• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var

KARAMSAR HATUN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
7
3
1
35
mrb ben yaklaşık 6-7 aydır nışanlıyım nışanlımı çok seviyorum ama tek sorun onu dış dörünüş olarak beğenmiyorum çok saçma gelecek ama ağız yapısı bana çok değişik geliyor buda bende takıntı haline geldi. bu sebeğten dolayı ona karşı hissizleşebliyorum daha önce de benzer durumları başkalarında yaşadım ama atlatabildim bu konuda yardıma ihtiyacım var geçer mi atlatılır mı nasıl başedeceğimi bilmiyorum evlenince geçer mi böye olan var mı

Bence kafana pek takma sonuçta seviyorum diyorsun. Kendine sor neyini seviyorsun. Hoşlandığın sevmeni sağladığı özellikleri neler. Çünkü dış görünüşle yargılama hepimiz insanız. Hangi kısım sana daha baskın geliyor nişanlın konusunda onu bir düşün o daha ağır bassın. Hepimizin kusurları var tabiki. Ama şimdiden böyle düşünürsen ileride git gide kendini sogutursun ondan. Evliliğinde huzur olmaz. Ona göre yoluna bakicaksin🌸

Bence kafana pek takma sonuçta seviyorum diyorsun. Kendine sor neyini seviyorsun. Hoşlandığın sevmeni sağladığı özellikleri neler. Çünkü dış görünüşle yargılama hepimiz insanız. Hangi kısım sana daha baskın geliyor nişanlın konusunda onu bir düşün o daha ağır bassın. Hepimizin kusurları var tabiki. Ama şimdiden böyle düşünürsen ileride git gide kendini sogutursun ondan. Evliliğinde huzur olmaz. Ona göre yoluna bakicaksin🌸
Aslında bir süre sonra onuda sorgulamaya başlıyorum acaba gerçekten seviyor muyum diye sadece onun yanında çok mutluyum huzurluyum çok güveniyorum ve bu düşünceler sürekli tekrarlıyor

Karar senin hayat senin. Ama şu da balık baştan kokar soğuma hissediyorsan ilerisi zor
Doğru ama işte sürekli değişiyor sürekli soğukluk olmuyor deliler gibi sevdiğim aşık olduğumu da anlıyorum tek sıkıntı iki farklı düşünce sürekli birbirini kovalar gibi mutluluk sonrası soğukluk soğukluk sonrası mutluluk oluyor sadece bunu atlatamıyorum evli srkadaşlarmgeçeceğini söylüyor ama yinede çok korkuyorum ayrıca teşekkür ler değerli yorumlarınız için

Doğru ama işte sürekli değişiyor sürekli soğukluk olmuyor deliler gibi sevdiğim aşık olduğumu da anlıyorum tek sıkıntı iki farklı düşünce sürekli birbirini kovalar gibi mutluluk sonrası soğukluk soğukluk sonrası mutluluk oluyor sadece bunu atlatamıyorum evli srkadaşlarmgeçeceğini söylüyor ama yinede çok korkuyorum ayrıca teşekkür ler değerli yorumlarınız için
Bende evliyim 8 yıllık bizimde her insan gibi kusurlarımız var. Eşimde 4 dörtlük değil bende ama insan aynı yastığa baş koyduğu zaman sadece huzur sevgi olsun geri kalanı gözü görmüyor. Sende kafana takma bence madem aşığım diyorsun akışına bırak Allah vergisi. Kim ne derse desin😊🌸

Back
X