yarım rahim

bugün gittiğimde tekrar sorarım ama bana detaylı usg çekildi ya yazıyordu orda ölçüler ama çok karışık şöyle yazıyor
uterus boyutları 40x24x56 mm dir yazmışlar.. dr yeterli demişti ama ben bugün tekrar soracağım tam olarak kaç mm diye...

aktunammm kız dikiş dediğin serklaj mı 4.000 tl olan ??? eğer o ise o kadar pahalı bişey değil o. ben geçen ay doktorumla konuştum ücretini sordum 1.000 tl dedi. hemde bizim buradaki en başarılı doktor bu fiyatı veren. kız bakkk ne güzel demişsin. normal yoldan hamile kaldın daha önce. gene hamile kalacaksın. ben buna eminimmm. düşük riski ,erken doğum, hamile iken sürekli yatmak,sürekli doktor kontrolünde olmak bunların hepsini benim doktorumda bana söyledi.ama bu şekilde hamile kalıp doğum yapan çok insan var işte canım. sen kürlere devam et tatlım. eşine de kür uygula. bak meryem suresi var onu oku yada okut 41 gün. bak dün bir tanıdığımın hamilelik haberini aldım. 39 yaşında idi ve çocukları olmuyordu.eşinde de sorun vardı.kendisinde de sorun vardı.tüp bebeğe malesef maddiyatları yetmiyordu. ama kendiliğinden hamile kalmışş.şimdi 2 aylık hamile imiş. ve çok sağlıklı ilerliyormuş gebelik yaaa. ama o kadar çok dua etti ki son zamanlar da. dua nın etkisi çok fazlaa.

hoşgeldin cnm...evet en azından artık yapmam gereken herşeyi yaptım diyebiliyorum....bundan sonrası kısmet evet dr rahim yeterli demişti ama yinede erken doğum riskini her defasında hatırlatıyorlar malesef kısmetten ötesine geçilmiyor başa gelen çekilir yaşamamız gerekiyorsa onlarıda yaşayacağız Rabbim korusun bizleri çok güçlü olmamız gerek Allah yardımcımız olsun yorucu bir süreç olacak İnş Herşey güzel olur....bende seni çoook öpt cnm tşk ederim destek olmaya çalıştığınızı bilmek bile güzelllll............

fıstığım varsın zorlu süreç olsun. biz inat değil miyiz kızımmmm inadımız inat zorda olsa gerekirse yatarak hamilelik geçircez doğurcaz o bebişleri. ya erken doğum olsun nolcak 7.ci aydan sonra doğururum nolcak. ufak olsun zayıf olsun bakar büyütürüz kızz. biz bu dertleri yaşıyoruz ama isyan etmediğimiz sürece mükafatı da büyük olcak canımm. Allahım hepimize sabırlar versin ki öbür tarafta bu yaşadıklarımızın mükafatlarını kat kat alalım inşallahh.

evet cnm serklaj 4000 tl ucak yazdı banda sanırım netten araştırmış oda ....hastanesine görede değişitr tabi 1000 tl se iimiş ....haklısın cnm dualrın çok etkisi var Allah afetsin çok tembellil yapıyorum bu konuda işti evdi derken zaman akıp gidiyor herşeye zaman bulan bizler bahane arıyoruz kendimizce o duayı biliyorum daha önceden okumuştum gerçekten çok güzel..çok içim daraldığında yasin okurum ve her defasındada kuş gibi hafiflemişimdir.....kız benim annemde en küçük kardeşimi 40 yaşında doğurdu :))) annem bize kızınca hep birz bana çekseymişsiniz ne olurdu derdi haklı çıktı kadın :)) haziranda evleneli tam 4 yıl olacak ve bir hafta sonra 26 yaşıma giriyorum zaman çok çabuk geçiyor sanırım .......

