yargılamadan dinleyebilecek biri var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canim sen derdini yaz ki cevaplar gelsin. Böyle kimse yardim edemez ki

beni yargılamadan dinleyecek birine ihtiyacım var özellikle buraya geldim ve çok kötü hissediyorum kızlar.aşırı karmaşık bir durum içerisindeyim ve bana yol gösterecek birine ihtiyacım var.

Sorun şu ki, sorunuz yok. Çünkü sorunuzu yazmadınız.
alakasız hemen oraya çekmeyin lütfen ya insanların başka dertleri de olabilir öyle bir şey olsa direkt yazarım

Site kuralları gereği sorunuzu konu içeriğinizde paylaşmanız gerekiyor.

soru nerdee yurdanurr soru yokkiii

beni yargılamadan dinleyecek birine ihtiyacım var özellikle buraya geldim ve çok kötü hissediyorum kızlar.aşırı karmaşık bir durum içerisindeyim ve bana yol gösterecek birine ihtiyacım var.
E ama sen magazin programı gibi içerik yok jenerik dönüyor? Konu ne şekerim

özel mesaj diye bir bölüm var,eğer gerçekten dinlemek isteyen olursa oradan anlatırım diye düşünmüştüm?
böyle bir şansınız yok. olsa bile burada önce konu açarmış gibi yapıp açmayıp özele geçemezsiniz. site kurallarını okumalısınız

Cıkss saygı duymuyorum bye

Ben dinliyorum fısıldayıver..
Söylemem kızlara söz..

Sorun şu ki, sorunuz yok. Çünkü sorunuzu yazmadınız.

Site kuralları gereği sorunuzu konu içeriğinizde paylaşmanız gerekiyor.

Cıkss saygı duymuyorum bye

böyle bir şansınız yok. olsa bile burada önce konu açarmış gibi yapıp açmayıp özele geçemezsiniz. site kurallarını okumalısınız
pardon okumamıştım kuralları ve böyle yapan bir kaç kişiyi gördüm bir sorun olmayacağını düşündüm.soru nasıl siliniyor bilginiz var mı gerçekten bu insanlarla uğraşamıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…