yargılamadan dinleyebilecek biri var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
esmanur35 .!.:
arkadaşlar geçen ay reglim ilk defa iki gün sürdü ama çok yoğun kanadım ped değiştirdim iki günün sonunda bitti.şimdi yumurtalama dönemim gelmek üzere sürekli su gibi ve yanında beyaz kremsi bir akıntı geliyor.korundum ama geçen ay regl olmama rağmen sancılı bir şekilde,hatta kıvranarak yine de hamile olma olasılığım var mı?bu yaşamış olduğum şey yerleşme kanaması mıydı,olunca sancılı mı oluyor böyle?tek seferde korunup hamile kalınabilir mi bu kadar kolay mı,ertesi gün hapı içmeme rağmen ama tam ovulasyona denk gelmişti.içimde korkularr korkular.stresten midem de bulanmaya başladı.bilgisi olan yardımcı olsun lütfenn..

Buyrun kızlar ...

Şu konunu niye sildin esmanur gercekten silindi sanman cok tatli

smanur35 .!.:
arkadaşlar geçen ay reglim ilk defa iki gün sürdü ama çok yoğun kanadım ped değiştirdim iki günün sonunda bitti.şimdi yumurtalama dönemim gelmek üzere sürekli su gibi ve yanında beyaz kremsi bir akıntı geliyor.korundum ama geçen ay regl olmama rağmen sancılı bir şekilde,hatta kıvranarak yine de hamile olma olasılığım var mı?bu yaşamış olduğum şey yerleşme kanaması mıydı,olunca sancılı mı oluyor böyle?tek seferde korunup hamile kalınabilir mi bu kadar kolay mı,ertesi gün hapı içmeme rağmen ama tam ovulasyona denk gelmişti.içimde korkularr korkular.stresten midem de bulanmaya başladı.bilgisi olan yardımcı olsun lütfenn

böyle yorumlar gelmesin diye silmiştim ama görüyorum ki tek ilgilendiğiniz bunca “bastırılmış cinsel isteğin ve gerçek hayatta yapamadıklarınızın kuyruk acısı olarak 5 ay önce atılmış soruyla ilgilenmeniz.yazık size.

Sen konuya yazacaksın, buradaki kadınlar çözümü bulup eline verecek. İşleyiş böyle oluyor, patronla böyle anlaştık

bu kadar zorba olduğunuzu bilmiyodum gençler,ve iyi stalkersınız cidden ama maalesef alakası yoktu ben o sorunu çözmüştüm zaten ve öyle bi sorunum olsa yine çekinmeden yazarım açık açık.şimdi farklı bir durum var ve alakasız.ama bütün işsiz mahalle karıları buraya toplanmış millete laf yetiştirme peşinde.

Hepsinin kuyruk acısı var canim, ayrıca fesatlar. sen bana anlatabilirsin canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…