• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmalıyım lütfen söyleyin.

Sevgilinize tüm hayatınızı anlatmak zorunda değilsiniz. Böyle şeyleri umursayan biriyle de sevgili olmayın gelecekte ki sevgililerinize de geçmişinizi açmayın sanki onlar çok temiz el değmemiş erkekler mi

Öncelikle yaşadığınız şey çok gerçekten çok üzücü. Sizde samimiyetle karışık biraz saflık var ki erkek arkadaşınıza her şeyi anlatmışsınız. Ve kendisinin tepkileri de sizin için fazlasıyla beklenmedik olmuş. Muhtemelen yaşadığınız travma gereği kendinizce bir erkeğe çok bağlanıp yaptığı kabalıkları görmezden geliyorsunuz. Bunu yapmayın. Takıntı yapmıl dahi olabilirsiniz. Öyle bir öküze yol vermekten başka çıkar yol göremiyorum sizin için. Kendisi pişman da olmayacaktır kuvvetle muhtemel okuduklarıma göre özellikle vajina yanakları detayı sebebiyle. Daha önce de öyle düşünüp söylemekten çekinmiş olmalı. Yaşadıklarınızı karşılıklı yaşadınız bunu unutmayın. Siz ahlaksız değilsiniz o da ahlaklı değil. Büyük ihtimalle kendisine iyi kadınları layık görüyordur. Boş koyun. Sağlıcakla kalın .

ben azgın olduğunuza inandım.
daha önce birliktelik yaşamamış olmanıza rağmen vibratörü denemeniz çok cesur bir hareket olmuş.
Azgın kelimesini kullanmamın sebebini tekrardan açıklamak istiyorum. Travma yaşamışım beklenir ki tiksineyim ama ben sevdiğim beye karşı çok cesurdum. Daha önce kendimi sadece mast yaparak tatmin ederdim bu arada elle de değil hep sürtünerek. Vibratöre gelecek olursak cihazı bir kere bilemediniz iki kere klitorisi uyarmak için kullandım ama kesinlikle hiçbir şey hissetmedim. Ve ben de belki titreşim sebebiyle içeride tatmin olurum diye düşündüm. Ve hayatımın hatasını yaptım. Konuyu açtığımda pişmanlık hissiyle doluydum ama şimdi iyi ki konuyu açmışım. Beyefendinin bana bizzat söyledikleri kabul edilebilir değildi. İyi ki söylemişim. İyi ki hakaret etmiş. Hakaretlerini hak etmiyorum çünkü ona samimiyetle bağlıydım. Ama onun bana karşı samimiyetle bağlı olmadığına kalıbımı basarım

Öncelikle yaşadığınız şey çok gerçekten çok üzücü. Sizde samimiyetle karışık biraz saflık var ki erkek arkadaşınıza her şeyi anlatmışsınız. Ve kendisinin tepkileri de sizin için fazlasıyla beklenmedik olmuş. Muhtemelen yaşadığınız travma gereği kendinizce bir erkeğe çok bağlanıp yaptığı kabalıkları görmezden geliyorsunuz. Bunu yapmayın. Takıntı yapmıl dahiolabilirsiniz. Öyle bir öküze yol vermekten başka çıkar yol göremiyorum sizin için. Kendisi pişman da olmayacaktır kuvvetle muhtemel okuduklarıma göre özellikle vajina yanakları detayı sebebiyle. Daha önce de öyle düşünüp söylemekten çekinmiş olmalı. Yaşadıklarınızı karşılıklı yaşadınız bunu unutmayın. Siz ahlaksız değilsiniz o da ahlaklı değil. Büyük ihtimalle kendisine iyi kadınları layık görüyordur. Boş koyun. Sağlıcakla kalın .
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Birine çok zor güvenip sevdiğim için kendisini hiç bırakmak istemiyordum ne olursa olsun. Takıntıysa maalesef evet takıntı vardı. Kendisini çok masum buluyordum. Çünkü benim masum insanlara zaafım var. Yaşadığım olaydan dolayı ben masum değilim diye kendimi suçlayıp durdum. Başıma gelenleri hak etmişimdir düşüncesiyle kendime çok eziyet ettim. Bu düşünceleri atlattım ama ex kişi kendisini masum bulmamı onu saf olarak görüp kandırıyormuşum olarak yansıttı. Hayır kendisi yaşını göstermiyordu güzel gülüyordu öpüşü bakışı insanın içini hoş ediyordu. Ama olan oldu. Neyse tekrardan teşekkürler

masumolmakistiyorum adlı kişiyle aynı kişiyim. her iki hesap da aynı gün açıldı fark edersiniz ya da etmek isterseniz. ben anlık öfke ve sinirle size göre erkeksi konuştum ve fake bulundum. sırf ikiyüzlülüğünüzü göstermek için Hamile kalmış olabilir miyim? Fikirlerinize ihtiyacım var. bu konuyu açtım ama kimse kalkıp da hikaye yazıyorsun sahtesin demedi . hatta

herseyinsanlaricin herseyinsanlaricin adlı kullanıcı gayet de samimi cevaplar verdi. bu saatten sonra fake diye yorum yaparken beyninizi kullanın. iyi günler.​

