Yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmalıyım lütfen söyleyin.

Teşekkür ederim. Bekaret konusu sürekli dönmüyor. Şu sıralar oldukça hassasım. Sürekli bir huzursuzluk var aramızda. Ve ben hassasiyetimn sebebini bilmesini istedim. Kimseye söylemiyorum. O bilsin istedim

konuyla alakalimi alakasiz mi bilmem ama ben de bakire olup olmadigmi bilmiyorum cinsel istismara ugramişdim kücükken ve evlenmek istemiyorum sizin konunuzu okuyunca o cocukluk travmanizi anlayabiliyorum sadece

Ben okumaya utandım siz yazmaya utanmamissiniz ar damarı çatlamış bazılarınızin
Ar damarımın çatlamış olmasını neye dayanarak söylüyorsunuz? Bu platformda herkes takma isimle yardım istiyor. Konuyu açacak kimsem yok. Tanımadığım insanlardan yardım istiyorum

konuyla alakalimi alakasiz mi bilmem ama ben de bakire olup olmadigmi bilmiyorum cinsel istismara ugramişdim kücükken ve evlenmek istemiyorum sizin konunuzu okuyunca o cocukluk travmanizi anlayabiliyorum sadece
Teşekkür ederim yorumunuz için. En azından beni ergen ya da erkek olarak görmediniz

Zevk aldığınızı yazmadınız zaten demek istediğim hiç bilmediğiniz bir şeyin size zevk verebileceğini düşünüp vibratör denemesi yapmanız. Yoksa beni ne ilgilendirir sizin bekaretiniz de zevkiniz de. Konu tutarsız geliyor, o yüzden bu kadar şüpheci yaklaşıyorum. Neyse, sizin adınıza üzüldüm yaşadıklarınız için. Ama size değer veren ve yine dediğim gibi mağarasından yeni çıkmamış bir insanla beraber olun. Üç kuruşluk adamların peşinde kendinizi heba etmeyin. Kimse aşkından ölmüyor neticede.

Ar damarımın çatlamış olmasını neye dayanarak söylüyorsunuz? Bu platformda herkes takma isimle yardım istiyor. Konuyu açacak kimsem yok. Tanımadığım insanlardan yardım istiyorum
Yardım istemek içini dökmek ayrı birşey ben onu orama soktum azdım kudurdum bilmem ne çok başka şeyler . Haya başka birşey ya . Herkes birşeyler yaşıyor. Bir günah işlendiği de üstü kapatılır tövbe edilirdi şimdilerde ise reklamı kendiniz yapıyorsunuz

Teşekkür ederim. Bekaret konusu sürekli dönmüyor. Şu sıralar oldukça hassasım. Sürekli bir huzursuzluk var aramızda. Ve ben hassasiyetimn sebebini bilmesini istedim. Kimseye söylemiyorum. O bilsin istedim
bence size özel kalsın bu medeniyete henüz vakıf değiliz,öyle bir insanla karşılaşırsanız zaten siz daha söylemeden anlayacak zekaya sahiptir akışına bırakın

Haklısınız. Ama kendimi gerçek ismimle ya da fotoğrafımla afişe etmedim ki. Konuyu size açıkça anlatmazsam bana nasıl akıl vereceksiniz merak ediyorum

Peki ısrarla fake değilim diyorsunuz, yorumumu yazacağım..
Öncelikle,
Bugün erkek arkadaşıma vibratörle kendimi bozduğumu ve epeydir bu sebeple acı çektiğimi söyledim.
Siz "bozulmadınız". Siz eşya değilsiniz. Elektrikli eşyalar bozulur. İnsanlar bozulmaz. Önce bu eril dili bi bırakın, kendinize erkeklerin tarafından bakmaktan ne yaşadığınızın bile farkında değilsiniz.

İkincisi:
Kendisi beni samimi bulmadığını ve belki de niyetimin kendimi kakalamak olduğunu söyledi. ... Ama onu seviyorum.
Size kendinizi "bozuk mal olarak kakalamak" derdinde olduğunuzu düşünen birini nasıl sevebiliyorsunuz.
Nesini sevdiniz? Adam size "mal/eşya" muamelesi yapıyor, ve bunu kabulleniyorsunuz.
Derdiniz şu an "peşinde koşmak/koşmamak" olmamalı. En önemli işiniz şu andan itibaren insan olduğunuzun, değerli olduğunuzun farkına varmak. Ondan sonra erkeklerle bir duygusal ilişkiyi düşünebilirsiniz.

Aramızda böyle bir muhabbet daha önce olmadı. Bugün itirafımla bunu duydum. Ki zaten sanırım pek de güven vermemişim yoksa vajina dudaklarından beni vurmaya çalışmazdı

Siz ayrı bi değişik sevgiliniz apayrı bir salak. Ne güzel ya vajinan yapısından anlaşılıyormuş böyle şeyler, beyefendi vajinan profu galiba.

Sen de keşke bir doktora muayene ettirseydin kendini, kakalamak çok ağır tabir ama sanki kurgu gibi, kandırmaya çalışıyor gibisin. Ben olsam ben de şüpheyle bakardım. Bir de zaten istismar edildim demişsin yani anlamadım, sen bunu diyince zarın yırtık olduğunu zaten anlamış olması gerek, sen de öyle sanıyormuşsun. Ne diye sorun oldu şimdi? Sen niye gittin söyledin? Her şey saçmasapan

Çünkü bu tarz konuları konuşabileceğimiz kimsemiz olmayabiliyor. Benim yok. Bu sebeple buraya yazmak tek seçenek gibi. Hani başka platformlarda da görseniz gerçekten fake olabilirim. Ama konuyu şu an sadece burada paylaştım. Kızlar soruyor'da paylaşabilirdim. Ama konuya erkeklerin yorum yapmasını istemedim. Hemcinslerim bana yardımcı olur düşüncesi içindeydim ki hala bu olasılık düşük de olsa devam ediyor

Önceki yazdıklarımı okusanız anlarsınız. Bu olay yüzünden senelerce bildiğim şeyin aksini öğrenmiş oldum ve acı çekiyorum. Bu hassasiyetim aramızda sıkıntılar yaşamamıza sebebiyet verdi ben de çıkıp itiraf ettim ve anlayışlı olacağını düşündüm . Eğer başkasıyla bir şeyler yaşayabilecek kapasitem olsa gider kendimi ona kakalamaya çalışırdım

Adam seni anlamış anlamasına da ..Vibratörle yaptığını ne anlatıyom bacım..
Ne gerek var..Zaten düzenli seks hayatın var,vibratöre ne gerek var.
Onu geçtim ,sen bir de bunun açıklamasınu yapıyorsun.Belki adamın bekaret takıntısı yok ama o senin böyle bir takıntın olduğunu düşünmüştür bence.Bu yüzden de böye hissetmiş.Kakalama sözcüğü doğru olmasa da aklına gelir yani.

Yeni katılmışsınız, alışırsınız, burası böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…