Günaydın güzellerim neler yapıyorsunuz bakalım...beni sorarsanız kahvaltı ettim şimdi bilgisayara bakayım dedim arkadaşlarım neler yapıyor nsl gidiyor..
Uçakcım saçmalama bana lazım değil şimdi kullan o şifreyi hem hergün 5 soru sorabiliyorsun sor sen bişi olmaz kullan istediğin gibi...
Aktunacım bugündü randevun değil mi hayırlısı olsun artık başka bir sorun oladuğunu sanmıyorum mr raporunda sadece yarım rahim sorunu görünüyor kızların dediği gibi rahim ölçüsünü öğren tatlım ama dr yeterli dediyse zaten yetiyordur..olsun varsın adı yarım rahim olsun dedik ya önemli olan ölçüsü.. benim ilk gittiğim dr da öyle demişti bana yarım rahimli olunca dikiş atılıyor ve de yatarak geçiriliyor hamilelik süreci demişti..olsun yatarsınız kızlar hem biliyormusun bak perde ameliyatlılarında bile serklaj yaptıran erken doğum yapanlar varmış geçen forumda kaç kişinin öyle olduğunu okudum yani diyorum ya hepimiz aynı durumdayız aslında.. yaşayıp görücez yarın bize ne getirecek ama artık herşeyin çaresi var.. serklaj 4000 tl demiş uçak masal 1000 tl demiş işte hastane dr şehir hepsine göre değişiyor fiyatlar kızlar..bak ben biriyle konuşmuştum o da perde ameliyatı olmuş hemde histereskopi ve lap. olmuş hem perdesi alınmış hemde miyomları varmış alınmış 750 milyon para vermiş benim sadece perde için 4000 tl dediler...denizli mi adana mı öyle biryerde hemde doğu filan da değil yani..yani onu diicem kızlar her dr farklı bir fiyat söylüyor..
evet izin almak işe gitmek zor olabilir olsun varsın kızlar ne gerekiyorsa onu yapıcaz artık..sonuçta bu bebeği çok istiyoruz herşeyi yaparız ne gerekiyorsa yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun..şimdiden erken doğum dış gebelik düşük diye düşünüp düşünüp durmayın kızlar bak sağlıklı bayanlarda bile o risklerin hepsi var..önemli olan hamile kalabilmek hepimiz için aslında... hem bende 2750 gram doğmuşum kimine göre küçük ama erken doğum filan da değil yani..
aktunacığın da dediğine inanıyorum ben ya morfoloji değişmiyorsa zaten ona birşey yapamayız önemli olan hızı filan artırmak kürlerde bu konuda işe yarıyor.. hem aktuna klomen desteği aldığı ay hamiş kalmıştı sonuçta yumurtlarımız çatlaması da önemli dediğin gibi bence bizde öyle bir tedavi görsek belki bizim de olur o ay aslında bence de uçakcım ve masalcım yumurta takibi yaptırsanıza..aktunam 6 ayı dolduruyordu ona bişii demiyorum bende ameliyat işini bekliyorum..o yüzden ameliyat sürecinden sonra düşünüyorum açıkcası..kızlar bende öyle yapıcam 6 ay bir sene bekliicem olmazsa ondan sonra aşılama yaptırıcam tabii dr ne diicek bilmiyorum sonra tüp bebek yaptırırım zaten ameliyat bir tüp bebek parası edicek bana..
aktunamm nedenki aşılama dış gebelik riskini mi artırıyor ben cahilim affet olmazsa sende direkt tüp bebek düşünürsün..
dediğim gibi kızlar şimdi bunları düşünüp üzmeyin kendinizi hepimiz aynı riskleri taşıyoruz sen ben o şu farketmiyor..şimdi mühim olan hamile kalabişmek onun için çalışalım..ki ben inanıyorum tüp bebeğe gerek kallmiicak hepimizin inşallah..
masalcım sen nasılsın bakıyorum gezenti yine geziyorsun kız )) nasıldı film ya bende merak ediyorum ama güzelmiydi? annem de gidelim diyor da gidemedik bir türlü..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah kucaklarımız tez vakitte dolsun inşallah hepinizi çok öpüyorum..bu yaz bizim olacaktı unutmayın bir işi başarmak inanmaktan başlar önce inanalım yeterki..

