Yardımınıza ihtiyacım var

Çok haklısınız çok çok biraz birikimim.var zor zamanlar için anne olunca bide arkan olmayınca öyle zorki

Dualarım sizinle ınsanlalh ıyı bir insan cıkar yuvanızı kurarsınız ha olmadı oyle Bısey dunyanin sonu degıl sız kimsesiz degılsıniz yavrumuz var. Ve emın oldugum Bısey var ılahı adalet diye Bısey var anneniz bu yaptıgını ceker emin olun ceker bir arkadas demıs kadın haklı kendi duzenlı diye uzunum ama haklı degıl sız onun cocugusunuz cocuk dunyaya gelirken iyisiyle kotusuyle yanlısında dogrusunda yanında olmak gerek yaptıgın cok yanlıs Allaha havale edin umarım cok guzel bir hayatınız olur oglunuzla

Çok haklısınız çok çok biraz birikimim.var zor zamanlar için anne olunca bide arkan olmayınca öyle zorki
Bılmezmıyım cok zor benim hıc kimsem yok ne annem ne babam baktı bana anlatsam roman olur o derece napayım kızım var esim var onlara tutunuyorum Allah buyuk havale ediyorum Baska ne gelir elden

Boğazım düğüm düğüm hayat çok acımasız...Allah sizlerin o güzel kalbine göre versin herşeyi inşallah

kusura bakmayın, sadece yorum getirebilmek adına soruyorum, anneniz çocukluğunda/gençliğine nasıl bir hayat sürmüş?aile baskısı, dışlanma vb şeyler yaşamış mı? bunlarla bağlantılı olabilir tutumları çünkü.

Boğazım düğüm düğüm hayat çok acımasız...Allah sizlerin o güzel kalbine göre versin herşeyi inşallah
Hemde ne acımasız bir anne bunu yapıyorsa insan kıme guvenırbol bol dua edin Allah buyuk kimsenin yanına kalmaz simdi cıkıp gitmek zor olur size Cocugunuza eskı kv bakıyor anladıgım kadarıyla biraz daha oyle idare edin atın koseye devamlı para bıraz skn dişinizi sonra bir dizen kurun oglunuzla dualarım sızınle

Sevgisiz büyümüş ve bizede arka olamadı ne yazıkki.. öyle yıkılmış hissediyorum ki uyumaya çalışacağım..1.5 aydır market dışında çıkmıyorduk evden. Sabah mecburen çocuğumu alıp bi arkadaşımda durucam aksama kadar.

Şu covid geçince yeni ev tut misler gibi yasa çocuğunla. Annenede asla izin verme çocuğunü korkutmasina.

lütfen yapmayın, o sizin anneniz, muhtemeln yaşı da vardır artık çocuk gibi nazlı olma durumlarına ermiştir. hele ki sevgisiz büyümüşse, her şeye rağmen o sizi büyütmüş, olsun, ne olacak ki, bazen arsız olmak gerekir, annecim iyi olalım yapma böyle deyin sarılın ona anlaşın anlaşamasanız bile evi terk etmeyin emin olsun sizin ona ihtiyacınız olduğu kadar onun da size ihtiyacı var. biz kadınlar olan bir sürü derdin içinde büyüyoruz, sevgisizlik, ihanet, güvensizlik, şiddet, boşverin, anlamaya çalışın... fevri olmayın. anne o, siz de annesiniz. emin olun düzelebilir, ihtimal var. sevgi çok şey bu hayatta, hatta her şey.

Çok yakın bir arkim bana yıllar önce şunu demişti o aklıma geldi o da ayrıldı çok kısa bir evliliği oldu oğlu var 9 yaşında evlen ayrıl çocuğun da varsa asla baba evine sigamazsin demişti ...ayri yaşıyordu ailesinden herkes neden ailenle oturmuyorsn diye yargiliyordu sürekli .. Allah yardımcın olsun annen dahi olsa bu şekilde yapmaya hakkı yok.. tavrını koyamıyor musun .. maddii olarak senden beklentileri var mı bu arada

