• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargılamadan yardımcı olucak varsa okusun lütfen..

Dini tek kelime etmeyin!! Burda yasak yeter artık günah açısından sormamış zaten!
Aynen o acıdan günah olduğunu bilmeyen bir müslüman yoktur zaten. Ama adam öldürmek çocuğunu satmak çocuğuna tecavüz etmek hırszlik yapmak hatta pis bir kalbe sahip olan fitne bir insan okmak bütün bunların hepsi zinadan daha mide bulandırıcı günahlar.. insanlar dedikodu yapsın kalp kırsın pis kalpleriyle insanları yargılasın, sonra da aaa zina çok günah desin. Kimse kusura bakmasın daha masum geliyor bana. O konuda sormadım zaten sizin dediginiz gibi ama diğer yorumlarımi okumadan sırf hırs çıkarmak için yazıyorlar

Ayrıca sizle beraber olmak istiyor tamamda bunu neden söyledi. Bence bu baş başa kalınca anlık olur. Planlı olması güzel değil anlık olunca çok ateşli oluyor 😈

Bu şekilde sana baskı yapması doğru değil istemiyorsan bitmiştir o konuq

Kadın bunu tv de söylerken tepki vermiyorsunuz da ben yazınca mı duyar kasıyorsunuz? Kadın bunu bas bas bağırarak söylüyor?
Bas bas bağırarak ne cirkin laflar ediliyor hepsini soyleyelim o zaman ayıp nedir seviye nedir bilmeden.
Uslubunuz cok korkunc.

Kadın bunu tv de söylerken tepki vermiyorsunuz da ben yazınca mı duyar kasıyorsunuz? Kadın bunu bas bas bağırarak söylüyor?
Nasıl tepki verelim? Elimde olsa o studyoyu basarım zaten bazen çok yobaz oluyor kendisi. Ama elde değil o yüzden bence boş laflara lüzum yok. Kendisininde çocuğu var neden özel hayatı var? Bir sevgilisini yakalasalar “özel hayatım” demez mi? Gelde söyle

İnancınız gereği bunu yapmayı doğru Bulmuyorsanız yapmayın zaten. Şayet çocuğunuza karşı tutumunuzu etkileyebilecek bir vicdan azabı yaşayacaksanız da yapmayın. Ancak sebebiniz "anneler seks yapmamalı" olmasın. Anneler seks yapar, seks yapmak ister. Seks yaptıkları için Anne oldular zaten. Niye yapmasınlar.

Beni bu konuda durduracak tek şey inanç olur. Onun dışında annelere yüklenen gereksiz mana yüzünden kuruyup kaldı canım Türk kadınları. Çocuğun önünde sevişmeyecek iseniz ki evli anneler de yapmıyor bunu. Konunun annelikle ilgisi yok. Ne alakası var yahu.

Zaten o nedenle kırk kez düşünüyorum:) teskkurler yorumunuz için.. çocukla da aşırı ilgili demedim , ilgileniyor destek oluyor dedim.
Anlıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Kendi adima çocuğumla ilgilenmesini destek olmasını da tercih etmezdim. :) bu benim görüşüm.

Böyle konularda Müge Anlının bir lafı aklıma geliyor. “Çocuklu kadının özel hayatı olamaz”. Kendisini herkese seviyor buyrun bunu da eleştirin.
Daha komik bir şey olamaz. Kendisi böyle bir hayatı seçmiş veya bu imajı çiziyor olabilir. Herkesin idolü Müge Anlı olmak zorunda mı? Herkesin özel hayatı olabilir, tercih meselesidir.

Arkadaşlar her insanın günahı da sevabı da kendine !
Namusunu da kendi için taşır!

Bunu bilmeyecek yaşta bir kadın değil
Yıllardır bu ahlak bekçilerinden kurtulamadı bu platform

Öf baydınız

Dini tek kelime etmeyin!! Burda yasak yeter artık günah açısından sormamış zaten!
Ettim arkadaşım hem dini hem kendi yorumumu katarak yazdım.
Konu sahibini de uzmeden gayet düzgün bir üslupla yazdım.
Benim yorumum sizin hayatınıza aykırı diye bu kadar sinirlenmeyin isterseniz beğenmediyseniz şikayet edin bu kadar basit.

Ya nerden buluyorsunuz şöyle şeyine he şeyden daha düşkün herifleri?
Ayrıca beem taa burdan bubun menfaati yani seninle birlikte olmak için sen ve cocugunla ilgilendiğini fark ettim sen burnunun dibinde farkedemiyorsun.
Eğer Müslümansan bunu buraya yazman bile kötü bunu da unutma.
En Muslumanimiz sizsiniz

Ettim arkadaşım hem dini hem kendi yorumumu katarak yazdım.
Konu sahibini de rencide etmeden gayet düzgün bir üslupla yazdım.
Benim yorumum sizin hayatınıza aykırı diye bu kadar sinirlenmeyin isterseniz beğenmediyseniz şikayet edin bu kadar basit.
Sitede yasak sen bilirsin kurallara uymuyorsan kapı orda. Bir daha dini yorum görmek istemiyoruz. Herkes müslüman değil burda burası Arabistan kadınlar kulübü değil orda herkes müslüman ama Türkiye’de değil. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. gereği yapılsın

Bence cinsellik yaşamak, kızınızın hayatına bir figür sokmaktan önemli değil.
İlişkileri çok iyi olabilir ama daha kendiniz evlilikten korkarken nasıl kızınızın hayatında yer etmesine izin verdiniz ki?
Keşke çift olarak her şeyi yaşayıp, en son aşama aile dinamiği olsaydı.
Kızım daha anne kelimesini bile yeni söylüyor hanımefendi 1 yaşlarında

Back