- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
Rica ederim Pozitif düşün hep indallah saglıkla kucagına alırsınTeşekkür ederim canım bende 13. Hafta da kontrole gidicem şimdiden stres yaptım insallah bana da gerek kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim Pozitif düşün hep indallah saglıkla kucagına alırsınTeşekkür ederim canım bende 13. Hafta da kontrole gidicem şimdiden stres yaptım insallah bana da gerek kalmaz
İnşallah insallahRica ederim Pozitif düşün hep indallah saglıkla kucagına alırsın
Merhaba. Çok zaman olmuş siz yazalı. Hamileliğiniz nasıl sonuçlandı acaba. Dr um bana da perde veya çift rahim olabilir dedi. Üstelik keseyi görmek için gittiğimde vajinal ultrasonla bakınca öğrendim bunu. Keseyi göremedik beta 1600 lerin üstünde olduğu halde. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Keseyi göremedik ve dış gebelik şüphesi de var. Çünkü daha önce dış gebelik geçirdim. Daha sonraki tecrübelerinizi paylaşır mısınızdeli kizlarrr siziiii varya hastaneye yaticam diye valiz bile hazirladimmm kesin dis gebeyim diye oluyom agridan dr alttan bakalim.gorunmez dedi ben alttan bakalim diyince catala cikmam gerekmis ben cikmam buna dedim poset olayindan sonra(dogru siz bilmiyonuz cmt gittigimde dr aletin ucuna seffaf hani su sac boyalarinin icinde cikan eldiven varya onu takmisti)ustten bakalim o zaman dedi veee gordu 6.7 mm kuzum tam yerine yerlesmis cok korkuttu beni oluyom agridan bacagim falan kasildi..kesin.dis gebeyim dedim dr benim durumumu onemsemedi bile diyorum kan pihtisi falan var mi dusuk gibi yok hic bisey yok dusecegi varsa duser dedi uterus unicornusum.diyorum dikkat et sadece dedi salladi zaten benim dr o olmayacak onemli olan keseyi gormekti hangi dr olursa olsun....23 nisan gibi kalp atisi duyucaz ins dua edinnn hep dualarimdasiniz allah tez zamanda yasatsin size aynilari
Merhaba ben evliliğimin 5. Ayında hamile kaldım sorunsuz bi gebelik yaşadım çok şükür tam zamanında sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım2 sene sonra tekrar hamile kaldım kimyasal gebelik oldu sonrasında hamile kalamayınca hsg sonucunda öğrendim şokoldum banada taşıyamayacağını söylediler ama ben ilk çocuğumu taşıdım hemde sorunsuz ve yarim rahim olduğumu bile bilmiyordum kesinlikle stres çok etkiliyor rabbim ol derse olur ama tup bebek yaptırma imkanın varsa beklemeyin çünkü beklemek insani çok yiprattiyor ben 5 senedir hamile kalamıyorummrb kızlar.ne olur aranızda benim durumda olupta bebek sahibi olanlar varsa lütfen birşeyler yazsın delirmek üzereyim.25 yaşında 3,5 yıllık evliyim.1 yılın sonunda geçtiğimiz eylül aynında klomen le hamile kaldım fakat uzun sürmedi sevindim kanamam olunca hastaneye kaldırıldım sonuç olarak dış gebelik olduğu anlaşıldı 1 ay hastanede kaldım 2 doz iğne yaptılar sürekli hcg takibi ve gebelik sonlandırıldı.üstünden 3 ay geçti drum hsg çektirmem gerektiğini söyledi 10 gün önce çektirdim sonuç sol tüpüm açık fakat sağ tarafım doğuştan hiç yok yani yarım rahimliymişim.1 yıl içerinde sayısızca ulturasonla bakıldı bir ay hastanede kaldım ama hiç kimse anlamadı hsg olmadan anlaşılması mümkün değilmiş.10 gündür deli gibi araştırıyorum 10 tane farklı dr gittim.kimisi tekrar dış gebelik olabileceğini söyledi kimisi direk tüp bebek yapman gerekli dedi kimisi tüp bebek yapman birşeyi değiştiremez yarım rahim olduğundan bebek düşecektir dedi.ve en acısı diyelimki dış gebelik değil ve düşlmedi 9 ay taşıyamazmışım rahim yarım olduğundan erken doğum olurmuş bebek gelişmeyebilirmiş.yazarken bile nefesim kesiliyor sanki.beni kahreden tıp bu kadar ilerlemişken bu kadar çeresizlikte neyin nesi.Nettende çok araştırdım yarım rahimli olupta bilmeden hamile kalıp doğum sırasında anlaşılan kadınlarda varmış.rabbim kimselere yaşatmasın ama ne olur benim durumumda olupta ne yapmam gerektiğini bilen birileri varsa ne olur bişeyler yazın.delirmek üzereyim
Merhaba canım bende cevap yazmak istedim ümidini kesme yarım rahim bebek sahibi olmaya engel değil bende 3yillik evliyim ilk sene kendimiz istemiyoduk 2.yilimizda bı turlu hamile kalamama sonucunda doktora gittik eşimdede bendede bı sorun yoktu testlere göre hersy normaldi takı hsg rahim filmi çektirene kadar doktor doğuştan rahmimin yarım oldugunu söyleyince şok oldum sağ tarafım rahimde tüpte yok doktor erken doğum ve düşük riskim olduğunu soyledi aşılama önerdi olmazsa tüp bebek deneriz dedi ben tabi büyük bir karamsarlıkla ağlamaktan helak oldum o ay hemen tedaviye başladık aşılamam yapıldi boşuna ugrasiorum derken 14gun sonra test yaptım ve sonuç hamileym şuan 34 haftalık hamileyim ve hersy normal hamiller gibi ilerledi yatmadım gezdim tozdum bebeğimin alışverişini yaptm evimi temizledim halada hareketliliym bı skinti çok şükür olmadı bendede bebekte de. Herkes şaşırdı zaten yani kısacası her doktorun dediğine inanma tek dua edilecek Allah ondan isteycez Allah ol derse oluyor pskolojisi çok zor ben yaşadım yaşamayan seni bizim gibileri anlayamaz allahm sanada nasip etsin inşallah