tatlımmmm ben zaten adet olduğum zaman 3.cü gün gideceğim doktora. ne tedavi ise yaptırcam. yumurta takibi , klomen , aşılama , tüp bebek hepsini deneyeceğim. ben artık kendimi üzme aşamasını çoktan geçtim . çift rahimi öğrendiğimde bir gün öncesi düşük yaşamıştım. hangine birine üzüleceğimi şaşırmıştım. ama 2 gün üzüldüm ve sonra dedim ki ben ne yapıyorum. üzülerek olmaz bu bebek. ancak kendimi toplarsam ve bunun için çabalarsam olur dedim. bana % 1 ihtimal bile deseler ben o % 1 için çabalarım. çok şükür ki doktorum da rahat ol olur senin bebeğin dedi. işte hamile kalınca yapcaklarımı anlattı ve bana çok moral verdi. bunun için çok istekliyim ve inançlıyım. ailem, eşim, doktorum,siz canım arkadaşlarımm, herkes destek . eee bana bir tek çabalamak kalıyor. onu da yapacağım Allahın izni ile.

canımm filmi sormuşsun. film çok güzeldi yaa. git izle derim. dün bir de çanakkale zaferinin 98.ci yıl dönümü idi o yüzden o filme gidelim dedik. günün anlam ve önemine uysun diye. yaaa o filmden çıkınca insan bunca zaman kendine dert edindiği şeyleri hatırlıyor ve utanıyor. vaktiyle neler yaşanmış neleerr. bir de kendime bakıyorum. insanlığından utanıyo hale geliyorum. şiddetle tavsiye eidyorum. gidin izleyin. filmin ismi ''Çanakkale yolun sonu''

kiiz sen dur biz napalim sen bizden ne kadar kucuksun valla forumda yaziyodu 4000 tl...anlasmali olunca farklidir heralde...kisacasi bizimkiler pahaliya mal olacak valla ne adaklar adadim... birinin tup bebek ilac parasini falan karsilicam kurbanlar kesicem.....yillar sonra su foruma bakipta bizim gibilere umut olurmuyuz benklerimiz kucagimizda belki yollarimiz kesisir...yuz yuze gorusuruz belkide...

.

tatlım ben geçen de dedim ya sen çok güçlü bir kızsın belli oluyor zaten vede pozitifsin ama hepimiz böyle olamıyoruz vede herzaman olamıyoruz işte ama sen bunu başaran ender insanlardansın tebrik ediyorum seni valla..zaten sende daha önce hamiş kalmıştın yine kalırsın diyorum ya önemli olan inanmak zaten vede moral ki ikisi de sende fazlasıyla var.. git dr a inşallah basit bir tedaviyle yine hamiş kalırsın tez zamanda ben inanıyorum canım benim.. meryem suresini bende resmen ezberledim ben onu okurken(arapça bilmediğim için) latin harflerinden okunuşunu okuyorum tabi makamı yanlış yapmamak için kuran. gen .tr sitesinden dinleyerek okuyorum ama inan ezberledim ve de çok hoşuma gidiyor işimi ferahlatıyor..Orda Hz. Zekeriya nın 65 yaşında eşi de kısır olduğu halde rabbim in bir oğlu nasıl müjdelediği çok güzel anlatılmış..Rabbim bizlere de mucize versin inşallah hep onu diyorum ne Zekeriya gibi nede Meryem gibi saf ve temizim ama rabbim benim de yüzümü güldürsün inşallah..
Geçen radyoda öyle diyordu filme gidin ve ne kadar gereksiz şeyleri kendinize dert ettiğinizi göreceksiniz diyordu evet valla bizimki ne kadar kolay bir yaşam o gencecik şehitler olmasaydı bizde olmayabilirdik..onlar sıkıntıyı çekmiş o zamandaki insanlar biz rahata ermişiz sayelerinde..iyi etmişsiniz gitmişsiniz tatlım bakalım bizde gidicez ama bakalım ne zaman aslında çok yakında avm var orda oynuyor belki gideriz bugün burda hava çok güzel yürüyüş yapalım dedik birazdan çıkıcaz.. bu arada sancım var ya hastalancam galiba zaten umudum yoktu bu ay da bakalım kız belki sen teyzoş yaparsın bizi hadi biriniz yapın artık da sevip mıncıklayalım..

