• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var (kocam)

teşekkür ederim ama resmen benimle dalga geçiyorlar içim soğumuyo onlara karşı sinirlerim allak bullak çocuğumu bile okula gönderemedim bugün
içim bir türlü soğumuyor hep bir intikam hissi var içimde
Sende bir sosyal sorumluluk projesine katıl diye bir öneride bulunacağum,

yapmayın ne olur fake falan değil yemin ediyorum bu işin içinden bir türlü çıkamıyorum eşimin telini wepwhatsap barkotunu kendi telime okutarak yazdığı herşeyi görebiliyorum onu gmail hesabıyla google giriş yapıp telefonumu bul konumundan nerde olduğunu görebiliyorum
turktelekomun online işlemler menüsünü telefonuma indirip eşimin telefonundan şifre alıp kimle ne zaman kaç dakika konuşmuş görebiliyorum
Teşekkür ederim.:confused:artık kim tutar beni.

Böyle insanları rezil edeceksin onlar yaparken utanmiyorda siz açığa çıkarıncamı kötü olacaksınız ....

Bir avukatla görüşün , evi tamamen eşyalarla birlikte size bıraksın. Ayrıca çocuk icin dişe dokunur nafaka, yüklü bir tazminat talep edin. Diğer kadına tazminat davası kalkmış diye duymuştum ama eğer kalkmadiysa açın. Ben olsam ya çok uçuk bir meblağ ya da çok düşük bir meblağ talep ederdim diğer kadından kı sonrasında haber kanallarında rezil olsun. Vardı böyle bir haber bir kadın diğer kadına sadece bir liralık tazminat açmıştı gazetelerde boy boy çıkmıştı. Ya bir milyon talep edin ya da bir kuruş. Kuruş kadar etmez ikisi de . Adi pislikler. Şimdi bı yayınlamayı n önce dava olsun bitsin sonra. Ayrıca zaten bu tiplerin arkadaşları bilir ne mal olduklarını. Ben anlatmıştı m birinij arkadaşına hiç tinmamisti. Bunlar normal insanlar değilki arkadaslarinda ahlak kavramı olsun, tinmazlar bile. Ama her şeyi halledince çocuklarına anlatabilirsiniz.

ben olsam kadına mesaj atıp hayatınızdan çekiliyorum derdim. sonra da kocama boşanma davası açardım. sevenleri ayırmamak lazım. tabi kocan gerçekten o kadını seviyorsa onunla olacak, sevmiyorsa sana geri dönecek. döndüğünde hadi canım Allah versin deyip yollarsın.

bu arada tazminatı unutmuyoruz

Ya allaseniz ne uğraşcaksınız o koca müsvettesi dangoz herifle? Nası bir sorunları var ki 60 yaşında kadınla napıyor...

Alın mis gibi evinizi tazminatı, keyfinize bakın. Ohhh!! Onlar da ne b.k yiyorsa yesin bacım

Kadin 60 yaşında neyin peşinde anlamadım ki. Yaşlanmis artık allah allah. Hala yuva yıkma peşinde. Allah akıl fikir versin.

Allah sabır versin size inşallah ya zor durum.

Ben olsam seytana uyar yapardim ama yapma kabak senin basina patlayabilir.Kavga felan cikar yaralama olur Allah korusun bosver.Ikisi de pisligin teki bosan diyemem kimseye ama napilir bilemedim.Bi de 60 yasinda torun torba sahibi bi kadindan ne buluyor ya ilani ask felan cok sacma

Evi bence sizin üzerinize asla yapmaz. Teklif edin bakalim cevabi en net kendisi verecektir zaten. Kendinizi oyalamayin. acilen arkadaslarin dedigi gibi bosanma davasi acip mallara tedbir koydurun.
Bosanmaktan baska careniz yok.Hasta olursunuz..Onlarin hatasinin bedelinide çocuklarina ödetmeyelim.Onlarin günahi yok gelecekleri maffolmasin.Allah sizi doğru yoldan ayirmasin.Doğru yolda olan elbet kazançli çıkar.Vicdan rahatliği hayattaki en değerli şeydir.

kadın facede benimde arkadaş listemdeydi eşimin size karşı duyguları olmuş olabilir siz aynı şekilde hissediyosanız ben aradan çıkıyım dedim ama sürekli bir inkar halinde kadın
Kadın aynı şeyleri hissetmiyorsa devam mı edeceksin kocanla ? Burayı anlayamadım... adam yılların evliliğini çoluğu çocuğu bir kalemde çizip atmış 60 yaşında bir kadın için ve senin kararın kadının hislerine bağlı öyle mi?

Bence sakinleş ve düşün , kadını bir kenara bırak kocana odaklan... seni silip atan bir adamın geri dönmesine nasıl izin verecek bir daha nasıl güvenecek , nasıl mutlu mesut yaşamaya devam edeceksin?

o kadar kötüyümki anlatmam
belki normal hiç tanımadığım başka bir kadınla aldatılsam
yine üzülür kırılır ama boşanır çıkardım işin içinden
ama bu durum çok yaraladı beni evinde yemek yediğim
sofrasına çocuğumu oturttuğum birinin bunu yapması çok ağırıma gidiyor
İnanın hayretler içinde okuyorum konunuzu..Bu yaşlı kadın cokmu bakımlı.ay değişik geldi.cok yaş farkı var ve kadının koskoca ogulu da varmış yakistiramiyor insan.sunu merak ettim kadının ses tonumu güzel? Kendimi genç gibi.60 yaşındaki kadının neyinden etkilenmiş olabilir cozemedim

Back