• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargılamadan yardımcı olucak varsa okusun lütfen..

Siz ilişki yaşarken çocuğunuz nerde olacak . Bakacak biri var mı bari. Çocuklar küçük de olsa hisseder. İnşallah çocuk evdeyken yapmazsınız.
Bu ne seviyesiz bir cevaptır böyle.. neyse sessiz kalmak en güzeli siz gibilere. Yargılamadan önce keşke bir düşünseniz ama belli ki tuzunuz kuru. Çok gördüm böyle ukala konuşup başına sonra aynı şeyler gelenleri.

İnsanlar çocukları olunca ilişkiye girmeyi bırakıyor mu, yoksa burada nikah olmadığı için mi çocuk hissediyor?
Hayır tatbiki ama bu nasıl bi düşünce?Sonuçta eve gelecek olan baba değil ;anne ve yabancı bir adamı amca vs her ne diyorsa artık farzedelim yatakodasında gördü ve birsüre sonra ayrılık yaşandı ee anne Özgür mutluluk yaşasın diye çocuk annenin tüm sevgililerini büyüdüğünde bilinçaltında tutarak hatırlarsa.cocukluk dönemi sıkıntılı bir cocuk olarak ben 4 yaşımdan itibaren bir çok konuyu dün gibi hatırlıyorum anne baba ayrılığı yaşamış bir birey olacak olan bu çocuğu nelerin beklediğini bilemediğimiz için bence 5 kat dikkatli olunmalı

Sizin yerinizde olsam evlenmeyi tercih etmezdim ama cinsellik yaşamak tamamen sizin kararınız anne olmakla ilgisi yok bence. Sevgilinizi haklı buluyorum ben istekte bulunmakta ama siz de istemiyorsanız kabul etmeseniz siz de haklısınız. Aynı eve çıkmak gibi durumlar olmadığı sürece bence sorun yok.
Yok hayır ayrı eve çıkma vs niyetimiz yok ama evlilik için asla acele etmem ayni hatayi yapmam. E 2 sene evlenmeyelim desek 2 sene bana elini sürme desem o yaşta hangi erkek kabul eder

ne zamandır tanıyorsunuz bu kişiyi ?
Size karşı samimi olduğundan ne kadar eminsiniz ?
Size karşı bu konuda zorlama yapıyorsa yaşamayacak isek ayrılalım modunda ise ben çok iyiniyetli olduğunu düşünmezdim.
Ayrıca evlilik dışı cinsellik konusunda herkesin kendi doğrusu vardır
Kimine göre doğaldır kimine göre de evlenince yaşanmalıdır.
Sizin kendi doğrunuz ne ise ona göre hareket edin
Açıkcası böyle bir ikilemde kalmanızı saçma buldum.

Anneler sevismiyor mu 🤦🏼‍♀️
Bekar anne olarak elbette çocuğunuzun oldugu evde sevismeyin ama bir ilsikide cinsellik olmazsa olmazdir bana gore
Dini hassasiyetiniz varsa zaten sormaniz hata , inanciniza gore yasayin
Yanlis anlamayin da bana cok sacma geliyor kadinlarin hic tanimadigi binlerce kadina sevgilimle sevişiyim mi diye sormasi

Yok hayır ayrı eve çıkma vs niyetimiz yok ama evlilik için asla acele etmem ayni hatayi yapmam. E 2 sene evlenmeyelim desek 2 sene bana elini sürme desem o yaşta hangi erkek kabul eder

Bak bu yüzden de yapma ama şimdi.
Yapmama sebebin toplumun sana işlediği 100 yıl önce ölüp gitmiş insanların değer bulduğu şeyler. Adamlar mezarından senin düşünceni neden etkiliyor 2020de?
Yapma sebebin de erkeğin seni "kabul etmesi". Deme böyle ya üzüldüm, sen kabul edilecek bir eşya mısın ki.
Sen ne istiyorsun ona bak önce.
Erkeği ya da toplumu memnun etme arasında kendi mutluluğunu hiçe sayıyorsun farkında mısın?

Anneler sevismiyor mu 🤦🏼‍♀️
Bekar anne olarak elbette çocuğunuzun oldugu evde sevismeyin ama bir ilsikide cinsellik olmazsa olmazdir bana gore
Dini hassasiyetiniz varsa zaten sormaniz hata , inanciniza gore yasayin
Yanlis anlamayin da bana cok sacma geliyor kadinlarin hic tanimadigi binlerce kadina sevgilimle sevişiyim mi diye sormasi
Benimde en garipsedigim bu tarz konular sanırım.

