Biriyle birlikte olmak işte biliyorum saçmaama aşamıyorumNebicim anneneyim kelimesini size dedirtecek olan ne ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biriyle birlikte olmak işte biliyorum saçmaama aşamıyorumNebicim anneneyim kelimesini size dedirtecek olan ne ?
Aaa bu konuda diğer arkadaşları yalnız bırakmanı istemem onları da aramıza katalım hadi az çok demeyelim şikayet edelim. Yoksa nickini yavanelma olarak değiştirmen için kapmanya başlatırımBenim özverim daha çok sana yönelik Lexa'cım aramıza başka kişileri almak istemem doğrusu
Ne güzel yazmışssınız. Hem kendisi fikir alamaya geliyor ki içten içe istiyor da içini rahatlatacak yorum görmek istiyor.Peki neden her mesaja değilde bazı mesajlara dönüş sağlıyorsunuz çünkü almak istediğiniz cevaplarda bu yönde olsun istiyorsunuz yaşamak istediğiniz içinde onaylanmak istiyorsunuz açıkçası,zaten eleştiri olarak yada kInama olarak Kimse bunu size yapamaz kimin ne haddine ! Ama sizde farklı düşüncelere cevap vermek yerine mesajlarda sizinle aynı düşünceyi görmek ister gibisiniz
Allah size şifa versin:) ne yaşadınız da böyle bir kalbe sahip oldunuz bilmiyorum ama üzüldüm adınıza.Hahahajajsjsjsej
Şu halinde sana destek olması gerekirken sana birlikte olma baskısı yapan ve sende ya yapmazsam aytılır benden diye kara kara düşünen 34 yaşında bir kadınsın. Senin bu konuyu açma sebebin bu bunu inkar etme. Adamı kaçırmak istemiyorsun diye açmışsın. Yazdıklarını sokaktan geçen birine okutsan ı bile aynı benim dediklerim der olaya biraz objektif var zor senin için biliyorum ama bi dene :)
Ayrıca bana destek olduğunu da yazdım, konuyu okumadan yorum yapmayın belli ki eşinizle falan tartstiniz burda desarj olmaya gelmişsiniz.Hahahajajsjsjsej
Şu halinde sana destek olması gerekirken sana birlikte olma baskısı yapan ve sende ya yapmazsam aytılır benden diye kara kara düşünen 34 yaşında bir kadınsın. Senin bu konuyu açma sebebin bu bunu inkar etme. Adamı kaçırmak istemiyorsun diye açmışsın. Yazdıklarını sokaktan geçen birine okutsan ı bile aynı benim dediklerim der olaya biraz objektif var zor senin için biliyorum ama bi dene :)
Ben sizin gibi “birlikte olmazsam ayrılır” korkusuyla 15yasında kız gibi davranmıyorum brda. Üzülecekseniz kendinize üzülün 34 yasındasınız.Allah size şifa versin:) ne yaşadınız da böyle bir kalbe sahip oldunuz bilmiyorum ama üzüldüm adınıza.
