• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmalıyım lütfen söyleyin.

Öncelikle yaşadığınız şey çok gerçekten çok üzücü. Sizde samimiyetle karışık biraz saflık var ki erkek arkadaşınıza her şeyi anlatmışsınız. Ve kendisinin tepkileri de sizin için fazlasıyla beklenmedik olmuş. Muhtemelen yaşadığınız travma gereği kendinizce bir erkeğe çok bağlanıp yaptığı kabalıkları görmezden geliyorsunuz. Bunu yapmayın. Takıntı yapmıl dahi olabilirsiniz. Öyle bir öküze yol vermekten başka çıkar yol göremiyorum sizin için. Kendisi pişman da olmayacaktır kuvvetle muhtemel okuduklarıma göre özellikle vajina yanakları detayı sebebiyle. Daha önce de öyle düşünüp söylemekten çekinmiş olmalı. Yaşadıklarınızı karşılıklı yaşadınız bunu unutmayın. Siz ahlaksız değilsiniz o da ahlaklı değil. Büyük ihtimalle kendisine iyi kadınları layık görüyordur. Boş koyun. Sağlıcakla kalın .

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Birine çok zor güvenip sevdiğim için kendisini hiç bırakmak istemiyordum ne olursa olsun. Takıntıysa maalesef evet takıntı vardı. Kendisini çok masum buluyordum. Çünkü benim masum insanlara zaafım var. Yaşadığım olaydan dolayı ben masum değilim diye kendimi suçlayıp durdum. Başıma gelenleri hak etmişimdir düşüncesiyle kendime çok eziyet ettim. Bu düşünceleri atlattım ama ex kişi kendisini masum bulmamı onu saf olarak görüp kandırıyormuşum olarak yansıttı. Hayır kendisi yaşını göstermiyordu güzel gülüyordu öpüşü bakışı insanın içini hoş ediyordu. Ama olan oldu. Neyse tekrardan teşekkürler

masumolmakistiyorum adlı kişiyle aynı kişiyim.

“Forum Yönetimi aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit etmesi durumunda Forum'a girişini yasaklar. “
Kuralına istinaden üyelikleriniz iptal edildi.

masumolmakistiyorum adlı kişiyle aynı kişiyim. her iki hesap da aynı gün açıldı fark edersiniz ya da etmek isterseniz. ben anlık öfke ve sinirle size göre erkeksi konuştum ve fake bulundum. sırf ikiyüzlülüğünüzü göstermek için Hamile kalmış olabilir miyim? Fikirlerinize ihtiyacım var. bu konuyu açtım ama kimse kalkıp da hikaye yazıyorsun sahtesin demedi . hatta

herseyinsanlaricin herseyinsanlaricin adlı kullanıcı gayet de samimi cevaplar verdi. bu saatten sonra fake diye yorum yaparken beyninizi kullanın. iyi günler.​

Aa bu ne ayol adimi gordum sok oldum ben ne alaka djdd

Samimi cevap vermem kotu mu olmus iyi mi valla cozemedim. O baskaa bi konuydu bu bambaska, ne sacma sapan insanlar var ya...
Erkek adam vajinami gormek istedi gordu demis bi uyeye cevaben, konu sahibi erkekogluerkektir gozumde👽

Back