oo masalcım hamaratsın bakıyorum doğru diyorsun pc insanı esir alıyo valla billa eskiden ne yapıyormuşuz değil mi bu cep telefonları pc olmadan önce ama pc nin tek hayrı bana sizleri tanımam oldu gerçektende
) ooo okey partisi mi verdiniz kız ne güzel insan stres atar valla bizim öyle eşli gidip geldiğimiz hiç arkadaşımız yok olsaydı zevkli olurdu beraber olsaydık eşlerimizde anlaşırlardı birbirleriyle ne güzel olurdu kızlar yaa okey tavla turnuvaları bilem düzenlerdik
) kız masal çok şanslısın valla billa ne kadar organik besleniyorsun bu gidişle sen tek seferde beşiz çıkartıcan kızım biz burda ancak bulduğumuz hormonlu gıdalarla idare ediyoruz beslendik diye garibanca seviniyoruz valla..teşekkür ederiz bacım ya düşünmen yeter sen ye doya doya inşallah şifa olsun arkadaşımaaaa... ama o değilde bak arılar ölmüş einstein mıydı arılar ölünce kıyamet yaklaşır demişti aslında arıların ölmesi artımış son zamanlarda hep diyorlar rabbim korusun bizleri bari bir bebişimiz olmadan kıyamet kopmasın
))
ya rabbim kimseyi o duruma düşürmesin kız biz de evlatlık alınmak için bekleyen çocuklar olabilirdik aslında yani insan kendi çocuğu gibi sevemez ki..bir de dediğingibi elalem birde onu konuşur çocuktan gizlenmez zaten de böyle dillenmesi insanın canını sıkar ya bambaşka bir yere gidicen çevreden uzak ama akrabaları ne etcen işte amannnn kızlar ya daha durun neler konuşuyoruz cadılar herşeyden önce daha genciz eğer 40 yaşına gelirsem ve de olmazsa bunu düşünürüm ama daha öncesi asla düşünemiyorum..biz daha genciz kızlar ciddi manada da bir sorun yok gebeliğe engel olabilecek olan bizim durumumuzda olup hamile kalan doğuran çok hemde..stres yok pozitif olalım olacak elbet bizim de mucizelerimizz...
aktunacım evet ya kum-taş filan olmasın böbrekte ama git baktır dediğin gibi o ilaçlar çok ağır ilaçlar ve sen zayıfsın da belki üşütmüşte olabilirsin ciğerlerini böbreklerini filan birde stres yaptık bu 2-3 ay hep stresli geçirdik hep aynı dönemlerde stres yaşadık kolay değil bağışıklık sistemimiz çöküyor aslında farkında olmadan sen yinede birşeyler ye tatlım bu saate kadar durulur mu..
uçakcım hangi merkez brüksel tüp bebek mi onu soruyorsan astoria alışveriş merkezine çok yakın biz metrobüsle gitmiştik zincirlikuyu da indik ordan 5-10 dakika yürüdük bulduk yani zor bir yerde değil merkezi bir yerde... ben gittiğimde öyle çok kalabalık yoktu 3-4 aile bekliyordu ama başka dr a da giren oldu.. kızım geçen ağabimler bahceciii de 70 kişi bekliyordu dedi..ya aslında ne paralar kırılıyor düşünsenize..bencede bilindik bir tüp bebek merkezine yaptırmak daha iyi diye düşünüyorum sırf ucuz diye gitmemek lazım ama çok pahalı vardır bunda bir hikmet die de atlamamak lazım tabii önemli olan memnun kalmak aslında mutltka yücel bey in de oluyordur tutmayan 2.3 olabilir sonuçta herkese göre değişiyor ya bu iş kızlar..rabbim inşallah doğal yoldan bize nasip etsin tüp bebeğe gerek kalmasın yaza kadar inşallah hepimiz güleriz seviniriz...