• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

canımmm kolay gelsin temizliğinnn. bende işte nolsun evdeyim. üstümde bir miskinlikkk. hiç iş yapasım yok ama yapcam mecbur. yarın filan yaparım herhalde temizlik. bu arada diyet dediğin şey arada bozulur kız illa ki. sürekli yapınca bıkar ki insan. o yüzden dr la kendinizi 1 gün ödüllendirin diyorlar zaten . :34::34::34::34::34::34:

merhaba canımcım boşver ya iznini değerlendir yaparsın temizliğini ya benimki şimdi bitti ama bende bittim valla kız camları filan da sildim banyoyu da temizledim hayatım kaydı resmen :-)))) bir haftalık egzersiz programını bir günde çıkarıyorum resmen :-))) şimdide salata yapcam kendime ton balıklı :-))) gel birlikte yiyelim kız ama sen yanına waffle ister rejimimi bozarsın :-))))) olsun ona da yerizzz..
emarda direkt sonuç gibi yazıyormuş ya baktımda şimdi bariz yazmışlar..herşeyin hayırlısı canım benim bu arada güzel şeyler yazmışın ve çok haklısın tatlım hepimiz farklıyız hepimiz farklı farklı sınavlarla sınanıyoruz önemli olan sabır etmek aslında..aslında hepimizin durumu az çok aynı pek de bir farkımız yok..inşallah aktunanın iyi bir sonucu çıkar..
çok öpüyorum yemeğimi yiyim yine gelirim ben :-)))))))

merhaba canımcım boşver ya iznini değerlendir yaparsın temizliğini ya benimki şimdi bitti ama bende bittim valla kız camları filan da sildim banyoyu da temizledim hayatım kaydı resmen :-)))) bir haftalık egzersiz programını bir günde çıkarıyorum resmen :-))) şimdide salata yapcam kendime ton balıklı :-))) gel birlikte yiyelim kız ama sen yanına waffle ister rejimimi bozarsın :-))))) olsun ona da yerizzz..
emarda direkt sonuç gibi yazıyormuş ya baktımda şimdi bariz yazmışlar..herşeyin hayırlısı canım benim bu arada güzel şeyler yazmışın ve çok haklısın tatlım hepimiz farklıyız hepimiz farklı farklı sınavlarla sınanıyoruz önemli olan sabır etmek aslında..aslında hepimizin durumu az çok aynı pek de bir farkımız yok..inşallah aktunanın iyi bir sonucu çıkar..
çok öpüyorum yemeğimi yiyim yine gelirim ben :-)))))))

sedaammmm oh valla evi tertemiz yapmışsın. hamarat arkadaşım benim yaaa. aaaa ben salata da çooookk severim . kebapçıya bile hususi salata için giderim. waffle hergün yemiyom kız o kadar değil :1: ama cumartesi evde denedik kocişimle çookk güzel oldu. ton balıklı salatayı da çok severimmmm. ahh yakın olsa inan kalkar gelirdim kızzz:34: afiyet olsun kuzucum sana.
bu arada emar raporunu cidden direk sonuç gibi yazıyolar. hadi inş hayırlı haberler gelir aktunam dan .
ayyy canım kahve istedi yaaa. seduuşş ya kahve içsek beraber ne güzel olurdu demi???? ama ben fal da isterdimmm :9::9::9::9:

canımmm sonuç raporunda ne yazıyonmuş öğrenince yaz hemen buraya tamam mı ?? rapordan gene az çok anlaşılır. Bak benim ki şöyle idi mr sonuç raporu :
Bulgular : Rektum lojunda tümöral kitleyi temsil edebilecek görünüm saptanmamıştır. İnceleme alanına giren inen ve
çıkan kolon segmentleri normaldir.

Mesane konfigürasyonu normal olup duvar kalınlaşması saptanmamıştır. Mesane içinde taş veya kitle lezyonu yoktur.
Perivezikal alan normaldir.

Tek servikal kanal mevcut olup proksimalinde iki ayrı uterin kavite izlenmektedir. Bikornuat uterus lehine
yorumlanmıştır.

Her iki iliak arterler, iliak venler normal olup bu alanlarda lenfadenomegaliyi temsil edebilecek görünüm yoktur.