yok kız masal da 85 li değil mi aynıyız aşağı yukarı diye biliyom ben..aynen öyle tatlım bizim bebekler doğmadan masraflı olacak onu diyom ya ben daha ameliyat olucam işte bir tüp bebek parası inan bazen düşününce içim acıyor zaten dr lara paralar döküp saçtık tahliller filmler zaten bir tüp bebek parası da öyle gitti bile..valla bazen kafam atıyor ulen diyorum dr sana aşılama tüp bebek diicek diyorum gidersin devlette çıkar raporunu yaptır off valla inşallah hiçbirine gerek kalmaz hiçbirimizde de doğal yoldan olur kızlar iş başa düşünce tabiki her yolu deniicez yapıcaz ne yapalım ama inşallah gerek kalmaz rabbim bizlere acısın..inşallah bir gün buluşuruz yüzyüze görüşürüz bebeklerimiz kucağımızda bütün yaşadıklarımız sadece bir hatıra olur güleriz bebeklerimizi anlatırız birbirimize inşallah o günlerde gelsin rabbim inşallah..

Aktunammmm canım bak kendin demişsin annen 40 yaşinda doğurmus kardesini. Eee sonucta sende annenin kızısın. 40 a kadar rahat ol kuzucumm. . Hem bak daha 26 ya girceksin ohooo daha çok gençsin. Ben 85 liyim artık yaşımı bile söyleyesim gelmiyor. Yaşımı soranlara yılımı söylüyorum. Hesap etmeleri belki zor gelirde yaşımı ogrenmezler diye. Heheheeh

sedoşummm bak ne güzel yapıyosun arapça bilmiyosan bile internetten dinle. Bi de latin harfiyle oku aynen devam et. Sonucta önemli olan niyet. Canımmmm hepimiz de mantıklı ve inançlı insanlarız. O yüzden ben hepimiz adına umutluyum. Kız bu ay hem kürler hem silkleetme denedim. Adet günüm ayın 26 sı . Eger olmazsam hemen kan testi yaptırcam. Bu hafta herkes rüyasında beni görmüs. Hepsi de güzel görmüş. Annemde dün gece görmüs. Annemde güzel görmüs. Bakalım ins birimiz güzel haber veririz de moral olur hepimize tatlım yaa.

aman amannn bi hafifledim bi hafifledim serklaj nasil bisey arastirdim gayet kolay ve etkili cozum bayada mantikli bunu yapinca durur bizimkiler metak etmeyin...zaten erken dogum rahmin acilmasiyla olmuyo mu eee bunu dikince acilmaz iste ama kafami karistiran bizim bebekler orays nasil sigacak...int okumustum rahim kadar buyuyup tekrar eski haline donen bi organ baska yokmus..bizimkilerde analarinin kuslari gibi minnak olur artikkk sadece hamile kalmaya odaklanabiliriz...ayrica bu dusuk yapan yaim rahimliler niye serklaj yspmamislar onu anlayamadimm...doktor sitesinde bir kiz vardi sorusunu gordumbjk 85 diye ilk bebegi dusmus sebebi kromozomla alakaliymis ikincisinde tup bebek yaptirmis beklememek icin suan hamile ve yakinda dikis attiracak.msjima cok guzel bi cvp vermis hepimize umut olsun....