Yeni katıldım evet fakat bunun yenilikle alakasi yok maalesef ki günümüzde herşeye alisiyoruz kabul ediyoruz susuyoruz bu yüzden tukeniyoruz
Evet ama dediğiniz gibi alışılmış. Siz ayıp günahı ortaya döküyorsunuz diyorsunuz ya işte buradakilerin çoğuna göre bunlar ayıp günah değil
Ama tabi ki sizin gibi dile getirmek önemli amaan diyip geçmemek lazım

Bence konu fake hiçbir kadın azgınım demez öyle tabir olarak kullanmaz o zaman sevgilin varsa ne işin var vibratorle senin ya. Herkes herşeyi biliyor anlayış vs okey sonra konu çirkin yerlere gidiyor falan
Hikaye uydurma geldi.

Yazdıklarımı yarım yamalak okuduğunuz için anlamıyorsunuz üzerine anlamamazlıktan gelip fake diyorsunuz. O dönem kendisiyle ayrıydık. Kendim için ha azgınım demişim ha istekli fsrk ediyor mu? Hadi diyelim ki fark ediyor. Buyrun ben istekli bir bayanım. Ve kendisinden ayrı olduğum dönemde vibratörle tatmin etmeye çalıştım kendimi

Kendisiyle hiçbir zaman tam anlamıyla cinsellik yaşamadım. Hep öpüşme ilerisi yok. İstemedik. Ben ondan daha istekliydüm hep ama ben hile kalkıp bir kere bile seks yapalım demedim. Bu isteğe rağmen. Nasıl kafalar yaşıyorsunuz anlamıyorum.

Konu açacak kişilere buradan çağrımdır. Hemcinslerinizden anlayış beklemeyin. Sanırım başlarına gelmeyen kötü olaylar için fake demekten vazgeçmeyecekler. Bu fake diyenler de eski sevgilim mi nedir? Ben ne bok yemeye burada senaryo yazıp vasat sayılabilecek kişilerin fake yorumlarına katlanayım. Güzel yorumlar yapan kişilere teşekkürlerimi sunuyorum
Bunu alıntılayarak tekrar yorum yapmak istiyorum. Konu fake olsa dediğiniz gibi niçin konuyu olabildiğince dallandırıp budaklandırmak yerine sorularınıza cevap vermekle uğraşayım? Yapıcı eleştiriler dışındaki herkes için söylüyorum vasat insanlarsınız. Ya da acı şeylerin de yaşanacağını düşünmeyen bencil insanlar. Burada sizden maddi manevş yardım dilenmedim. Bana akıl verin dedim. Akıl istemek amaçlı senaryo yazmak sizlere nasıl mantıklı geliyor. Senaryo olsa akıl mı isterim buyrun acıyın konumu popi yapın derdim

Bu konuyu buraya yazmamın sebebi beyefendiye anlam veremiyor olmamdı. Beyefendinin en büyük tepkisi nasıl olur da vibratörle kendimi tatmin etmeye çalışmış olmam. Vibratör kullanan kendisine her şeyi sokarmış. Bugün kendisini vibratörle tatmin eden yarın başkasının altına da yatarmış. Allah aşkına ben bunları duyup da hanımefendi ağzıyla mı öfke kusacağım yoksa hiç dikkat etmeden mi konuşacağım ? Karşımda kendimi vibratörle bozduğum için yaptığımı ablasına yetiştireceğini söyleyen erkek var . Zaten ilişkimiz bittikten sonra ben onun ablasını ne yapayım ? Bir vibratör nelere sebep oldu. Onu görmenizi istedim . Ne alaka ablası diyecek gibisiniz. Ebeveynleri yok. Ablaları var .

masumolmakistiyorum adlı kişiyle aynı kişiyim. her iki hesap da aynı gün açıldı fark edersiniz ya da etmek isterseniz. ben anlık öfke ve sinirle size göre erkeksi konuştum ve fake bulundum. sırf ikiyüzlülüğünüzü göstermek için Hamile kalmış olabilir miyim? Fikirlerinize ihtiyacım var. bu konuyu açtım ama kimse kalkıp da hikaye yazıyorsun sahtesin demedi . hatta

herseyinsanlaricin herseyinsanlaricin adlı kullanıcı gayet de samimi cevaplar verdi. bu saatten sonra fake diye yorum yaparken beyninizi kullanın. iyi günler.​

Boldladığım kısım için hem bu konuya çift üyelikle kendi kendinize 👉Yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmalıyım lütfen söyleyin. yorum yazmanıza gerek yoktu hem bu konuyu 👉Hamile kalmış olabilir miyim? Fikirlerinize ihtiyacım var.
3. üyelikle açmanıza gerek yoktu👉korunmalı cinsel ilişki yumurtlama döneminde yapılmışsa hamilelik meydana gelir mi?

Back