Anneniz de belki yaşından dolayı biraz huysuzluk etmiş olabilir diye düşündüm. Aslında en güzeli küçük de olsa tek odada olsa oğlunuzla kendinize ait bir evde yaşamanız. Annenizle de arasıra görüşüp mesafeli olursanız aranızda sorun çıkmaz. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler. Oğlunuz yaşından dolayı hareketliyse anneniz bunalmış olabilir,birde malum çocuklar günlerdir evdeler sıkıldılar artık. Annenizin de kafası kaldıramıyor olabilir. Tabiki anne olarak yine de yapıcı olup sizi kırmadan da diyeceklerini diyebilirdi . Şuan eşyalı ev tutmak sizi bütçe olarak zorlayabilir . Hem koronadan dolayı da taşınmak zor olur. Yaza kadar maaş almaya devam ediyorsanız birikim yapıp yazın taşınmanız daha mantıklı olur gibi. Fevri davranıp sonra maddi olarak zorlanmayın derim. Annenizle olan sorunu çözseniz bile ayrı eve çıkın. Cocuk da olunca düzen üstüne düzen olmuyor. Anneniz de kendi kafasına göre yaşar. Sizde oğlunuzla istediğiniz gibi zaman geçirirsiniz .

Bende istıyorum baba evındeyim boşandım çocugum yok bende cogu zaman sığmıyorum.Annem hep destek oluyo sag olsun.Babam bıraz yaşlı huysuz ve rahatsız.Offf bazen neler soyluyo.Dıyorumkı cık bı eve yada aparta ama çok pahalı.Ablalarım abim o hasta yaşlı dıolar ama bazen dayanamıyorum.Yemedıgım laf kalmıyo kycuk bi şehırdeyım uzaklara gıtmekte ıstıyorum.Oyle cok kızıyorumkı kendıme memur olmadıgım için.Atama ısterdım en azından.Sonra dıorum annemı nasıl bırakayım.Ben gıdersem oda durmaz çünkü.Huzurum olsun yeterki diyorum.Yinede rabbım başımdan eksik etmesın.Gerçi burası koca evınden bin kat rahat.Diorum kı Allahım çekilecek çilem daha bırmemıs Sabredın oglunuza annenızın rahatsız oldugunu soyleyın.

Konunuzu okuyunca burda benzer konuları olan sererbah isimli arkadaşımızın "koca evi meydan lokması, baba evi zindan lokması" isimli konusunu hatirladım.

Aslında hatırlamak yanlış bir ifade ... Çünkü o kadar üzülmüş ve kırılmıştım ki... Hiç unutamadım.

Eğer kendisi foruma gelirse konunuza tecrübelerini yazacağını zannediyorum.

Ben bu konuda tecrübe sahibi değilim. Ve fakat serebah arkadaşımızın konusu gibi bunu da unutamayacağım. Çünkü çok kırıldım.

Anneanneden korkan oğlunuza çok acıdım... Sizin arkadaşınızın evinde zaman geçirme fikrinize çok acıdım. Sizin çaresizliğine cok cok acıdım. Beni ağlattıniz bu saatte.

Size o evde kalın diyemem. Ama gidin de diyemem.

Sadece şunu bilin ki siz giderseniz anneniz arkanızdan ağlayacak.

Keşke istanbulda olsam da size kucak açsam.

Allah yardımcınız olsun. Size dua edeceğim

Derhal çık git kardeşim derhal....

olmaz olur mu alışveriş olur ben koşarım düğün olur takıl alınacak ben koşarım evin her bireyine ayrı ayrı destek olurum yinede şuan çocuğumla 1.5 ay gibi bisürede fazlalık oldum.. Sabah gidip akşam gelince bi şekilde gidiyordu demek ki

Çocuk nafakası az da olsa alsaydınız. Dava açın, öğrenci biri ile eve çıkabilirsiniz. Size de hem can yoldaşı olur, hem de giderleri paylaşırsınız. Şimdilik bekleyin, virüs sonuna kadar. Nafaka almayı unutmayın!

Başka birinin insafına güvenmek olur. Hiç gereği yok. Şükürler olsun ki çocuk büyümüş. Size en büyük destek o. Canınızı sıkmayın, düzelir inşallah. Sizin başka kardeşiniz yok mu? Gerçi kardeşten hiç bir hayır beklememek lazım.

Annenizle oturdugunuz ev kimin ,babadan mi kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…