bazı dr lar gerek yok diyormuş serklaja yani işini bilmez dr lar diyeyim tatlım o nedenle düşükler oluyormuş ya ben okumuştum hatta forumda iki kız konuşuyordu dr gerek yok demiş düşmüş mü ne olmuş işte o yüzden bu işleri bilen iyi bir dr a gitmek lazım..olsun kız minnacık olsun bebişler ne olacak biz sütü mamayı tıkar tospiiikkk yaparız onları )) hem küçük doğan bebekler sonradan daha çok kilo alıyor.. evet tatlım rahimin içindeki kaslardan filan o kadar esniyor ve sonra eski haline geliyor o yüzden sorun yok korkmayın sığar bebişler anneleri gibi inatçı olurlar nasıl olsa bir güzel sığışırlar oracığa ))
aktunacım randevuya gitti herhalde hayırlısı olsun bakalım güzel şeylerle dönsün inşallah..
kız masal 26 sına bişiicik kalmamış bende geçen ay 24 ünde oldum ama şuan hafif sancım var bugün yarın olucam hadi bak herkes rüyasında görmüş inşallah rabbim nasip etsin bu ay olsun yaa kız bekle hemen test yapma deli şey tabii sana söylüyom da insan sabır edemiyoo bir kaç gün geçiktir öyle yap hadi inşallah 9 ay adet olmazsın inşallah......inşallah canım ilk sen duyur müjdeli haberini topiğimiz canlansın sonra sırayla pırt pırt geliriz arkandan...kız bugün kahve içtik annemle fal kapattım kız resmini çektim bööle kocaman göbekli hamiş gibi biri vardı yaa nsl mutluoldum kendime benzettim anlıyomusunuz faldan kız resmini koyayım burayaa)))

kızlar baksana sankim benziyor gibi değil mi sol altta çıkmış sanki dğer tarafta da ellerini göğe açmış dua eden biri var gibi

Son düzenleme:

Sedoşumm cidden iyi doktora gitmek gerek. Serklaj kimi doktor gereksiz diyomus evet bende onu okumustum. Ama benim doktorum gerekli görüyor. O tehlikeyi göze alamayiz o yüzden serkajı yaparım diyor. Yani işi garantiye almak taraftarı benim doktor. Kız cidden ufak olsun bebişler biz büyütürüz nolcak yaa. bende cok ufakmisim. Bu bebek yaşamaz diyolarmis benim icin ama bak yaşamışım işte. ayrica rahim hamile kalınca kendiliginden büyüyomus canim. Allahın bir mucizesi işte. Kızzzz fal da cidden hamile biri var gibi. Hemde dua mı ediyor neee. Yoksa o ben miyim yaaa hahahaah. Bak görünmü senin falı bile kendime yorumlamayı basardim. Yaa aslında biri var tarot bakan. Bir arkadas baktirmis gecen gun. Ve daha arkadas soylemeden kadin herseyi bilmis. Arkadasin agzi acik kalmis. Bana ille sende baktir diyo ama yaa günah olur diye baktiramiyorum. Korkuyorum günaha gircem diye.ama cok da merak ediyorum oyle işte. Kız bu arada senin fal cok temiz cikmis. Bak fincanin diger taraflari tertemiz yaa. Demek ki kalbinde cok temizzz. Bir de kadin sanki uzun sacli da saçını tepeden toplamis gibi degil mi? Azcik hemen onun üstünde iki kisi daha var gibi. Bi üstündeki etekli gibi. Onun üstundeki de pantolonlu gibi. Birde sag tarafta ki seklin icinde de tavşan kulagi gibi bi sekil olmusmus. Sanki rahim şekli gibi. kız yoksa senin bu perdeli rahim mi bu falda cikan. Sekle butun olarak bakinca da bi tavsan kulagi var gibi de oluyo. Falın yorumu şu: senin rahimdeki perdeyi aldiriyosun ve hamile kalıyosun. Orda dua eden de sensin bebikiiimmm. Demek ki dualarinda kabul oluyoooo.

