- 24 Mart 2009
- 3.098
- 4.167
- 658
- Konu Sahibi masumolmakistiyorum
-
Kendinizi ifade edişiniz erkek kadınları aptal yerine koyamassiniz siz hem fake hem erkeksiniz gidin kendinizi şişme bebekle tatmin edin burada bu iş olmazAlışmışsınız fake demeye. Fake olsa daha fazla etkileşim alacak bir yerde olmam gerekiyor
Sizin için normal olabilir .. Kadın bile olsa karsinizdaki bu kadar rahat ve ahlaksızca konusulmamaliO kadar da degil ya abartmayin dunyanin binbir turlu hali var.
Yeni katıldım evet fakat bunun yenilikle alakasi yok maalesef ki günümüzde herşeye alisiyoruz kabul ediyoruz susuyoruz bu yüzden tukeniyoruzYeni katılmışsınız, alışırsınız, burası böyle
Bu sitede biri herhangi baska birine saldirip kotu konusmadigi surece uslubu rahatligi falan kendini baglar. Bize dusmuyor yani. Kendini ifade edis sekline karisamayiz.Sizin için normal olabilir .. Kadın bile olsa karsinizdaki bu kadar rahat ve ahlaksızca konusulmamali
Azgın kelimesini kullanmamın sebebini tekrardan açıklamak istiyorum. Travma yaşamışım beklenir ki tiksineyim ama ben sevdiğim beye karşı çok cesurdum. Daha önce kendimi sadece mast yaparak tatmin ederdim bu arada elle de değil hep sürtünerek. Vibratöre gelecek olursak cihazı bir kere bilemediniz iki kere klitorisi uyarmak için kullandım ama kesinlikle hiçbir şey hissetmedim. Ve ben de belki titreşim sebebiyle içeride tatmin olurum diye düşündüm. Ve hayatımın hatasını yaptım. Konuyu açtığımda pişmanlık hissiyle doluydum ama şimdi iyi ki konuyu açmışım. Beyefendinin bana bizzat söyledikleri kabul edilebilir değildi. İyi ki söylemişim. İyi ki hakaret etmiş. Hakaretlerini hak etmiyorum çünkü ona samimiyetle bağlıydım. Ama onun bana karşı samimiyetle bağlı olmadığına kalıbımı basarımben azgın olduğunuza inandım.
daha önce birliktelik yaşamamış olmanıza rağmen vibratörü denemeniz çok cesur bir hareket olmuş.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Birine çok zor güvenip sevdiğim için kendisini hiç bırakmak istemiyordum ne olursa olsun. Takıntıysa maalesef evet takıntı vardı. Kendisini çok masum buluyordum. Çünkü benim masum insanlara zaafım var. Yaşadığım olaydan dolayı ben masum değilim diye kendimi suçlayıp durdum. Başıma gelenleri hak etmişimdir düşüncesiyle kendime çok eziyet ettim. Bu düşünceleri atlattım ama ex kişi kendisini masum bulmamı onu saf olarak görüp kandırıyormuşum olarak yansıttı. Hayır kendisi yaşını göstermiyordu güzel gülüyordu öpüşü bakışı insanın içini hoş ediyordu. Ama olan oldu. Neyse tekrardan teşekkürlerÖncelikle yaşadığınız şey çok gerçekten çok üzücü. Sizde samimiyetle karışık biraz saflık var ki erkek arkadaşınıza her şeyi anlatmışsınız. Ve kendisinin tepkileri de sizin için fazlasıyla beklenmedik olmuş. Muhtemelen yaşadığınız travma gereği kendinizce bir erkeğe çok bağlanıp yaptığı kabalıkları görmezden geliyorsunuz. Bunu yapmayın. Takıntı yapmıl dahiolabilirsiniz. Öyle bir öküze yol vermekten başka çıkar yol göremiyorum sizin için. Kendisi pişman da olmayacaktır kuvvetle muhtemel okuduklarıma göre özellikle vajina yanakları detayı sebebiyle. Daha önce de öyle düşünüp söylemekten çekinmiş olmalı. Yaşadıklarınızı karşılıklı yaşadınız bunu unutmayın. Siz ahlaksız değilsiniz o da ahlaklı değil. Büyük ihtimalle kendisine iyi kadınları layık görüyordur. Boş koyun. Sağlıcakla kalın .
Evet ama dediğiniz gibi alışılmış. Siz ayıp günahı ortaya döküyorsunuz diyorsunuz ya işte buradakilerin çoğuna göre bunlar ayıp günah değilYeni katıldım evet fakat bunun yenilikle alakasi yok maalesef ki günümüzde herşeye alisiyoruz kabul ediyoruz susuyoruz bu yüzden tukeniyoruz
i. Ayrıca vajina dudaklarımın da oldukça büyük olmasını bir şeyler yaşamış olmama bağladı.
Kendisiyle hiçbir zaman tam anlamıyla cinsellik yaşamadım. Hep öpüşme ilerisi yok
Erkek adam bakmak istedi ben de gösterdim. Peki bu yorumla nereye varacaksınız merak konusuSadece opustugunuz kisi vajina dudaklarinizin buyuklugunu nerden biliyor?
Bunu alıntılayarak tekrar yorum yapmak istiyorum. Konu fake olsa dediğiniz gibi niçin konuyu olabildiğince dallandırıp budaklandırmak yerine sorularınıza cevap vermekle uğraşayım? Yapıcı eleştiriler dışındaki herkes için söylüyorum vasat insanlarsınız. Ya da acı şeylerin de yaşanacağını düşünmeyen bencil insanlar. Burada sizden maddi manevş yardım dilenmedim. Bana akıl verin dedim. Akıl istemek amaçlı senaryo yazmak sizlere nasıl mantıklı geliyor. Senaryo olsa akıl mı isterim buyrun acıyın konumu popi yapın derdimKonu açacak kişilere buradan çağrımdır. Hemcinslerinizden anlayış beklemeyin. Sanırım başlarına gelmeyen kötü olaylar için fake demekten vazgeçmeyecekler. Bu fake diyenler de eski sevgilim mi nedir? Ben ne bok yemeye burada senaryo yazıp vasat sayılabilecek kişilerin fake yorumlarına katlanayım. Güzel yorumlar yapan kişilere teşekkürlerimi sunuyorum
masumolmakistiyorum adlı kişiyle aynı kişiyim. her iki hesap da aynı gün açıldı fark edersiniz ya da etmek isterseniz. ben anlık öfke ve sinirle size göre erkeksi konuştum ve fake bulundum. sırf ikiyüzlülüğünüzü göstermek için Hamile kalmış olabilir miyim? Fikirlerinize ihtiyacım var. bu konuyu açtım ama kimse kalkıp da hikaye yazıyorsun sahtesin demedi . hatta
herseyinsanlaricin adlı kullanıcı gayet de samimi cevaplar verdi. bu saatten sonra fake diye yorum yaparken beyninizi kullanın. iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?