Her iki psoas majör ve iliopsoas kası normal olarak değerlendirilmiştir. İnguinal kanal lokalizasyonunda herni, bu
lokalizasyonda vasküler yapılarda trombüsü temsil edebilecek görünüm yoktur.
cnm cım annem gitti almaya ofiste işyerime uzak biraz ama akşam gider gitmez yazarım sonucu size ....öpt sizi

kolay gelsin balımmm.hamarat arkadaşım benim havada güzel ama sen yinede çok yormasaydın kendini....annem gitmiş sonucu almaya akşam eve gider gitmez yazarım size dua edin baan ne oluurrrrr.çok öpt sizi

kız akşama kadar meraklandırma bizi. ara bi telefonla sor anneneee . kağıtta ne yazıyomuş bi okuyuversin sana . olmaz mııı ?????

yok kızlar ya ne hamarat ı her hafta toz içinde kalıyor ya nsl bu kadar toz oluyo bende anlamadım gitti sorma kız hava güzel gibi güneş var ama soğuk gibi yinede..valla kızlar beraber olsaydık ne güzel yorgunluk kahvesi içerdik ya kız masal fal da istiyon ama bende o kabiliyet yok artık sallarım ona göre :-))) aktunacımm dualarımızdasın inşallah güzel haberlerle dön rabbim yardımcın olsun ya valla hepiniz aklımdasınız...artık sadece kendimi değil hepinizi tek tek düşünüp hepiniz için dua ediyorum kızlar..hepinizi çok seviyorummmm... öpüyorum çok çok...

yok kızlar ya ne hamarat ı her hafta toz içinde kalıyor ya nsl bu kadar toz oluyo bende anlamadım gitti sorma kız hava güzel gibi güneş var ama soğuk gibi yinede..valla kızlar beraber olsaydık ne güzel yorgunluk kahvesi içerdik ya kız masal fal da istiyon ama bende o kabiliyet yok artık sallarım ona göre :-))) aktunacımm dualarımızdasın inşallah güzel haberlerle dön rabbim yardımcın olsun ya valla hepiniz aklımdasınız...artık sadece kendimi değil hepinizi tek tek düşünüp hepiniz için dua ediyorum kızlar..hepinizi çok seviyorummmm... öpüyorum çok çok...

seduşummm sağol canımm. bende hepimiz için tek tek dua ediyorum isimlerinizi sayarak. inş kabul olur yaa.
kız ben falı muhabbetine istiyorumm. yoksa öyle çok da inanmam . :34:

mesane kapasitesi ve duvar kalınlığı normal limitlerdedir...perivezikal yağ planları açıktır...
uterus ( unıkornuat unıkollis uterus) izlenmekte olup klas müllerien dukt anomali lehine değerlendirilmişitr....harici normaldir...izlenen myometrial inteniste tabidir...endometrial kavite doğaldır ovriyan kitlesel pataloji saptanmadı..kısacası sonuç değişmedi malesef yarım rahim kızlar........ ben üstüme düşeni yaptım içim rahat kendimden yana bundan sonrasını bekleyip göreceğiz.Rabbim yardımcımız olsun.artık diyecek pekte birşey kalmadı sanırım....

yapma bee bende simdi namazda dua ettim sana...benim olmadi onun olsun diye....sabir edicez...canim cocuk istiyorumda uterus unicornus forumu var o kadar cok dogum yapmis kisi var ki
..ben bugun onlari gorunce umudum artti daha iyiyim nolur sende uzme kendini seni seviyoruz hem unutma sen bizde cok kucuksun ve birkere hamile kaldin

mesane kapasitesi ve duvar kalınlığı normal limitlerdedir...perivezikal yağ planları açıktır...
uterus ( unıkornuat unıkollis uterus) izlenmekte olup klas müllerien dukt anomali lehine değerlendirilmişitr....harici normaldir...izlenen myometrial inteniste tabidir...endometrial kavite doğaldır ovriyan kitlesel pataloji saptanmadı..kısacası sonuç değişmedi malesef yarım rahim kızlar........ ben üstüme düşeni yaptım içim rahat kendimden yana bundan sonrasını bekleyip göreceğiz.Rabbim yardımcımız olsun.artık diyecek pekte birşey kalmadı sanırım....

Canım benim olsun boşver herşeye hazırlıklıydın rabbim beterinden saklasın çok şükür senin de rahim boyutun normal uçak a söylediklerimin aynısını sana da söylüyorum birtanecik arkadaşım yarımmış tammış boşver sen rahim boyutu önemli ve sen hamile kalabiliyorsun..sakın üzme yıpratma kendini biliyorsun üzülmekle olmuyor şimdi neyin ne olduğunu biliyorsun bilinçlisin sende eşinde kürlere devam edin tatlım inanıyorum herşey güzel olacak..bunu hiç bilmeden hamile kalan ve doğumda öğrenen bile bir çok bayan var o yüzden rahimi boyutu normalse gerisi boş..seni çok seviyorum iyi ettin çektirdin acabalardan kurtuldun rabbim yar ve yardımcın olsun öpüyorum seni çok çok...