iyi işte canım demek dr un iyi..dediğin bazı dr lar gerek yok deyip geçiştiriyormuş ama yaptırmak lazım devam et o dr a inşallah sonuç göreceksin canım benim ya rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..hadi yaa çok mu ufak doğmuşun sende kız demek ki hepimiz aynıyız yaa belkide küçük doğduğumuş için böyle olduk ama olsun bebişlerimiz olsun onlara iyi bakarız biz tospik yaparız sağlıklı olsunlarda....benim kilom küçükmüş ama yanaklarım tombişmiş ))) şimdi de tombiş gerçi fark etmiyoo ))) kız öğlen yağsız makarna yedim ama abarttım galiba sarmısaklı yoğurtlu yedim )))
kız faldan anlamıyom diyon ama maşallah bak patır patır söylüyorsun ben o tavşan kulağı gibi gördüğün şeyi ellerini göğe açmış dua eden biri gibi düşündüm..bu arada saçını yukarıdan toplamış biri dedin de çok komik kız şimdi saçlarım uzadı biraz tepeden topladım yürüyüşten sonra sıcak bastı))) gerçi bebek istediğimiz için falda o da görünmüş olabilir aklımız fikrimimiz bebiş sonuçta o yüzden o düşüncede olduğumu da anlatıyr olabilir ya hayırlısı neyse o olsun..tatlım fal bakanlar hep bu günü anlatıyorlar geleceği tutturamıyorlar zaten rabbimden başkası bilemez ama tarot u da kahve falı gibi düşünebilirsin günah seviyesi aynıdır yani )) ama dediğim gibi hep bu günü tutturuyorlar ama gelecek pek tutmuyor bizim bir tanıdık kahve falı bakıyordu tövbe etti ama ben küçükken anneme bakmıştı inan varya biliyordu şaşırıp kalıyorduk şöyle şöyle olacak diyordu valla tutturuyordu..ama böyle spesifik şeyler mesela hiç taşınacağımız belli değildi çok eskiden siz bir eve taşınacaksınız önünde akasya ağacı oalcak dedi..sonra babam seneler evvel işte süpriz yapmış ev almış önünde akasya ağacı vardı ilginç yani..öyle birine denk gelsemmm ahh o dakka baktırırımm valla...
ama içinde kalmasın kız git baktır parayladır tabiki ne kadarmış ki acaba ben bile burdan niyet ettim bak )))
ahh nelerden medet umuyoruz yaa elimizde değil işte ne yapalım herşey kısmet kısmetimizde varsa olucak inşallah...

canım ben doğduktan 2,5 ay sonra 2 kilo 800 grammışım yaa. annem diyoki sen doğduktan sonra emmeyince zayıfladın diyoo. düşün bak şuan yeni doğan çocuklar bile 3 kilo 700 gramdan aşağı değil. sen düşün artık zayıflığımı. birde ağzımın içi ve dilim yara olmuş hiçbişey yemiyormuşum. sonra annemler bakmış görmüş bu böyle olmucak devlet hastanesinden vazgeçip özel ve çok pahalı doktora götürmüşler beni . doktor beni görünce annemlere bir kızmışşş. siz bu zamana kadar nerdeydiniz az daha gelmeseniz yaşamazdı bu çocuk demiş. babam maaşının 3 te 2 sini benim doktor giderlerime harcıyormuş. doktor çok iyi çıkmış allahtan. bir sürü takviye ile beni yaşar hale getirmişler. ama işte bünyem çok zayıf. vakti zamanı ile anne sütü almadığımdan dolayı. ufacıkken bile inatmışım annem emzirmek isteyince ağzımı bi kapatıyormuşum sanki kilitlemiş gibi. annem ne yapsada açmıyormuşum ağzımı. o zamandan senin inat olduğun belli idi diyor annem :) hihihih
fal işine de gelince ben birtek ünv giderken baktırmıştım tarot. o zmaan bakan kadın üstünde bayrak olan bi devlet dairesinde çalışcaksın demişti. birde sevdiğin insanla evlenceksin demişti. epey birşeyler daha demişti de inanmamıştım hiç.ama şuan cidden okul bittikten bi süre sonra devlet hastanesinde çalışmaya başladım. ve sevdiğim inssanla evlendim. hatta eşimin isminin baş harfini ve soy isminin baş harfini bile söylemişti. ama işte şimdi cesaretim yok fal baktırmaya. günaha gircem diye. çünkü çok günah onu biliyorum. o kadar dua da ediyoruz onlar boşuna gitcek gibi geliyo öyle bi günaha girersem. ama tabi arkadaşlar arasında öyle muhabbetine atıp tutardık eskiden. maksat muhabbet olsun diye. :)

