iyi işte canım demek dr un iyi..dediğin bazı dr lar gerek yok deyip geçiştiriyormuş ama yaptırmak lazım devam et o dr a inşallah sonuç göreceksin canım benim ya rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..hadi yaa çok mu ufak doğmuşun sende kız demek ki hepimiz aynıyız yaa belkide küçük doğduğumuş için böyle olduk ama olsun bebişlerimiz olsun onlara iyi bakarız biz tospik yaparız sağlıklı olsunlarda....benim kilom küçükmüş ama yanaklarım tombişmiş
))) şimdi de tombiş gerçi fark etmiyoo
))) kız öğlen yağsız makarna yedim ama abarttım galiba sarmısaklı yoğurtlu yedim
)))
kız faldan anlamıyom diyon ama maşallah bak patır patır söylüyorsun ben o tavşan kulağı gibi gördüğün şeyi ellerini göğe açmış dua eden biri gibi düşündüm..bu arada saçını yukarıdan toplamış biri dedin de çok komik kız şimdi saçlarım uzadı biraz tepeden topladım yürüyüşten sonra sıcak bastı
))) gerçi bebek istediğimiz için falda o da görünmüş olabilir aklımız fikrimimiz bebiş sonuçta o yüzden o düşüncede olduğumu da anlatıyr olabilir ya hayırlısı neyse o olsun..tatlım fal bakanlar hep bu günü anlatıyorlar geleceği tutturamıyorlar zaten rabbimden başkası bilemez ama tarot u da kahve falı gibi düşünebilirsin günah seviyesi aynıdır yani
)) ama dediğim gibi hep bu günü tutturuyorlar ama gelecek pek tutmuyor bizim bir tanıdık kahve falı bakıyordu tövbe etti ama ben küçükken anneme bakmıştı inan varya biliyordu şaşırıp kalıyorduk şöyle şöyle olacak diyordu valla tutturuyordu..ama böyle spesifik şeyler mesela hiç taşınacağımız belli değildi çok eskiden siz bir eve taşınacaksınız önünde akasya ağacı oalcak dedi..sonra babam seneler evvel işte süpriz yapmış ev almış önünde akasya ağacı vardı ilginç yani..öyle birine denk gelsemmm ahh o dakka baktırırımm valla...
ama içinde kalmasın kız git baktır parayladır tabiki ne kadarmış ki acaba ben bile burdan niyet ettim bak
)))
ahh nelerden medet umuyoruz yaa elimizde değil işte ne yapalım herşey kısmet kısmetimizde varsa olucak inşallah...