canımmm kolay gelsin temizliğinnn. bende işte nolsun evdeyim. üstümde bir miskinlikkk. hiç iş yapasım yok ama yapcam mecbur. yarın filan yaparım herhalde temizlik. bu arada diyet dediğin şey arada bozulur kız illa ki. sürekli yapınca bıkar ki insan. o yüzden dr la kendinizi 1 gün ödüllendirin diyorlar zaten .
merhaba canımcım boşver ya iznini değerlendir yaparsın temizliğini ya benimki şimdi bitti ama bende bittim valla kız camları filan da sildim banyoyu da temizledim hayatım kaydı resmen ))) bir haftalık egzersiz programını bir günde çıkarıyorum resmen )) şimdide salata yapcam kendime ton balıklı )) gel birlikte yiyelim kız ama sen yanına waffle ister rejimimi bozarsın )))) olsun ona da yerizzz..
emarda direkt sonuç gibi yazıyormuş ya baktımda şimdi bariz yazmışlar..herşeyin hayırlısı canım benim bu arada güzel şeyler yazmışın ve çok haklısın tatlım hepimiz farklıyız hepimiz farklı farklı sınavlarla sınanıyoruz önemli olan sabır etmek aslında..aslında hepimizin durumu az çok aynı pek de bir farkımız yok..inşallah aktunanın iyi bir sonucu çıkar..
çok öpüyorum yemeğimi yiyim yine gelirim ben ))))))