hadi yaaa inatçı şey seni...seni bööle ağzın sımsıkı kapalı düşünüyorum da suratını ekşitip çok komik yaaaa)) bizim bir tanıdığın torunu vardı burnunu kapatıyordu ki çocuk ağzını açsın zorla diye o esnada kadın tıkıyordu çocuklara mamayı))))rabbim bak korumuş seni tabi annen baban da çaba göstermesiyle olmuş ama şükür bak bu günlere gelmişin işte hani derler bebekleri melekler korur günahsız yavrular diye aynen öyle tatlım..kız süt seviyo musun peki şimdi içiyormusun yani..inşallah bizim bebeklerimiz emmerler annelerinden çünkü aslında çok önemli bir bebeğin emmesi bende sadece 3 ay emmişim..dediğin gibi ufak doğmuşun sen bayağı ben de ağabimde 2750 gibi doğmuşuz ama tabii aslında 3 küsürler ii de işte buna da şükür..
dediğin gibi parayla bakıldığı için kötü aslında çünkü kahve fallarını muhabbet ortamlarında bakılıyor parasız ondan pek bişii olmaz aslında fala baktırmak inanmakla alakalı bir şey fala baktırsanda biliyorsun sonuçta rabbimin dediği olur diye inanmamak lazım tutar tutmaz ama inanmamak lazım ama insan ümit ediyor merak ediyor işte..bende 1.5 sene evvel bir ortamda biri dedi çok iyi fal bakıyor bayan bende baksın istemedim kapat dedi bana kapattım kadın o anki şeyleri bildi hatta çok ilginç bir mevlut olmuş dedi hakkatten bir hafta önce bir mevlüt vardı orda bir kadın var gözleri kocaman ona dikkat et dedi hakkatten bir kadın var tanıdık onu ne zaman görsem acayip baş ağrısı oluyor sıkıntı yaşıyorum bana çok kötü bakıyor kıskanıyor seni dedi..kadın direkt bildi yani..sonra bana dediki ama 'sen tedavi filan oldun mu'dedi 'yok ' dedim '1-2 aya bebeğin olacak çok tez vakitte 4-5 aya kalmaz hemde erkek olacak e harfli dedi ve çok temiz bir evlat olacak' dedi.. bende bunu duyunca çok sevindim ama bak 1.5 sene oldu )))) acaba o abla ayla yılı karıştırmış olabilri mi ))))) ama bak senin tarotçu ne güzel bilmiş kız kızmet işte denk gelicek öyle bilen biri))

ayyy hiç sorma canım yaa. ufacık şey iken ne anlıyormuşum inattan :) neyse ki yiyecek ekmeğim varmış demek ki bu günlere gelmişim. ben evin en büyük çocuğuyum ablayım. benden 3,5 yaş küçük kız kardeşim ve 12 yaş küçük erkek kardeşim var ama anne babama göre ben en küçüğüm bebeklik dönemlerim sorunlu geçti diye daha ben evlenene kadar ben ateşlenince babam yada annem baş ucumda sabaha kadar otururlardı. halen hasta olunca babam günde 3 öğün arar ilaçlarını içtin mi diye sorar :) çok aşırı düşkünler bana. bu çift rahim olayını duyunca epey bi üzüldüler ama çok da moral verdiler. ben şimdi 28 yaşındayım ama sorsanız anne babam için ufacık kızım. :) hihih
ayrıca fal içinde , kız insan oğlu meraklı oluyo. haliyle gelecekten bir iki şey öğrenmeyi çok istiyoruz ama işte geleceği insanların bilmesi imkansız gibi bişey. bu arada senin fala bakan o kadın herhalde tarihi karıştırdı galiba. :)

