• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmalıyım lütfen söyleyin.

Kendimi değersiz görmüyorum. Zamanında görmüşlüğüm var. Bu durum değişti. Yaşadıklarım benim gerçeğim bu değişmeyecek. Birine güvenip onu sevip her şeyi paylaştım onunla. Şu ana kadar yer şey yolunda giderken konu sizce niye böyle bir hal aldı? Ben yaşadıklarımı kaldırabiliyorken er kişi neyi kaldıramadı? Sizinle sadece dertleşiyorum. Nasıl geri kazanırım derdinde değilim. İlişki içerisinde birinin uğraşması gerekiyorsa o ben değilim

Anlıyorum ben masumum birinin bana masum demesine ihtiyacım yok. Bu zaman boyunca beni seven isteyen kişinin itirafım sonrasında 180 derege değişmesi beni üzdü
E uzer tabi adama en basta ben defoluyum imaji cizmissin sendeki de saflik... yani sen ezik gibi kendini lanse edersen adam zaten oranin zayif oldugunu dusunup seni ilk orandan vurur. 29 yaaaaasssss bunun icin buyuk bi yas kuzum gercek yasin nedir

E uzer tabi adama en basta ben defoluyum imaji cizmissin sendeki de saflik... yani sen ezik gibi kendini lanse edersen adam zaten oranin zayif oldugunu dusunup seni ilk orandan vurur. 29 yaaaaasssss bunun icin buyuk bi yas kuzum gercek yasin nedir
Her şeyi saklasam daha mı iyi olurdu? Aramızda sır olmaması en iyi yol değil miydi?

Muhafazakar cevreniz amca cocuklarinin istismarina ugradiginizj biliyo mu? En azindan aileniz? Adamlar elini kolunu sallaya sallaya geziyo mu su an
Ailem biliyor. Babam hariç. Evet kendileri ellerini kollarını sallaya sallaya geziyor. Konunun en can alıcı kısmı da zaten kim ne der korkusuyla hesap sormaktan dahi korkmuş olmamız

Her şeyi saklasam daha mı iyi olurdu? Aramızda sır olmaması en iyi yol değil miydi?
Sir gibi saklamaniza gerek yok, zamani gelince konusulur iki medeni insan gibi. Sizin nasil bi sevgiliniz varsa sizi "kabul etmis" ben burda medeniyet goremiyorum. Demek ki siz en basinda bak ben buyum demissiniz. Bu muhabbetler sizce de cirkin degil mi? Erkek arkadasinizin ilk iliskisine dair ne biliyosunuz? Gunahsa ona da gunah haramsa ona da haram zina ise ona da zina?

Ailem biliyor. Babam hariç. Evet kendileri ellerini kollarını sallaya sallaya geziyor. Konunun en can alıcı kısmı da zaten kim ne der korkusuyla hesap sormaktan dahi korkmuş olmamız
Cok yazik. Keske baba bilseydi. Keske herkes bilseydi. Konunuzu anlayamadim hala cok kor noktalar var bence, eger gercekse halinize acidim. Kac yil gectiginin onemi yok sikayetci olun. Gercek degilse de kafaniza acidim.

Bazı erkekler bakire olmayanı istemezken ben istismar edilmişim diyerek biriyle birliktelik yaşıyordum. İlişkinin başında olmadı bu sohbet. Zamanı geldi konuşuldu. Ex kişi anlayışla karşıladı. O konu anlayışla karşılandığı için bu konunun da anlayışla karşılanacağı düşünüldü bizzat tarafımca

Cok yazik. Keske baba bilseydi. Keske herkes bilseydi. Konunuzu anlayamadim hala cok kor noktalar var bence, eger gercekse halinize acidim. Kac yil gectiginin onemi yok sikayetci olun. Gercek degilse de kafaniza acidim.
Eğer senaryo yazıyor olsaydım watpad'da olurdum. Burası senaryo için garip bir mecra

Çünkü sindirildim. Amca oğulları başkalarını da katmaya kalkıştı. Ben o zaman artık cesaretlendim ve kaçtım. Herkesin babası anlayışlı değil. Lütfen bazı şeylerin umduğunuz gibi olmayacağını farz edin. Namus diye ne olaylar kapatıldı

Evlenme niyetinizin olmadığı birine neden bakire olmadığınızı söylediniz, nasıl olsa evlenmeyeceksiniz ona ne sizin zarınızdan? Ayrıca sex yapınca kullanılmış olmuyorsunuz, karşılıklı ihtiyaç gidermiş oluyorsunuz.

Takılma amaçlı başladık daha sonra benim için ciddiye gidecek bir ilişki görünümü alınca kendisine durumumu anlattım. Çok pişmanım onu saf yerine koymalıydım. Hak ettiği davranış tam olarak oydu

Neyse yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Birini masumane sevmek güzeldi. Kendisi vibratörle kendimi tatmin etmemi öyle bir mesele haline getirdi ki sanki kırk yıllık seks işçisiyim. Duyduğum her şey için çok üzgünüm. Ama belli ki duymalıydım. İki gün sonra evlilik gibi bir durum olsa bana her gün laf sokacaktı belki de. Allah ikimizi de kurtardı. Yine de onun çok mutlu olmasını umuyorum. Allah beni de umarım musmutlu eder. Sağlıcakla kalın.

Çünkü ikimiz de cinselliği evlilik dahilinde yaşama düşüncesindeyiz

Tam birleşme olmayınca cinsellik yaşanmıyor mu?

Başka adamlarla/kadınlarla aynı yatağa girip her şeyi yaşayıp tek bir şey olmadı diye "bakire" etiketiyle gezenler gençlerle dolu etraf.

Amaç gerçekten sınırları korumak, evlilik çerçevesinde yaşamaksa başka şeyler de yaşanmaz.

Yok yaşanıyorsa da insan biraz kendine güvenir. Yaptıklarının arkasında durur.

Ki konudan fake kokusu alıyorum bu da ayrı bir mesele.

Konu açacak kişilere buradan çağrımdır. Hemcinslerinizden anlayış beklemeyin. Sanırım başlarına gelmeyen kötü olaylar için fake demekten vazgeçmeyecekler. Bu fake diyenler de eski sevgilim mi nedir? Ben ne bok yemeye burada senaryo yazıp vasat sayılabilecek kişilerin fake yorumlarına katlanayım. Güzel yorumlar yapan kişilere teşekkürlerimi sunuyorum

Back