İçimize doğmasını mı bekliyorsunuz yoksa yazacak mısınız derdinizi?yok ondan alakasız bir konuydu ama herkes oraya çekmiş ne alakaysa
gerçekten komiksiniz ahahahah alakası yok tarihe bi baksanıza öyle konuşun kaç ay geçmiş ve soru silinmiyor ayrıca burası tavsiye alıp vermek için açılmış bir platform ve bana yazdığınız yoruma bakın herkes sizin kafa yapınıza uymak zorunda değil ama saygı duymak zorundasınız.dinlemeyecekseniz hiç yazmayın soruyu okuyun geçin zor değil.
ya Allah seni ne yapmasın yaSürtüştün kesin, sürtüşme küremden gördüm
Konu ne o zaman anlatırsan öğreniriz bizlerde.
buranın kitlesi neden bu kadar gergin arkadaşlar herkes görsün istemediğim için açık açık dinleyebilecek biri var mı dedimİçimize doğmasını mı bekliyorsunuz yoksa yazacak mısınız derdinizi?
yok genelde tercihim değilSürtüştün kesin, sürtüşme küremden gördüm
beni yargılamadan dinleyecek birine ihtiyacım var özellikle buraya geldim ve çok kötü hissediyorum kızlar.aşırı karmaşık bir durum içerisindeyim ve bana yol gösterecek birine ihtiyacım var.
gerçekten komiksiniz ahahahah alakası yok tarihe bi baksanıza öyle konuşun kaç ay geçmiş ve soru silinmiyor ayrıca burası tavsiye alıp vermek için açılmış bir platform ve bana yazdığınız yoruma bakın herkes sizin kafa yapınıza uymak zorunda değil ama saygı duymak zorundasınız. dinlemeyecekseniz hiç yazmayın soruyu okuyun geçin zor değil.
alakasız hemen oraya çekmeyin lütfen ya insanların başka dertleri de olabilir öyle bir şey olsa direkt yazarım
özel mesaj diye bir bölüm var,eğer gerçekten dinlemek isteyen olursa oradan anlatırım diye düşünmüştüm?Herkes görsün istemiyorsanız nasıl paylaşmayı düşünüyorsunuz? Telepatiyle mi?
soru nerdee yurdanurr soru yokkiiigerçekten komiksiniz ahahahah alakası yok tarihe bi baksanıza öyle konuşun kaç ay geçmiş ve soru silinmiyor ayrıca burası tavsiye alıp vermek için açılmış bir platform ve bana yazdığınız yoruma bakın herkes sizin kafa yapınıza uymak zorunda değil ama saygı duymak zorundasınız.dinlemeyecekseniz hiç yazmayın soruyu okuyun geçin zor değil.
E ama sen magazin programı gibi içerik yok jenerik dönüyor? Konu ne şekerimbeni yargılamadan dinleyecek birine ihtiyacım var özellikle buraya geldim ve çok kötü hissediyorum kızlar.aşırı karmaşık bir durum içerisindeyim ve bana yol gösterecek birine ihtiyacım var.
böyle bir şansınız yok. olsa bile burada önce konu açarmış gibi yapıp açmayıp özele geçemezsiniz. site kurallarını okumalısınızözel mesaj diye bir bölüm var,eğer gerçekten dinlemek isteyen olursa oradan anlatırım diye düşünmüştüm?
Bu işler özel mesajdan olmaz şekerim yazacaksan sayfaya yazacaksın,yoksa bu kadar kadını meraktan çatlatırsın.özel mesaj diye bir bölüm var,eğer gerçekten dinlemek isteyen olursa oradan anlatırım diye düşünmüştüm?
Cıkss saygı duymuyorum byegerçekten komiksiniz ahahahah alakası yok tarihe bi baksanıza öyle konuşun kaç ay geçmiş ve soru silinmiyor ayrıca burası tavsiye alıp vermek için açılmış bir platform ve bana yazdığınız yoruma bakın herkes sizin kafa yapınıza uymak zorunda değil ama saygı duymak zorundasınız.dinlemeyecekseniz hiç yazmayın soruyu okuyun geçin zor değil.
Yok gercek. Dokunmak ister misinşaka mısınız hanımefendi?
O zaman dökül de cozelim sampiyon.alakasız hemen oraya çekmeyin lütfen ya insanların başka dertleri de olabilir öyle bir şey olsa direkt yazarım
Ben dinliyorumgerçekten komiksiniz ahahahah alakası yok tarihe bi baksanıza öyle konuşun kaç ay geçmiş ve soru silinmiyor ayrıca burası tavsiye alıp vermek için açılmış bir platform ve bana yazdığınız yoruma bakın herkes sizin kafa yapınıza uymak zorunda değil ama saygı duymak zorundasınız.dinlemeyecekseniz hiç yazmayın soruyu okuyun geçin zor değil.
Sorun şu ki, sorunuz yok. Çünkü sorunuzu yazmadınız.
Site kuralları gereği sorunuzu konu içeriğinizde paylaşmanız gerekiyor.
Cıkss saygı duymuyorum bye
böyle bir şansınız yok. olsa bile burada önce konu açarmış gibi yapıp açmayıp özele geçemezsiniz. site kurallarını okumalısınız
pardon okumamıştım kuralları ve böyle yapan bir kaç kişiyi gördüm bir sorun olmayacağını düşündüm.soru nasıl siliniyor bilginiz var mı gerçekten bu insanlarla uğraşamıcamböyle bir şansınız yok. olsa bile burada önce konu açarmış gibi yapıp açmayıp özele geçemezsiniz. site kurallarını okumalısınız