Çoğuna cevap vermeye çalışıyorum ama haklisiniz ilk olarak benim ne dMek istediğimi anlayabilenlere cevap veriyorumPeki neden her mesaja değilde bazı mesajlara dönüş sağlıyorsunuz çünkü almak istediğiniz cevaplarda bu yönde olsun istiyorsunuz yaşamak istediğiniz içinde onaylanmak istiyorsunuz açıkçası,zaten eleştiri olarak yada kInama olarak Kimse bunu size yapamaz kimin ne haddine ! Ama sizde farklı düşüncelere cevap vermek yerine mesajlarda sizinle aynı düşünceyi görmek ister gibisiniz
Yani şöyle bir durum var kişinin bir bakış açısı vardır.Örneğin ben düşünce yapımda hayatımda biri olsun veya olmasın nikah olmadan bir erkekle birlikte olmam diyorsam bu bakış açımdır.Ama farklı düşünüp ben yetişkin bir bireyim evlilik sadece bir söz isteklerim ve arzularım var bunu yaptığım içinde kötü bir insan olmuyorum .buda bir bakış açısı.Eğer ilk düşünceye sahipseniz ve bunu yaparsanız kendinizi çok kötü hisseder belki psikolojiniz bozulur,fakat ikinci bakış açısına sahipsenizde o bakış açısı olan biri o olayı yaşadı diye kendini kötü anne olarak görmez 1 bakış açısı olan kişi görür bu şekilde değer yargılarına ters birşey yapmıştır ve sürekli kendini suçlarBiriyle birlikte olmak işte biliyorum saçmaama aşamıyorum
Açıkçası o yaşlarda olan ve dini hassasiyeti de olmayan biriysem hayatımdaki kişiyle birlikte olmak isterim (kadın ya da erkek fark etmez kendimi ikisi yerine de koysam aynı)Yok hayır ayrı eve çıkma vs niyetimiz yok ama evlilik için asla acele etmem ayni hatayi yapmam. E 2 sene evlenmeyelim desek 2 sene bana elini sürme desem o yaşta hangi erkek kabul eder
Zaten karşılıklı olarak isteniyorsa ve zevk alınıyorsa kullanılmış hissetmezsin kendini. Annelik konusuna gelince bu konu ile cekincenin sebebi tam olarak nedir?Yok bunu benden kullanmak vs için istemediğine eminim. Sevgisinden eminim o konuda sıkıntı yok sadece ne bicim anneyim der miyim korkusu var
Birlikte olmazsam ayrılır diye bi ibarede bulunmadım hiç bir yorumumda. Aksine ben bu konudan dolayı ayrılsam mı düşüncesindeyim. Işte okumadan pat diye atliyosunuz sirf hirs cikarmak icin :)Ben sizin gibi “birlikte olmazsam ayrılır” korkusuyla 15yasında kız gibi davranmıyorum brda. Üzülecekseniz kendinize üzülün 34 yasındasınız.
Madem buraya konu açtınız herkes kendi yorumunu yapacak tabiki begenmiyorsanız okumayın.
Şikayet et butonu bana özel değil bildiğim kadarıyla, gözüne kestirdiklerini aramıza katabilirsin.Aaa bu konuda diğer arkadaşları yalnız bırakmanı istemem onları da aramıza katalım hadi az çok demeyelim şikayet edelim. Yoksa nickini yavanelma olarak değiştirmen için kapmanya başlatırım
Yani kendimi bildm bileli cinsellik konusunda rahat değilim nasıl anlatsam sadece erkeğin zevk aldığı bir olaymış gibi geloyör belki de evliligimden kalan bir his çünkü dünyanın en bencil erkeğiyle evliydim sadece ihtiyaç gidermek için kullanıldığımi düşünürdüm. Belki de bu nedenle cinselliğe bakış açımi aşamıyorumZaten karşılıklı olarak isteniyorsa ve zevk alınıyorsa kullanılmış hissetmezsin kendini. Annelik konusuna gelince bu konu ile cekincenin sebebi tam olarak nedir?
Çok saygısızsınız.Ben sizin gibi “birlikte olmazsam ayrılır” korkusuyla 15yasında kız gibi davranmıyorum brda. Üzülecekseniz kendinize üzülün 34 yasındasınız.
Madem buraya konu açtınız herkes kendi yorumunu yapacak tabiki begenmiyorsanız okumayın.
Mune amasyalı sanırım benim tipimi pek beğenmiyor az ve öz yaptığım şikayet testleri pek sonuca ulaşmadı... Elmayla derin bir bağlantısı var zira tüm atışların isabetli oldu hahahaŞikayet et butonu bana özel değil bildiğim kadarıyla, gözüne kestirdiklerini aramıza katabilirsin.
Nickime dokunma kampanya baslatirim bende ödesiriz
IŞTE onu anlatmaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlar yanlış anladı beni. Birlikte olmazsam benden ayrılır demisim güya nerde dediysem. Benim derdim en az 2 sene evlenmemek. 2 sene boyunca da illaki biseyler yaşamak isteyecek diye açana bitirsemmi kafasındayım kafam karışık ama destek olacakları yerde kadın kadının düşmani işte bi kez daha anladimKisa sureli birlikteliklerde cinsellik yasanmasina bu yaslar icin karsi degilim. Ama ciddi iliskilerde evvela cocugu dusunurum. Maalesef benim bakis acimda cocuk buyumeden bir kadin evlenmemeli. Etrafimda gorduklerim, edindigim tecruneler hep olumsuz yonde.