- 16 Ağustos 2023
- 43
- -7
- 1
- 30
- Konu Sahibi masumolmakistiyorum
-
Bilmiyorum? Aktif cinsel hayatim var vibratore ihtiyac duymuyorum? Saka misin su yorumunla hsjsjsSiz de abartmayın.Vibarator almak istese nasıl alınır bilmiomus.Google yazın trendyolda bulursunuz.Ay herkes masumluk kumkumasi ya
E uzer tabi adama en basta ben defoluyum imaji cizmissin sendeki de saflik... yani sen ezik gibi kendini lanse edersen adam zaten oranin zayif oldugunu dusunup seni ilk orandan vurur. 29 yaaaaasssss bunun icin buyuk bi yas kuzum gercek yasin nedirAnlıyorum ben masumum birinin bana masum demesine ihtiyacım yok. Bu zaman boyunca beni seven isteyen kişinin itirafım sonrasında 180 derege değişmesi beni üzdü
Her şeyi saklasam daha mı iyi olurdu? Aramızda sır olmaması en iyi yol değil miydi?E uzer tabi adama en basta ben defoluyum imaji cizmissin sendeki de saflik... yani sen ezik gibi kendini lanse edersen adam zaten oranin zayif oldugunu dusunup seni ilk orandan vurur. 29 yaaaaasssss bunun icin buyuk bi yas kuzum gercek yasin nedir
Ailem biliyor. Babam hariç. Evet kendileri ellerini kollarını sallaya sallaya geziyor. Konunun en can alıcı kısmı da zaten kim ne der korkusuyla hesap sormaktan dahi korkmuş olmamızMuhafazakar cevreniz amca cocuklarinin istismarina ugradiginizj biliyo mu? En azindan aileniz? Adamlar elini kolunu sallaya sallaya geziyo mu su an
Sir gibi saklamaniza gerek yok, zamani gelince konusulur iki medeni insan gibi. Sizin nasil bi sevgiliniz varsa sizi "kabul etmis" ben burda medeniyet goremiyorum. Demek ki siz en basinda bak ben buyum demissiniz. Bu muhabbetler sizce de cirkin degil mi? Erkek arkadasinizin ilk iliskisine dair ne biliyosunuz? Gunahsa ona da gunah haramsa ona da haram zina ise ona da zina?Her şeyi saklasam daha mı iyi olurdu? Aramızda sır olmaması en iyi yol değil miydi?
Cok yazik. Keske baba bilseydi. Keske herkes bilseydi. Konunuzu anlayamadim hala cok kor noktalar var bence, eger gercekse halinize acidim. Kac yil gectiginin onemi yok sikayetci olun. Gercek degilse de kafaniza acidim.Ailem biliyor. Babam hariç. Evet kendileri ellerini kollarını sallaya sallaya geziyor. Konunun en can alıcı kısmı da zaten kim ne der korkusuyla hesap sormaktan dahi korkmuş olmamız
Eğer senaryo yazıyor olsaydım watpad'da olurdum. Burası senaryo için garip bir mecraCok yazik. Keske baba bilseydi. Keske herkes bilseydi. Konunuzu anlayamadim hala cok kor noktalar var bence, eger gercekse halinize acidim. Kac yil gectiginin onemi yok sikayetci olun. Gercek degilse de kafaniza acidim.
Çünkü sindirildim. Amca oğulları başkalarını da katmaya kalkıştı. Ben o zaman artık cesaretlendim ve kaçtım. Herkesin babası anlayışlı değil. Lütfen bazı şeylerin umduğunuz gibi olmayacağını farz edin. Namus diye ne olaylar kapatıldıCok yazik. Keske baba bilseydi. Keske herkes bilseydi. Konunuzu anlayamadim hala cok kor noktalar var bence, eger gercekse halinize acidim. Kac yil gectiginin onemi yok sikayetci olun. Gercek degilse de kafaniza acidim.
Çünkü ikimiz de cinselliği evlilik dahilinde yaşama düşüncesindeyiz
Alışmışsınız fake demeye. Fake olsa daha fazla etkileşim alacak bir yerde olmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?