• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargılamadan yardımcı olucak varsa okusun lütfen..

Merhaba kızlar.. ilk defa üye oluyorum her zaman misafir olarak konuları okurdum ama güzel yorumlarınızı görünce birde ben içimiz acayim dedim.nerden başlasam bilmiyorum eşimden ayrılalı 3 sene kadar oldu 34 yasindayim 1 de kizim var. Yaklaşık 8 aydır hayatımda biri var .benle de kızımla da aşırı ilgili . Daha önce hiç evlilik yapmamış ama nişanlısıyla bir çok şeyi yaşamış ben sorun etmedim kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da. Önceden ne yaşadığımiz önemsiz diye bakıyoruz ikimiz de. Hatta söyle söylim kızımı babası görmüyor erkek arkadaşım ise hastalansa bile yetişip geliyor ilgileniyor kendi çocuğu gibi. Anlayacağınız çok güzel giden bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ve benim bir evlilik için en az 1 senemiz var evlilik icin hatta bana kalsa daha uzun bir sure olsun diyorum çünkü yeniden evlenmek yeniden aynı problemleri yaşama korkusu biraz beni ürkütüyor. Işte sorun şu ki erkek arkadaşım 39 ben ise 34 yaşındayım ve malesef birşeyler yasamak istiyor... elele tutuşmak sarılmak vs değil ötesine gitmek istiyor yani iliski istiyor, zorlamıyor bunun için asla ama kocaman insanlarız birbrimizi seviyoruz evlenene kadar yasamicaz mi hic bisey diyor. Kafam cok krisik bi yandan o kadar seviyorum o kadar özel biri ki ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim sizce ne yapmalıyım bunun için de ayrılmak bitirmek de istemiyorum ama bitirmezsem de sık sık gündeme gelicek bu konu ..
Ya nerden buluyorsunuz şöyle şeyine he şeyden daha düşkün herifleri?
Ayrıca beem taa burdan bubun menfaati yani seninle birlikte olmak için sen ve cocugunla ilgilendiğini fark ettim sen burnunun dibinde farkedemiyorsun.
Eğer Müslümansan bunu buraya yazman bile kötü bunu da unutma.

Annesin diye cinsel hayatın olmayacak mı?
E o zaman hormonları körelt rahim yumurtalıkları aldır.
Bunu yaşaman gayet doğal sadece evladın olduğu için hassas olman gerek.
Siz onu ayarlarsnız.
İyice emin iseniz cinsellik yaşayın hassas bi insansanız sonra olumsuz durumlar olursa üzülmeyin.

Işte sorun bu zaten ben de istiyorum ama sonrasında pişmanlık duyma korkusu var

Çözümü basit, böyle kimseye sorma arkadaşların dediği gibi, senin özelin, senin değerlerin sana kalsın
Kimseye de laf söylemek düşmez böylece
34 yaşına gelmişsin bak artık kendi hayatını, kendi biçtiğin şekilde yaşama vaktin gelmiş :)

Yani ben defalarca sevistim a ne gelip buraya sordum ne de herhangi bir yakin arkadasima sordum , kendi hayatim , kendi vucudum , kendi inandiklarim vs vs , bir insanin bu kadar ozel bir konuda kafasinin karisik olmasino da anlayamıyorum 🤦🏼‍♀️
aynen bende anlamıyorum

Sanki 35 yasına gelmiş koskoca yetişkin değil de 15 yasında kişiliği yeni oturan ergen tarzı sorular

Bu tüt konularda dünya görüşü 20 li yaşların ortasında oturur , kendi düşüncene dünya görüşüne göre hareket eder Yaşar veya yaşamazsın
Konu sahibi hem yaşamaya çekiniyor sanki hem de yaşamazsam bu konu gündeme gelir terk edilirim büyüsü bozulur işin diye düşünüyor
Ama yetişkin bir insanın böyle bir konuda ikilemde kalması çok tuhaf

Yok hayır ayrı eve çıkma vs niyetimiz yok ama evlilik için asla acele etmem ayni hatayi yapmam. E 2 sene evlenmeyelim desek 2 sene bana elini sürme desem o yaşta hangi erkek kabul eder
Seven, sevdigine zarar gelmesinden korkan onu sabırla beklemek isteyen, olgun erkek kabul eder

VÇözümü basit, böyle kimseye sorma arkadaşların dediği gibi, senin özelin, senin değerlerin sana kalsın
Kimseye de laf söylemek düşmez böylece
34 yaşına gelmişsin bak artık kendi hayatını, kendi biçtiğin şekilde yaşama vaktin gelmiş :)
Vallahi bana en iyi gelen cevap bu oldu sanırım. Nerden sordum millet kınayacak biri gelse de kinasak diye bekliyormuş:)

Vallahi bana en iyi gelen cevap bu oldu sanırım. Nerden sordum millet kınayacak biri gelse de kinasak diye bekliyormuş:)
Peki neden her mesaja değilde bazı mesajlara dönüş sağlıyorsunuz çünkü almak istediğiniz cevaplarda bu yönde olsun istiyorsunuz yaşamak istediğiniz içinde onaylanmak istiyorsunuz açıkçası,zaten eleştiri olarak yada kInama olarak Kimse bunu size yapamaz kimin ne haddine ! Ama sizde farklı düşüncelere cevap vermek yerine mesajlarda sizinle aynı düşünceyi görmek ister gibisiniz

Birlikte olun olmasına da ayrılırsanız falan kullanildim tribine girmeyeceksiniz yapın bunu yoksa psikolijik olarak zarar görürsünüz
Yok bunu benden kullanmak vs için istemediğine eminim. Sevgisinden eminim o konuda sıkıntı yok sadece ne bicim anneyim der miyim korkusu var

Insanları tanımadan bu denli kendimden emin şekilde etiketlemek emin olun firsatciligin ta kendisi.
Hahahajajsjsjsej
Şu halinde sana destek olması gerekirken sana birlikte olma baskısı yapan ve sende ya yapmazsam aytılır benden diye kara kara düşünen 34 yaşında bir kadınsın. Senin bu konuyu açma sebebin bu bunu inkar etme. Adamı kaçırmak istemiyorsun diye açmışsın. Yazdıklarını sokaktan geçen birine okutsan ı bile aynı benim dediklerim der olaya biraz objektif var zor senin için biliyorum ama bi dene :)

Back