
Amin cnm kimseye yaşatmasın Allahım. Haziranda 4 yıl olacak evliliğimize.İlki doğal olmuştu ve önceden de biliyordum. Ama o zaman gittiğim dr hamile kalmamı tavsiye etmişti. Kendiliğinden kaldım ama bende miyomda vardı hem rahimden hemde miyomdan düşük yaptım. ve 2011 yılında miyomdan da sezeryan şeklinde açık ameliyat oldum. Bemim rahim şeklimde tavşan kulağına benziyor. Perde diye ameliyat oldum ama geçen ayki filmde rahimin şeklinin hemen hemen hiç değişmediğini gördük. dr da bikornis olabilir histereskopiyle bakıp kesinleştirelim dedi.bikornisse bir şey yapılmıyomuş bende duymuştum. Rahimin bebeği taşıyıp taşımayacağına da bakacaklar. ona göre geniş taraf neresiyse tüp bebekte embriyoyu oraya koyacaklar sanırım . Biraz karışık oldu cnm kusura bakma.
Ayyy kız o battaniyenin degeri hic birseyle ölçülmez.istedigin kadar yamuk yap.sonucta icinde emek var uğras var. Seda teyzen ördü der saklarız torunlara bilemhehehe ben cocugu yaptim bi de toruna gectim. Yaa hayali cok güzel. Ama inanıyorum ki hayallerde gercek olacak. Allah nasip etmeyecegi şeyi hayal de ettirmezmis. Demek ki nasip olcak cancağzımmm. Yıllar sonra bu sayfaları okuyup yaaa neler yaşamışız diyecegiz ben eminim. Bildigin internetten günlük yazıyo gibiyiz kız. Hergün girip yazıyoruz neler yaptigimizi. Canım bi de şey duydum. 41 hamileye 41 yasin okutuyormussun. Bi de 41 hamileye 41 ayetel kürsü varmis. Ben düsündüm düsündüm bu kadar hamileyi nerden bulcam diye. Veee sonunda buldum. Dogum hastanesinde ve gittigim doktorum muayene hanesinde bolca var zaten. olmadi onu bile deneyelim diyorum. Hehehe. Arkadasın biri teyzesi icin 41 hamileden ayatel kürsi istemis ve öteki ay hamile kalmış yaaa. Hatta bu sitenin hamile topiklerinden bile bi dünya hamile buluruz kız. offf kafaya bak bee nelere çalısıyo. Hihhihi.
Amin cnm kimseye yaşatmasın Allahım. Haziranda 4 yıl olacak evliliğimize.İlki doğal olmuştu ve önceden de biliyordum. Ama o zaman gittiğim dr hamile kalmamı tavsiye etmişti. Kendiliğinden kaldım ama bende miyomda vardı hem rahimden hemde miyomdan düşük yaptım. ve 2011 yılında miyomdan da sezeryan şeklinde açık ameliyat oldum. Bemim rahim şeklimde tavşan kulağına benziyor. Perde diye ameliyat oldum ama geçen ayki filmde rahimin şeklinin hemen hemen hiç değişmediğini gördük. dr da bikornis olabilir histereskopiyle bakıp kesinleştirelim dedi.bikornisse bir şey yapılmıyomuş bende duymuştum. Rahimin bebeği taşıyıp taşımayacağına da bakacaklar. ona göre geniş taraf neresiyse tüp bebekte embriyoyu oraya koyacaklar sanırım . Biraz karışık oldu cnm kusura bakma.
masalım ya alemsin kız o 41 hamileye 41 yasin-i şerif i bende duydum bu forumdan okumuştum ama yuh dedim o kadar kişiyi nerden bulalım diye ama forumdan bulunur tabi ama kızım sen kaynaktasın zaten ne düşünüyon dediğin gibi)) hadi o zaman ilk sen dene olmazsa senin hastanedeki hamişlerden bizlere istersin )) ama bu çalışan da kim böyle hastaları rahatsız ediyor diye işten atılma kız )))) inşallah canım inşallah hele bi olsun teyzesi olarak yaparım valla battaniyesini seve seve olsun kız toruna yeni şeyler çıkar onlardan alırız o zaman..aynen ya bildiğin stres atıyoz bööle yazıyoruz gidip duvarlara dert anlatıp zır zır ağlayıp üzüleceğimize birbirimize anlatıp destek oluyoruz bundan daha güzel bişii olamaz canım yaaa..hepinizi seviyorum kızlar keşke başka bir zamanda güzel sebeplerle karşılaşmış olsaydık ama olsun buna da şükür değil mi..
Canımmm ya bizim hastanede birtek kadın dogum bölümü yok. Ama bizim hastaneye yakın bir yerde o kadın dogum. Bi gün gidip kapısında nöbet mi tutsam neher hamileye noluuurrr bi ayetel kürsiii diye yalvaririm artik. Cocuk olsun diye daha neler yapacagiz kimbilir yaa. arkadasim da ege ünv hastanesinde dogum bölümünde çalısıyor o da bulurum ben sana hamile demisti. 41 yasin işini bende duydum da yaa yasin uzun herkes okumak istemeyebilir. Birde okumayi bilmeyenlerde vardır diye vaz caydım ondan. yaa birde 4.444 tefriciye var. Eger tam sayıyı yaparsan duanı Allah kabul ediyormus. Ben onu yıllar önce yapmıstım. Kendim 4.444 kez okumustum. Baskasi sayıyı karistirir diye kimseye okutmaya cesaret de edememistim. Ama cidden okuduktan kısa bir süre sonra duam olmuştu. şükürler olsun Allahıma. Onu da aklımızda tutalım derim. Biz burda yarım rahim konusunda karsılastik ama 2014 anneleri konusunda daha cooook şeyler paylasacagiz canım yaa. Sonra benim bebek yemiyo , benim ki uyumuyo yok ateşi çıktı bunlardan dert yancaz bak gör.
tammm okuyalim ben varim.....bende bi kere yapmistim ertesi gun tuttu aaa bebek icinde okumustum olmadi onu sessiz sadece gonulden isteyerek okuyunca oluyo...ben hergun okula giderkwn 40 dakkalik yolda okuyorum ama saymadan...baslicam ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?