Birde daha genç yaştakileri bir nebze anlayabilirim ama 30 yaşını geçmiş, daha önce evlilik yapmış bir kadının bunu başkalarına sormasi benim açımdan da anlaşılır değil. 🤷

Bak bu yüzden de yapma ama şimdi.
Yapmama sebebin toplumun sana işlediği 100 yıl önce ölüp gitmiş insanların değer bulduğu şeyler. Adamlar mezarından senin düşünceni neden etkiliyor 2020de?
Yapma sebebin de erkeğin seni "kabul etmesi". Deme böyle ya üzüldüm, sen kabul edilecek bir eşya mısın ki.
Sen ne istiyorsun ona bak önce.
Erkeği ya da toplumu memnun etme arasında kendi mutluluğunu hiçe sayıyorsun farkında mısın?
Işte sorun bu zaten ben de istiyorum ama sonrasında pişmanlık duyma korkusu var

Bence sizin kaygilariniz var bu konuda ve yanlis hissetmiyosam birlikte olunca biseylerin büyüsü bozulur mu gibisinden. Bence bu tarz kaygilariniz varsa yaşamayın

Benimde en garipsedigim konu bu tarz konular sanırım.

Birde daha genç yaştakileri bir nebze anlayabilirim ama 30 yaşını geçmiş, daha önce evlilik yapmış bir kadının bunu başkalarına sormasıni cidden anlayamıyorum 🤷

Yani ben defalarca sevistim a ne gelip buraya sordum ne de herhangi bir yakin arkadasima sordum , kendi hayatim , kendi vucudum , kendi inandiklarim vs vs , bir insanin bu kadar ozel bir konuda kafasinin karisik olmasino da anlayamıyorum 🤦🏼‍♀️

Merhaba kızlar.. ilk defa üye oluyorum her zaman misafir olarak konuları okurdum ama güzel yorumlarınızı görünce birde ben içimiz acayim dedim.nerden başlasam bilmiyorum eşimden ayrılalı 3 sene kadar oldu 34 yasindayim 1 de kizim var. Yaklaşık 8 aydır hayatımda biri var .benle de kızımla da aşırı ilgili . Daha önce hiç evlilik yapmamış ama nişanlısıyla bir çok şeyi yaşamış ben sorun etmedim kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da. Önceden ne yaşadığımiz önemsiz diye bakıyoruz ikimiz de. Hatta söyle söylim kızımı babası görmüyor erkek arkadaşım ise hastalansa bile yetişip geliyor ilgileniyor kendi çocuğu gibi. Anlayacağınız çok güzel giden bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ve benim bir evlilik için en az 1 senemiz var evlilik icin hatta bana kalsa daha uzun bir sure olsun diyorum çünkü yeniden evlenmek yeniden aynı problemleri yaşama korkusu biraz beni ürkütüyor. Işte sorun şu ki erkek arkadaşım 39 ben ise 34 yaşındayım ve malesef birşeyler yasamak istiyor... elele tutuşmak sarılmak vs değil ötesine gitmek istiyor yani iliski istiyor, zorlamıyor bunun için asla ama kocaman insanlarız birbrimizi seviyoruz evlenene kadar yasamicaz mi hic bisey diyor. Kafam cok krisik bi yandan o kadar seviyorum o kadar özel biri ki ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim sizce ne yapmalıyım bunun için de ayrılmak bitirmek de istemiyorum ama bitirmezsem de sık sık gündeme gelicek bu konu ..
Kabul etmeyin bence 8 aydır ne kadar tanıdınız? Hemen cinsellik istiyor ben cok Samimi bulmadım bu teklifini. 2 senelik olsa ilişkiniz belki daha iyi tanıdınız falan derdim. Tamam. Hadi kabul ettiniz İlerde ayrılınca o zaman belki pişmanlık duycaksınız... Ben hep erkeklerin ayrıldıkları kadınların arkasından yasadıkları ilişkilerini anlatmalarımdan korkarım bekar kafasında oldukları için Yanliş anlamayın

Öncelikle bu konuda dini bakış açınız ne onu söylerseniz yorumlar daha net gelir çünkü Bu konuyu kısıtlayan en büyük etkenlerden biri din konusu bakış açısı olarak

herhangi bri şey yaşamadan önce kendinize sadece şu soruyu sorun; 'bunu ben kendi isteğimle mi yapıyorum,yoksa sevgilime acıma,terkedilme korkusu, yerilme korkusu, aldatılma korkusu,psikolojik baskı vs vs ile mi bu yola girdim?'
eger cevabınız 'ben de istiyorum,yeter uleyn'se şimdiden iyi eğlenceler. Aman sağlamca korunmayı ihmal etmeyin.
ama cevabiniz 'hayirsa', elin adamı üzülmesin diye onu düşünüp istemediğiniz,pişman olacağınız, yarın bir gün ayrılık durumunda derbeder olacağınız, ya da ayrılmanız gereken durumlarda bu yaşadığınızı hatırlayıp kendinize ket vurup zorla devam edeceginiz bir durumsa eğer bu, asla birlikte olmayın

Back