malesef sonuç beni yine çok üzdü ama bu saçma şeyin beni ağlatmasına izin vermeyeceğim.....ne desem ne yapsam boş herşey olacağına varıyor benden bu kadar yapılması gereken herşeyi yaptım 6 ay kadar normal yollardan deneyeceğim olmazsada tüp bebek yaparız.....tabi bide tekrar dış gebe kalmazsam ..... dualarınız için Allah razı olsun kızlar benimle olduğunuzu bilmek güzel.ama anladımki ne yaparsam yapayım boş buda benim cezam ve çekeceğim ..................................................................................

malesef sonuç beni yine çok üzdü ama bu saçma şeyin beni ağlatmasına izin vermeyeceğim.....ne desem ne yapsam boş herşey olacağına varıyor benden bu kadar yapılması gereken herşeyi yaptım 6 ay kadar normal yollardan deneyeceğim olmazsada tüp bebek yaparız.....tabi bide tekrar dış gebe kalmazsam ..... dualarınız için Allah razı olsun kızlar benimle olduğunuzu bilmek güzel.ama anladımki ne yaparsam yapayım boş buda benim cezam ve çekeceğim ..................................................................................

tatlım ne demek cezam ya saçmalama oluruna bırak dediğin gibi kafandan atmaya çalış zaten 2-3 aydır bu durumu biliyordun o günden beri bir sürü şey okuduk öğrendik güzel şeylere tanık olduk.. kendini üzme tatlım sen başardın bir kere hamile kaldın yine kalırsın hem yaşında genç bizden yıpratma kendini sen de kürlere devam et tatlım dediğin gibi olmazsa çaresi tüp bebekse tüp bebek varsın tüp bebek olsun..herşeyin çaresi var artık..çok öpüyorum seni canım arkadaşım herzaman yanındayım..

sedoşum ilklerdeki kadar yıpranmadım dediğin gibi biliyordum durumu hazırlıklıydım ama yinede bir ümit bi ihtimal bekliyordum oda olmadı ne yapalım alışıyor insan herşeye ...üzülmesine üzüldüm tabi ama inat ettim ağlamadım bu sefer bu olayın beni kahretmedine izin vermeyeceğim.....bugün sonucu dr göstermeye gideceğim bakalım o ne diyecek....olan oldu extra birşeyler daha çıkmasa bari...her geçen gün yeni şeyler öğrenmek beni korkutur oldu ..Rabbim beterinden korusun bizleri.... öpt sizi

sana daha once dedigim foruma bi bak bi suru hamile olup doguran var varsin olsun 40 haftada dogmasin 35 haftadan sonrasi icin korkmayin diyo drlar onun nedenide akcigerler anca gelisimini tamamliyomus onun icinde igneler varmis erken dogma ihtimali olunca vuruyorlarmis...e bide dikis olayi var napalim yatariz 9 ay bende senin gibiydi belki degildir diyeee....ama napim adam gordum dedi mr gerek yok dedi ve artik cektirmeyecimden eminim...canim bizim eslerin durumuyla gebelik zor sen yine test yap ama sonuc degismeyecek bence bazi dr tup bebek.merkezlerinde yapin diyo bazilarida yapmayin. ..ama rabbim ol derse olur belki bi asilama deneriz oncesinde belli mi olur tutar belki bizim durumumizdakilerin genelde eslerindw sorun yok hamile kalip dusuk yapiyorlar o zaman anlasiliyormus biznim infertilite nedeniyle gidince cikti gebelik icin engel degil bundan eminim ama en buyuk korkum her dusukten sonra bi sonraki dusuk oranin %20 atriyormus...ayrica eger tup bebege kalirsak yok diktirmesi (4000tl mis)yok erken dogum riski..sik dr kontrolu.maddi anlamda cok goturusu olucak o yuzden hersye hazirlikli olmaliyiz varsin evim arabam olmasin bebegim kucagimda olsun ama yinede hazirlikli olmakta fayda var. .bugun okula geldi ama kafami falan toplayamiyorum cocuklara baktikca eriyorumm ailelerinin ne kadar sansli oldugunu dusunmek....ya 8 9 kardes olanlar var. ..ben 1 taneye raziyim (boyle soylemekte ne kadar dogru bilmiyorum ama)

kizlar sedasun hesabindan dun drlar sitesinde msj attim hatta b...cikarip kizin hakkinida bitirmisim dr birine sormustum yarim rahim icin olcu nedir normale yakin diye sordugumda 4*6*4 normale yakin olcu olarak kabul edilebilir dedi ya benim salak dr olcu soylemedi kac defa sordum yeterli dedi keske kac cm deseydim sen bi sor bakalim ozgecim

