canım ben 30 yaşına girdim. düşükten sonra tekrar düşünmeye başlayalı 10 ay oldu. benim perde diye histereskopi yapıldı. ancak geçen ay rahim filmi çekildim ve rahim çok fazla genişlememişti. bunun üzerine dr bikornis olabilir tüp bebek dr ile tekrar histereskopiyle bakıp kesinleştirelim dedi. ben ankaradayım cnm. ne güzel senin perde olduğu kesinleşmiş. Umarım ameliyatın çok güzel geçer ve perdeden tamamı ile kurtulursun. bu süreçler gerçekten çok zor. Güçlü olmaya çalışıyorum. Ama etrafımdaki herkes ya yamile ya da yeni doğum yaptı. Gördükçe içim sızlıyor. Daha çok eşim için güçlü durmaya çalışıyorum. Onu daha fazla üzmek istemiyorum. Allah'ım hepimize hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin İnşallah cnm ....
yaşlarımız yakın canım bende 29 oldum..anladım şimdi canım durumunu ama peki ilk yapılan histereskopide perden alınmadıysa yani perde yoksa ne yapıldı o zaman onu anlayamadım işte inşallah perden vardır benim dr ultrasonla alttan baktığında bana da gösterdi benim de perdem bayağı geniş resmen ikiye bölmüş rahimi belki senin de böyleydi de acaba bir kısmımı alındı arkadaşım..ben istanbul da brüksel tüpbebebk merkezine gittim en son durumu netleştirebilmek için orda prof. yücel beye gittik istanbul da bu konuda uzmanmış o bana perde teşhisi koydu ilk gittiğim dr da prof. du medicana da oda perde demişti ama ben emin olmak istedim.. tatlım inan hepimiz aynı durumdayız zaten bu durum çok zor insan kendini çaresiz hissediyor bir de etraftakilerin bitmek bilmeyen soruları var.. dediğin gibi benim de bütün arkadaşlarım hamile kaldı benden küçük yiğenim benden 8 ay sonra evlendi şuan ikinciye hamile deli olamamak işten değil ama yapacak bişii yok artık boynum eğiliyor resmen çok üzülüyorum bende ama üzülmek de çare olmuyor ki öyle lanet birşey ki bu zaten olacağı varsa da bu kadar strese olmaz ama stres nsl yapmayalım dimi ama..canım rabbim bir daha düşük yaşatmasın sana inşallah bu kez sağlıklı bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla bak artık herşeyin çaresi var yarım tam çeyrek çift fark etmez rahmin bebek için yeterliyse gerisi boş dr kontrolunda sağlıklı bir şekilde 9 ayını tamamlayan bayanlar var bir sürü zaten biliyorsundur sende serklaj da yapılıyor dikiş de atılıyor belki ilk hamileliğinde bu durumu bilseydin bebeğini kaybetmezdin ama şimdi bilinçli olacaksın canım herişte bir hayır vardır..