Yardımınıza ihtiyacım var

Bir şey sorucam oğlunuzı babaannesi seviyormuş ondan yardım istesenız başka semte ev baksanız olmaz mı?
Çıkın tabiki de o evden de
Bir ilişkiniz de varmış sadece 3 aydır tanıdıgınız bir adama hiç bir şeyi anlatmayın....

ya da oğlanı bir süre babaannene bırakıp ev mi bulmaya çalışsanız
Bir düzen oturtsanız

Muhtemelen anneniz siz ayri ev tutunca bu sefer de maddi destegi kesildi diye bidi bidi yapacaktir. Boyle insanlar asla mutlu olmaz. Alin annenizi karsiniza konusun. Boyle devam edersen ayri eve cikacagim 5 kurus da destek vermeyecegim deyin.

merhaba boleyn :) her zaman sloganım şu oldu 'acınacak öykü değil okunacak masal bırak' ve başardık :)

şu an ki durumumuzdan bahsedeyim sizlere :) ailemle aynı binada 3+1 kiradayız 1220 tl kira + aidat ankarada daha ucuz yerler var mıydı evet vardı ama çocuklar küçüktü ve babam külliyen karşıydı evden çıkmama ancak bunu yapabildim diyelim ayrıca çevrede nezih ve çocukların kreşine okuluna yakındı.

şu an çocuklarım 7 ve 9 yaşındalar.. bu yıl artık evde yalnız kalmaya başladılar.. aynı binada olan annem yemek ısıtmaya bile gelmedi desem şaşırmazsınız heralde.. şimdilerde bi uğrayıp yemek ısıtıyor çok şükür..

ben kahvaltılarını hazırlıyorum kek poğaça süt koyuyorum onlar öğlene yiyorlar şu an ki düzenimizde bu şekilde:)

nasıl mutluyuz huzurluyuz anlatamam..

o dönemde ben 2. el eşya almadım kenara üç beş kuruş biriktirmiştim ve beyaz eşya halı perde yatak tv almıştım onun borcunu ödüyorum son 8 ay kaldı..

ucu ucuna geçiniyorum herhangi ek bi masraf çıksa kredi kartına borçlanıyorum ve bu beni sallıyor.

anneme inat kpss çalışıp 2017 de atandım bu arada 85.5 puanla :) 3850 tl maaşım var allah bereket versin arkadaş maaşı üzerinden tahmini fatura+ kira+mutfak giderlerini hesaplayarak bu işe kolları sıvayabilir.

konu sahibi arkadaşım 9 yaşında oğlunuz evde yalnız kalabilecek mi? benim ki kalıyor anahtarla kapıyı açıp giriyor mesela..

okul ve iş yerinize yakın bir yer olursa servis parası gideri olmaz bu da tavsiyemdir..

şunu söyleyebilirim ki hep dik durdum benimle böyle konuşamazsın oğluma vuramazsın biz bu evde besleme değiliz. burası benim bababın evi gidecek biri varsa o da sensin diye diye 5 yılımı geçirdim o evde çok zordu ama daha kreş yaşındalardı başka çarem yoktu eski eşten kalan borçlar vardı..

oğlunla mutlaka konuş ananesinin psikolojisinin iyi olmadığını anlat korkmamasını her zaman yanında olduğunu ve planınızı yapıp o evden gideceğinizi de..

devlet yardımlarına burslara ne buluyorsan başvurmaya çalış.. ben o dönemlerde fitre kabul etmiştim allah razı olsun verenlerden bunun ayıbı yok.. şimdi çok mutluyuz

Yaa inanmıyorumm nasıl mutlu oldum anlatamam tesadüfen aynı durumdayım diye googleden arattım açamadığım hesabımı acıp birbir okuycam başardık kısmını okuduğumdaki yüz ifademi tarif edemem ben başarmışım gibi sevindim çok zorluklar yaşadım şuanda gene zor birdönemdeyim ben boşanalı 4sene oluyor .babaevinden çıkacagım yapabilirmiyim işe gircrm il seçcem çocugum 4egeçcek oğlumvar 2miz yaşıycaz ve okula getirgötürüde ben yapcam çok çaresiz cıkmazdayım

Ben yorumumu karıştırdım ilkkez yazıyorum henüz anlamaya çalışıyorum siteyi usülünü şuan karışık geldi biraz.sererbaha yazmıştım sererbahın linki degilmiş ney kimin ney nereye yazılıyor ögrenecegim mazur görün lütfenöylesine zordayımki napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…