sana daha once dedigim foruma bi bak bi suru hamile olup doguran var varsin olsun 40 haftada dogmasin 35 haftadan sonrasi icin korkmayin diyo drlar onun nedenide akcigerler anca gelisimini tamamliyomus onun icinde igneler varmis erken dogma ihtimali olunca vuruyorlarmis...e bide dikis olayi var napalim yatariz 9 ay bende senin gibiydi belki degildir diyeee....ama napim adam gordum dedi mr gerek yok dedi ve artik cektirmeyecimden eminim...canim bizim eslerin durumuyla gebelik zor sen yine test yap ama sonuc degismeyecek bence bazi dr tup bebek.merkezlerinde yapin diyo bazilarida yapmayin. ..ama rabbim ol derse olur belki bi asilama deneriz oncesinde belli mi olur tutar belki bizim durumumizdakilerin genelde eslerindw sorun yok hamile kalip dusuk yapiyorlar o zaman anlasiliyormus biznim infertilite nedeniyle gidince cikti gebelik icin engel degil bundan eminim ama en buyuk korkum her dusukten sonra bi sonraki dusuk oranin %20 atriyormus...ayrica eger tup bebege kalirsak yok diktirmesi (4000tl mis)yok erken dogum riski..sik dr kontrolu.maddi anlamda cok goturusu olucak o yuzden hersye hazirlikli olmaliyiz varsin evim arabam olmasin bebegim kucagimda olsun ama yinede hazirlikli olmakta fayda var. .bugun okula geldi ama kafami falan toplayamiyorum cocuklara baktikca eriyorumm ailelerinin ne kadar sansli oldugunu dusunmek....ya 8 9 kardes olanlar var. ..ben 1 taneye raziyim (boyle soylemekte ne kadar dogru bilmiyorum ama)
baktım sedacım forma daha öncedende bakmıştım evet bizim durumumuzda olupta doğum yapan çok kadın var ama insan korkuyor işte ne bileyim ya har açıdan zor maddi manevi bak bi dikiş atılması bile 4000 liraymışşş ..evt her düşükten sonra risk dahada artıyor rabbim yaşatmaz İnş..cnm ben 6 ay kadar doğal yollardan denerim olmazsa direk tüp bebek düşünüyorum aşılama benim için risk..tüp bebekte dış gebelik ihtimali olmuyor .... hamile kalırsam iştende ayrılmayı düşünüyorum sürekli yatmam gerekecek sanırım ee bide dürekli dr kontrolü altında olacağımız için işyerinden izin almak hiç bana göre değil ... ya ben tüp bebeye gerek kalacağını düşünmüyorum çünkü daha önceden nasıl hamile kaldıysam yine kalırım...sonuçta o zamanda tüpün biri yoktu rahim yarımdı ve morfoloji değişmeyen birşeyse eşimin durumuda aynıydı ve sadece bir kere yumurtlama ilacı kullanarak hamile kaldım.beni asıl korkutan hamile kaldıktan sonrası tekrar dış gebelik düşük yada erken doğum...dış gebelik için yapılabilecek bişey yok düşük içinde öyle ama erken doğum riskini azaltmak için elimden geleni yaparım...sen inancını kaybetme yumurtlama takibi yaptır ucak çok işe yarıyor senin yumurtlama probleminde yok ilaç kullanmadan yumurtlarsın ..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasiip eder İnş ...üzme kendini çok öpt senii....

sedoşum ilklerdeki kadar yıpranmadım dediğin gibi biliyordum durumu hazırlıklıydım ama yinede bir ümit bi ihtimal bekliyordum oda olmadı ne yapalım alışıyor insan herşeye ...üzülmesine üzüldüm tabi ama inat ettim ağlamadım bu sefer bu olayın beni kahretmedine izin vermeyeceğim.....bugün sonucu dr göstermeye gideceğim bakalım o ne diyecek....olan oldu extra birşeyler daha çıkmasa bari...her geçen gün yeni şeyler öğrenmek beni korkutur oldu ..Rabbim beterinden korusun bizleri.... öpt sizi

canımmm yeni girebildim.canımm bak doktor mr raporunda normal yazmış herşeyi. bi tek rahim yarım. ama o da yeterli ölçüde değil miydi zaten senin ? canım bence kafandaki acabalardan kurtuldun. artık tamamen biliyorsun. yarım rahimle doğum yapan o kadar çok insan var ki. ama seni gerçekten takdir ederim canım. çünkü kendini üzmedin ağlamadın. mantıklı kızsın işte. ağlamak fayda getirmiyor bunun bilincindesin. benim arkadaşıma da bu yakışır.yaza kadar denersin tatlım. olmazsa bakarsın aşılama tüp bebek filan. bende aynı şeyi yapacağım.eşime kürler uyguluyorum ve uygulamaya devam edeceğim. önce ilaç tedavisi sonra aşılmama ve en son tüp bebek. ne yapalım bazen herşey kolay olmuyor zoru da başaracağız eminimmmm. tabi duaları da unutmayacağız. olacak inş Allahın izni ile. dualarımdasınız canımmm. seni çoookk öpüyoummm. :54::54::54::54: :34:

Back