Yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmalıyım lütfen söyleyin.

Eğer başkasıyla bir şeyler yaşayabilecek kapasitem olsa gider kendimi ona kakalamaya çalışırdım
Hala aynı dili kullanıyorsunuz, siz bile kendinize değer vermiyorsunuz ki. Bir de karşınıza çıkan elin adamı değer versin diye bekliyorsunuz.
Yukarda uzun uzun yazdım size, ama okumadınız bile.
Siz "kakalanacak" bir bozuk eşya değilsiniz!
Değişmeye kendinizden başlayın.

Seks hayatımız yok. Yakınlaşmamız oldu sadece.

Yanlış anlaşıldım sanırım. Ben yıllarca boşuna üzülmüşüm aslında onu biliyorum. Hatta bu konu sebebiyle hassas bile olmamalıydım onu da biliyorum. Aramızda gizli saklı kalmaması için ilişkimize güvenerek ona anlattım. Sadece kendisinden sağduyulu bir yaklaşım bekledim. Bu sebeple kendimi kakalamak istesem bunu ona yapmama gerek yok babında yazdım

Tuhaf olan nedir
Tuhaf olan, bu anlattiklariniza gore, siz zaten masumsunuz neden masumolmakistiyosunuz ki?
Vibratorle rahatlayayim derken kizli gitti
Derken sevgilim bana inanmadi beni kabul etmisti
29 yas bu kafalar icin olgun bi yas. Olsa olsa 16 yasinda olmalisiniz bu dusuncedeyken.
Ayrics 32 yasindayim vibrator almak istesem nasil tedarik ederim bilemiyorum
Azginliktan herhalde siz baya bilinclisiniz.

Aramızda gizli saklı kalmaması için ilişkimize güvenerek ona anlattım. Sadece kendisinden sağduyulu bir yaklaşım bekledim.
Adam ne açıdan bakarsak bakalım hödük. Geçmişinde böyle bir travma olan insana "sen kendini bana kakalıyorsun" diye yaklaşan bir sığır. Ve siz hala "peşinden koşmalı mıyım" hesabı yapıyorsunuz.
Yapmayın. Defter kapanmış, hayatınıza dönün.

Masum bulunmak istiyorum sevdiğim erkek tarafından. Takma ismim mi tartışılacak konu şu an için?

Peşinden koşmak gibi bir niyetim yok. Çok şey paylaştık. İlişkinin en başında aramızda bekaret muhabbeti geçtiği için kendisine durumumu açıkladım evlilik gibi bir niyetle bir araya gelmediğimiz halde. Ben evlilikten çok korkardım. Muhafazakar bir çevredenim. Kimse kolay kolay istismar edilmiş birini kabul etmez. Ben evlilik niyetinde olmadığım için öncesinde açıkladım. Daha sonra kendisini çok sevdim ve evlilik bile ister hale geldim. Aramızda sır kalmasın diye de bu olayı da anlattım. Bütün olanlar bu şekilde. 8nun dediği gibi olsa her şey örnek verecek olursak ben en iyi şekilde rol yapardım. Ama tam da en başında korktuğum gibi çıktı durum. Gerçek anlamda kimse kolay kolay kabul etmez bu tarz olaylar yaşayan kişileri. En iyisi saklamak

Yani bazıları cinselliği evliliğe sakladık diye vajinal birleşme hariç herşeyi yapiolar.Anladi herkes ne demek istediğimi.Sonra da biz cinsilligi evliligi sikladikkkkk mavali okuyor.Sevisiosaniz adam gibi sevişin ya sıktınız artık,baydiniz,bunalttiniz,bı bitmediniz.

Çünkü ikimiz de cinselliği evlilik dahilinde yaşama düşüncesindeyiz
Alladen viblator kullanan insansin. Yuzeysel cinsellik yasiyorsunuz yani evlenmeden once sevissen nee sevismesen ne. Bu kadar detay cinsellik konusuyorsun sevgilinle de evlenmeden once sevisince mi gunah ya da suc oluyor artik her ne dusunuyorsan

Haklısınız böyle ufak ufak yakınlaşmalar yaşayıp sonra da kendimizi evliliğe saklıyoruz demek abes. Ama anlaşılmayan konu şu: ben bakire olmadığımı düşünerek kendimi başkasına kullandırmak zorunda değilim ki. Kabul edebileceğim çerçevede yaşadım daha sonra kötü hissetmemek adına. Ex kişi de evlilik öncesinde ileri derecede şeyler yaşamayı istemedi aynı şekilde

Siz de abartmayın.Vibarator almak istese nasıl alınır bilmiomus.Google yazın trendyolda bulursunuz.Ay herkes masumluk kumkumasi ya

Ya tamam sen kendini zarın yırtılmış sanıyordun, çocuk da öyle sanıyordu. Ne diye gidip söyledin tekrar o zaman bunu yani ne saçma

Konuyu bu denli eleştirel yapan şeyleri biri açıkça yazabilir mi? Travması olan bir kişinin yüzeysel olarak bir şeyler yaşaması mı? Yoksa benim anlattıklarımın samimiyetsiz gelmesi mi? Ben er kişiyi saldım. Yardım almıştım tekrar alacağım yakın zamanda. Ve lütfen herkesin özgürce seks yaptığı algısını bırakın. Bazılarımız dediğiniz gibi vajinal birleşme yaşamayıp namuslu ayağı yapıyor. Ve ben namuslu ayağı yapmıyorum. Yaşadığımı söyledim. Buradaki bayanların çoğu bir şeyler yazılsın da eleştireyim diye bekliyor. Çevrem olsa ben niye derdimi buraya taşıyayım.

Ya tamam sen kendini zarın yırtılmış sanıyordun, çocuk da öyle sanıyordu. Ne diye gidip söyledin tekrar o zaman bunu yani ne saçma
Cidden okumuyorsunuz. Çok hassaslaştım bu durum yüzünden. Ve aramızda daha fazla gerilim olmasın anlamında durumumu açıkladım. Sevdiğim adamdan saklamak istemedim

Anlıyorum ben masumum birinin bana masum demesine ihtiyacım yok. Bu zaman boyunca beni seven isteyen kişinin itirafım sonrasında 180 derege değişmesi beni üzdü

Bu neandertali sevme yavrucuğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…