Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek kalemlepardon okumamıştım kuralları ve böyle yapan bir kaç kişiyi gördüm bir sorun olmayacağını düşündüm.soru nasıl siliniyor bilginiz var mı gerçekten bu insanlarla uğraşamıcam
silmek yerine sorunuzu sorarsanız size yardımcı olacak kişiler çıkacaktır. hoş zaten konuyu silemiyorsunuz isterseniz kapattırabilirsiniz. belirsizlik sebebi ile böyle tepkiler veriliyor. nedir probleminiz??pardon okumamıştım kuralları ve böyle yapan bir kaç kişiyi gördüm bir sorun olmayacağını düşündüm.soru nasıl siliniyor bilginiz var mı gerçekten bu insanlarla uğraşamıcam
Özelden konuyu anlatıyormussilmek yerine sorunuzu sorarsanız size yardımcı olacak kişiler çıkacaktır. hoş zaten konuyu silemiyorsunuz isterseniz kapattırabilirsiniz. belirsizlik sebebi ile böyle tepkiler veriliyor. nedir probleminiz??
Ben sürtünme sürtüsme alev alma yangın yeri mevzularını bilmiyorum yargılamam da asla daha ne yapayim yaz yav.Yargı makinesi gelmeden yaz..pardon okumamıştım kuralları ve böyle yapan bir kaç kişiyi gördüm bir sorun olmayacağını düşündüm.soru nasıl siliniyor bilginiz var mı gerçekten bu insanlarla uğraşamıcam
Bi de şey var, evli birine aşık oldu.E ablacım yargılamayınla başlayanlar ya ilişki yaşadı hamile miyim tribinde yada aldatıldı,dayak yedi hazmetti içini rahatlatma peşinde burdaki kadınlar napsın?
"DM'den bilgi verildi."Özelden konuyu anlatıyormus
Hatta baktım profile konuşmakla meşgul diyor
Bu işler özel mesajdan olmaz şekerim yazacaksan sayfaya yazacaksın,yoksa bu kadar kadını meraktan çatlatırsın
kim dedi ve bu sonuca nerden vardınız?henzu anlatabileceğim biri çıkmadı çünküÖzelden konuyu anlatıyormus
anlatırsa dinlerizÖzelden konuyu anlatıyormus
Dur gideyimMerak edip özelden soran var mı burda bize de konuyu neymiş söylesin
kanka bi sal başka işin mi yok başka sorulara yaz ya illa engel attıracaksınÖzelden paralı dinliyorum. İbanımı atayım gel özele. Amme hizmeti
Sevdim seni bir kere başkasını sevemem byekanka bi sal başka işin mi yok başka sorulara yaz ya illa engel attıracaksın
Özelden konuyu anlatıyormus