gösterdim sonuçları tabi sonuç aynı .... epey soru sordum dikiş olayı 3 aydan sonra atılıyormuş yani zaten sağlıksızsa ilk 3 ayda düşük oluşurmuş bu engellenemezmiş..... zaten genelde düşüklerde ilk 3 ayda olurmuş... 3 aydan sonrası kolay iş önemli olan ilk 3 ayı atlatmak dedi dr.uterus için kesin mm vermek yanlış olur dedi ölçüsünü söylemedi
( ama yeterli dedi... yarım rahim gebeliğe engel değildir felan dedi takki eşimin sonucunu görene kadar morfoloji olayına takıldı ister istemez bu testi tekrarlayın yine aynı şey çıkarsa vazla zaman kaybetmeden
tüp bebek faslına geçin bence dedi....daha önce hamile kalmış olman şanstı bu şansın tekrar gelmesini beklemek uzun olabilir dedi
bend dış gebeliği yeni atlattığımı biraz zaman geçtikten sonra 6 ay kadar normal yollardan denemek istediğimi olmazsa tüp bebek düşündüğümü söyledim dış gebeliğin tekrarlama riski olduğunu ama denemeye deyeceğini söyledi................ sedacım ycel beye gittiğinde tüp bebk fiyatlarıyla ilgili konuştunuzmu ...yaptırmışken ii bir yer olsun boşuna istiyorum.bide bu tüp bebekte paket olayları varmış 1 deme 6000 tl 3 deneme 10,000 tl Allahım yarappim işe bak ya bide paket çıkarmışlar:)) fiş almazsak kaç para olur diye de sormak lazım:)))onca muhasebecilik hayatımda böyle hesap görmedim arkadaş ya:))) valla babsı bu işe çok bozulacak:))) devlet hastanesinde yaptırsak rapor çıkartmak işlerim bitmesi sıranın sana gelmesi 1 yılı buluyormuşş bide git gel cabası çekilmez..en azından yücel bey bu konuda uzman genelde ilk denemede tutuyormuş ama fazla tuzlu gerçi başka yerlerde 2 kere deneyeceğine orda bir kere dene aynı para.................
kendi halime güler oldum .brükseli arayıp telefonda sorsam tüp bebek paketleri ne kadar diye:))) cidden ya arayacağım kızım en uygun paketi bulmam lazım:)))promosyonda isteyeceğim yanında :)))peeeh delirdim sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa