- 16 Ağustos 2023
- 5
- -4
- 1
- 34
- Konu Sahibi masumolmakistiyorum
-
Teşekkür ederim. Bekaret konusu sürekli dönmüyor. Şu sıralar oldukça hassasım. Sürekli bir huzursuzluk var aramızda. Ve ben hassasiyetimn sebebini bilmesini istedim. Kimseye söylemiyorum. O bilsin istedimönemli olan tek şey vajinanız değil,bunun muhabbetinin bu kadar dönmeside çok tuhaf,bu muhabbetleri kapatın bence,kimsenin umrunda değil artık bu tarz şeyler yalnızca bu konuda çok konuşmanız sürekli bahsetmenizden dolayı karşı taraf yalnış anlamış olabilir,istismara ugramak apayrı bir travma ve bunun kabul edilip edilmeme gibi bir durumu yok,daha önceden cinsellik yaşamış olsanızda kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz,sizin bedeniniz üzerinde söz sahibi olmamalı kimse,aksini iddia edenin zekasını sorgulamak lazım,bu konuları sonsuza kadar kapatın,yeni bir ilişkiye başlicak olsanız bile bunu artık belirtmeyin,söylemeyin,kimseyi ilgilendirmez sizin bekaretiniz,ama dediğim gibi bi konu üstünden sürekli konu açıp muhabbetini çevirirseniz karşı taraf yanlış anlayabilir,ne yapmaya çalıştığınızı anlamamış olabilir,aldatıldığını düşünmüş olabilir,bedeniniz size ait mahremiyetide sizin özelinizde kalmalı.
Ar damarımın çatlamış olmasını neye dayanarak söylüyorsunuz? Bu platformda herkes takma isimle yardım istiyor. Konuyu açacak kimsem yok. Tanımadığım insanlardan yardım istiyorumBen okumaya utandım siz yazmaya utanmamissiniz ar damarı çatlamış bazılarınızin
Teşekkür ederim yorumunuz için. En azından beni ergen ya da erkek olarak görmedinizkonuyla alakalimi alakasiz mi bilmem ama ben de bakire olup olmadigmi bilmiyorum cinsel istismara ugramişdim kücükken ve evlenmek istemiyorum sizin konunuzu okuyunca o cocukluk travmanizi anlayabiliyorum sadece
Zevk aldığınızı yazmadınız zaten demek istediğim hiç bilmediğiniz bir şeyin size zevk verebileceğini düşünüp vibratör denemesi yapmanız. Yoksa beni ne ilgilendirir sizin bekaretiniz de zevkiniz de. Konu tutarsız geliyor, o yüzden bu kadar şüpheci yaklaşıyorum. Neyse, sizin adınıza üzüldüm yaşadıklarınız için. Ama size değer veren ve yine dediğim gibi mağarasından yeni çıkmamış bir insanla beraber olun. Üç kuruşluk adamların peşinde kendinizi heba etmeyin. Kimse aşkından ölmüyor neticede.Ben zevk aldığımı yazdım da haberim mi yok. Böyle bir şey yaptım. Konunun saçma sapan bulunacak tarafı nedir azgın olduğunimu yazmak mı? Küçükken istismar edildim. Mevcut erkek arkadaşımı fazlaca arzuluyorum bu travmaya rağmen. Ayrı olduğum dönemde vibratörle deneme yaparken kanamam oldu. Daha nasıl açık söyleyebilirim. Ve bunu sevdiğim adama itiraf ettim. Yardım istediğim konu buyken yok ergensin yok azgın yazman saçma. Konuyu fake değil gerçek olabilecek bir durum olarak yorumlayın.
Yardım istemek içini dökmek ayrı birşey ben onu orama soktum azdım kudurdum bilmem ne çok başka şeyler . Haya başka birşey ya . Herkes birşeyler yaşıyor. Bir günah işlendiği de üstü kapatılır tövbe edilirdi şimdilerde ise reklamı kendiniz yapıyorsunuzAr damarımın çatlamış olmasını neye dayanarak söylüyorsunuz? Bu platformda herkes takma isimle yardım istiyor. Konuyu açacak kimsem yok. Tanımadığım insanlardan yardım istiyorum
bence size özel kalsın bu medeniyete henüz vakıf değiliz,öyle bir insanla karşılaşırsanız zaten siz daha söylemeden anlayacak zekaya sahiptir akışına bırakınTeşekkür ederim. Bekaret konusu sürekli dönmüyor. Şu sıralar oldukça hassasım. Sürekli bir huzursuzluk var aramızda. Ve ben hassasiyetimn sebebini bilmesini istedim. Kimseye söylemiyorum. O bilsin istedim
Haklısınız. Ama kendimi gerçek ismimle ya da fotoğrafımla afişe etmedim ki. Konuyu size açıkça anlatmazsam bana nasıl akıl vereceksiniz merak ediyorumZevk aldığınızı yazmadınız zaten demek istediğim hiç bilmediğiniz bir şeyin size zevk verebileceğini düşünüp vibratör denemesi yapmanız. Yoksa beni ne ilgilendirir sizin bekaretiniz de zevkiniz de. Konu tutarsız geliyor, o yüzden bu kadar şüpheci yaklaşıyorum. Neyse, sizin adınıza üzüldüm yaşadıklarınız için. Ama size değer veren ve yine dediğim gibi mağarasından yeni çıkmamış bir insanla beraber olun. Üç kuruşluk adamların peşinde kendinizi heba etmeyin. Kimse aşkından ölmüyor neticede.
Sağolun . Bu denli eleştirel yorum alacağımı cidden bilmiyordum. Herkes neler neler yazıyorbence size özel kalsın bu medeniyete henüz vakıf değiliz,öyle bir insanla karşılaşırsanız zaten siz daha söylemeden anlayacak zekaya sahiptir akışına bırakın
Siz "bozulmadınız". Siz eşya değilsiniz. Elektrikli eşyalar bozulur. İnsanlar bozulmaz. Önce bu eril dili bi bırakın, kendinize erkeklerin tarafından bakmaktan ne yaşadığınızın bile farkında değilsiniz.Bugün erkek arkadaşıma vibratörle kendimi bozduğumu ve epeydir bu sebeple acı çektiğimi söyledim.
Size kendinizi "bozuk mal olarak kakalamak" derdinde olduğunuzu düşünen birini nasıl sevebiliyorsunuz.Kendisi beni samimi bulmadığını ve belki de niyetimin kendimi kakalamak olduğunu söyledi. ... Ama onu seviyorum.
Umarım sayıları korktuğumuz kadar yoktur...Bu kafayla bu ülke zor gelişir. Yazık..
Siz ayrı bi değişik sevgiliniz apayrı bir salak. Ne güzel ya vajinan yapısından anlaşılıyormuş böyle şeyler, beyefendi vajinan profu galiba.
Sen de keşke bir doktora muayene ettirseydin kendini, kakalamak çok ağır tabir ama sanki kurgu gibi, kandırmaya çalışıyor gibisin. Ben olsam ben de şüpheyle bakardım. Bir de zaten istismar edildim demişsin yani anlamadım, sen bunu diyince zarın yırtık olduğunu zaten anlamış olması gerek, sen de öyle sanıyormuşsun. Ne diye sorun oldu şimdi? Sen niye gittin söyledin? Her şey saçmasapan
Önceki yazdıklarımı okusanız anlarsınız. Bu olay yüzünden senelerce bildiğim şeyin aksini öğrenmiş oldum ve acı çekiyorum. Bu hassasiyetim aramızda sıkıntılar yaşamamıza sebebiyet verdi ben de çıkıp itiraf ettim ve anlayışlı olacağını düşündüm . Eğer başkasıyla bir şeyler yaşayabilecek kapasitem olsa gider kendimi ona kakalamaya çalışırdımSiz ayrı bi değişik sevgiliniz apayrı bir salak. Ne güzel ya vajinan yapısından anlaşılıyormuş böyle şeyler, beyefendi vajinan profu galiba.
Sen de keşke bir doktora muayene ettirseydin kendini, kakalamak çok ağır tabir ama sanki kurgu gibi, kandırmaya çalışıyor gibisin. Ben olsam ben de şüpheyle bakardım. Bir de zaten istismar edildim demişsin yani anlamadım, sen bunu diyince zarın yırtık olduğunu zaten anlamış olması gerek, sen de öyle sanıyormuşsun. Ne diye sorun oldu şimdi? Sen niye gittin söyledin? Her şey saçmasapan
Yeni katılmışsınız, alışırsınız, burası böyleYardım istemek içini dökmek ayrı birşey ben onu orama soktum azdım kudurdum bilmem ne çok başka şeyler . Haya başka birşey ya . Herkes birşeyler yaşıyor. Bir günah işlendiği de üstü kapatılır tövbe edilirdi şimdilerde ise reklamı kendiniz yapıyorsunuz
O kadar da degil ya abartmayin dunyanin binbir turlu hali var.Ben okumaya utandım siz yazmaya utanmamissiniz ar damarı çatlamış bazılarınızin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?