gösterdim sonuçları tabi sonuç aynı .... epey soru sordum dikiş olayı 3 aydan sonra atılıyormuş yani zaten sağlıksızsa ilk 3 ayda düşük oluşurmuş bu engellenemezmiş..... zaten genelde düşüklerde ilk 3 ayda olurmuş... 3 aydan sonrası kolay iş önemli olan ilk 3 ayı atlatmak dedi dr.uterus için kesin mm vermek yanlış olur dedi ölçüsünü söylemedi( ama yeterli dedi... yarım rahim gebeliğe engel değildir felan dedi takki eşimin sonucunu görene kadar morfoloji olayına takıldı ister istemez bu testi tekrarlayın yine aynı şey çıkarsa vazla zaman kaybetmeden tüp bebek faslına geçin bence dedi....daha önce hamile kalmış olman şanstı bu şansın tekrar gelmesini beklemek uzun olabilir dedi bend dış gebeliği yeni atlattığımı biraz zaman geçtikten sonra 6 ay kadar normal yollardan denemek istediğimi olmazsa tüp bebek düşündüğümü söyledim dış gebeliğin tekrarlama riski olduğunu ama denemeye deyeceğini söyledi................ sedacım ycel beye gittiğinde tüp bebk fiyatlarıyla ilgili konuştunuzmu ...yaptırmışken ii bir yer olsun boşuna istiyorum.bide bu tüp bebekte paket olayları varmış 1 deme 6000 tl 3 deneme 10,000 tl Allahım yarappim işe bak ya bide paket çıkarmışlar:)) fiş almazsak kaç para olur diye de sormak lazım:)))onca muhasebecilik hayatımda böyle hesap görmedim arkadaş ya:))) valla babsı bu işe çok bozulacak:))) devlet hastanesinde yaptırsak rapor çıkartmak işlerim bitmesi sıranın sana gelmesi 1 yılı buluyormuşş bide git gel cabası çekilmez..en azından yücel bey bu konuda uzman genelde ilk denemede tutuyormuş ama fazla tuzlu gerçi başka yerlerde 2 kere deneyeceğine orda bir kere dene aynı para.................
kendi halime güler oldum .brükseli arayıp telefonda sorsam tüp bebek paketleri ne kadar diye:))) cidden ya arayacağım kızım en uygun paketi bulmam lazım:)))promosyonda isteyeceğim yanında :)))peeeh delirdim sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızım deliydik iyice delirdik he ama çok güldüm kız valla o değilde bak senin rahim boyutun normalmiş olsun gerisi fasafiso yarıma çok takılma tatlım...dediğin gibi önemli olan hamiş kalıp 3 ayı atlatmak sonra serklaj yapılıyor zaten inşallah hadi bakalım bence de biraz normal yoldan dene tatlım sen daha 26 yaşındasın acele etme en azından 6 ay süre tanı kendine bence inşallah tüpe müpe pakete programa gerek kalmadan süpriz yapıp gelir bebiş.. canım ben konuşmadım tüp bebek fiyatlarını bizim ana konu şuan perde olayı ya eğer perde sorunu olmasaydı belki konuşurduk ama şimdi bakınca perde 3500-4000 tl ise tüp de 5000-6000 vardır herhalde..paket olayı da işte müşteri bağlama taktiği aslında ağabimlere de öyle demişti dr ilkine 4000 verdiler ikincide ilaç parasını almayız demiş dr .. istiyorsan yücel beye git tatlım bilmiyorum dediğin gibi yarım olayında bu işi bilen biri hem gerçi uçak diyor prosedür yarım tam değişmiyor diye ama istanbul da onun bu konuda iyi olduğunu biliyoruz.. hakkatten fiş almazsak kaça oluyor acaba ya )))))))) dediğin gibi rapor olayı uzun sürer birde prosedürler varmış bayağı keşke özellerde o rapor fila geçse bilmiyorum geçiyormu gerçi öyle olsa mesela insan gider yine sürünür uğraşır ama yoktur özel yerlerde geçmez sanırım.. inşallah doğal yoldan olsun gerek kalmasın telde fiyat söylerlermi hiç bilmiyorum yinede aç sor bakalım olmazsa dersin 4 kızız sırayla gelicez al sana paket program )))) Allah ım ya şu dr lara muhtaç etmesin ama eksik te etmesin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…