yargılamadan dinleyebilecek biri var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E ablacım yargılamayınla başlayanlar ya ilişki yaşadı hamile miyim tribinde yada aldatıldı,dayak yedi hazmetti içini rahatlatma peşinde burdaki kadınlar napsın?

Kadının tüm konuları gebelik üstüne yargılamayın diye konu açmış ama korkudan üste çıkmaya çalışıyor.

Özele gelin diyor biri özele gitsin de buraya yazsın tekrar.

Cinsel seksini nasıl yapmış merak etttik.

Bu sefer teyze oluyor muyuz

pardon okumamıştım kuralları ve böyle yapan bir kaç kişiyi gördüm bir sorun olmayacağını düşündüm.soru nasıl siliniyor bilginiz var mı gerçekten bu insanlarla uğraşamıcam
silmek yerine sorunuzu sorarsanız size yardımcı olacak kişiler çıkacaktır. hoş zaten konuyu silemiyorsunuz isterseniz kapattırabilirsiniz. belirsizlik sebebi ile böyle tepkiler veriliyor. nedir probleminiz??

pardon okumamıştım kuralları ve böyle yapan bir kaç kişiyi gördüm bir sorun olmayacağını düşündüm.soru nasıl siliniyor bilginiz var mı gerçekten bu insanlarla uğraşamıcam
Ben sürtünme sürtüsme alev alma yangın yeri mevzularını bilmiyorum yargılamam da asla daha ne yapayim yaz yav.Yargı makinesi gelmeden yaz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…