• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var (kocam)

Hayirrr sakinn coluguna cocuguna rezil edecem fotolarinu yazismalarini yayacam deme sakin biyle bisey yapma bu defa kadin farklinbir dava acar sana fotolarimi yaydi diye sen once su evi uzerine yaotir tedbir koydur sinr abosanma dvaani ac sonra git cilugu cocugyla yuzyuze konus ve ona fotolari yazismalari goster aman ha sakin yazisma ya da telde konusma kalici hicbirsey birakma ortada ikerde aleyhine kullanilabilir. Sen davayi actiktan sonr zaten ne halt olduklari ortaya cikacak ve sesbibni cogu kisi ogrenecek onun colugu cocugu vs herkes annesi durusmalara gittiginde cocuklari sormayacakmi hayirdir anne mahkemelik naptin diye. Ne diycek cok sallarsa sende dogrusunu cocuklariyla yuzyuze gorusup anlatir ve fotolarla gosterrisin cocuk fitolari bana gonder derse malaesf gondermeem de. Ama sakiin facete vs paulasma yazisma kalici hicbirsey yapma. Allah yardimcin olsun insallah. Ne kadar zor bunca yil evli kal cocuk yap ayni yastiga bas koydugun adam arkandan ummadik isler cevirsin yazik gunah valla ve kendisinden buyuk ihtiyar burusuk bir kariyla nasil bir mide gul givi karisi drurken nasil baskasindan zevk aligolar igrencler. Sende tabi bunca suretce kendine bak kocan sana bakmasqdw olur artik sende onu onemseme giyimin kusamin biraz daha cazibeli ve cekci olsun makyajin sacin basin sade ve ozenli olsun sirf cocuk bakiyor ev isi yapiyoruz diye salmayalim kendmizi nasilsa evliyiz arik her halimle beni seviyor diye dusunmeyin anam asil evlendikten sonra bakacaksinuz cunku adamda nasilsa artik evlendik diye dusunur ama siz kendinize izen gisterirseniz evli de olsa ilgi odagi bi esi oldugu icin beni ecliyken bile etkileyen kadin disariya nasip gorunuyordur acaba korkusuyla pesinden kopek gibi gelir oyuxden bak kendine yatarken parfumsuz girme hafif bir koku vs. Ecliligini kurtarabilirsun diycem ama bu yapilan yanlis affedilemex kocan gercektrn o kariyla iletisimi kesmis olsaydi birseyler yapmani onerirdiknkurtarman icin ama hala devam ediyor. Sen sadece evi uzerine yaptir tedbiri koydur davani ac bu suretce ayni evde yasadignz surece kendine bak simdi tekrar ilgisini sana cevir sonra gec kaldin canim kis kisss de. Cocugunada anlat babasinin nasil bi serefsiz oldugnu tukur oglum babanin yuzune de:) sakanbirnyana valla ben bu durumda olsam anlatirdim.babasinin yedigi halti cocugu sogutur nefret ettirdim cocuk kendisine dusman kalsin omru billah cocuk hasreti cekerdi ne buyuk aci degilmi? Sen onca yil kahrini cekmis esini aldat ihanet et bosandiktan sonra gel haftasonlari cocugunla vakit gecir yok csnim olsun gabersin cocuk hasretinden. Uzun oldu ama cook sinirlendim durumuna vallahi allah yardim etsin sana
Çocuğunuzu sakın bu mevzuya karıştırmayın. Onun minicik dünyasına bir darbe vurmuş onun psikolojisine zarar vermiş olursunuz. İhanet sizinle eşiniz arasında kalan bir sorun olmalı. Baba olarak iyi ise aralarındaki ilişkiyi bozmayın sakın. Çocuğunuzun sizin kadar babasına da her zaman ihtiyacı olacak. Bir yanını yarım bırakmayın. İhanet kesinlikle yanlış doğruluğunu savunamayız. Eşinizi tanımıyorum fakat bu onu kötü bir insan yapmaz. İkili ilişkilerinde başarısız olabilir. Ama diğer insani ilişkilerinde başarılı olabilir. Bana göre ayrılacaksanız bile seviyeli bir şekilde çirkinleşmeden evliliğinizi bitirin. Çocuğunuzu da herşeyin dışında tutun ,arada kalıp yıpranmasın . Öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışın ki doğru ve sağlıklı adımlar atabilesiniz. Evi üstüne yapsın demiş arkadaşlar ama unutmayın ki yasaya göre zaten evlendikten sonra edinilmiş mallar ortak. Çok öfke kin nefret zarar verme üzerine yorumlar okudum. Siz sakin olmaya çalışın. Sadece sizin için neyin doğru olduğuna karar verip öyle davranın. Unutmayın ki birlikte geçirdiğiniz uzun yıllar var ve en önemlisi sizi her zaman bir araya getirecek ve görüşmenizi gerektirecek bir evladınız var.

Son düzenleme:
Hayirrr sakinn coluguna cocuguna rezil edecem fotolarinu yazismalarini yayacam deme sakin biyle bisey yapma bu defa kadin farklinbir dava acar sana fotolarimi yaydi diye sen once su evi uzerine yaotir tedbir koydur sinr abosanma dvaani ac sonra git cilugu cocugyla yuzyuze konus ve ona fotolari yazismalari goster aman ha sakin yazisma ya da telde konusma kalici hicbirsey birakma ortada ikerde aleyhine kullanilabilir. Sen davayi actiktan sonr zaten ne halt olduklari ortaya cikacak ve sesbibni cogu kisi ogrenecek onun colugu cocugu vs herkes annesi durusmalara gittiginde cocuklari sormayacakmi hayirdir anne mahkemelik naptin diye. Ne diycek cok sallarsa sende dogrusunu cocuklariyla yuzyuze gorusup anlatir ve fotolarla gosterrisin cocuk fitolari bana gonder derse malaesf gondermeem de. Ama sakiin facete vs paulasma yazisma kalici hicbirsey yapma. Allah yardimcin olsun insallah. Ne kadar zor bunca yil evli kal cocuk yap ayni yastiga bas koydugun adam arkandan ummadik isler cevirsin yazik gunah valla ve kendisinden buyuk ihtiyar burusuk bir kariyla nasil bir mide gul givi karisi drurken nasil baskasindan zevk aligolar igrencler. Sende tabi bunca suretce kendine bak kocan sana bakmasqdw olur artik sende onu onemseme giyimin kusamin biraz daha cazibeli ve cekci olsun makyajin sacin basin sade ve ozenli olsun sirf cocuk bakiyor ev isi yapiyoruz diye salmayalim kendmizi nasilsa evliyiz arik her halimle beni seviyor diye dusunmeyin anam asil evlendikten sonra bakacaksinuz cunku adamda nasilsa artik evlendik diye dusunur ama siz kendinize izen gisterirseniz evli de olsa ilgi odagi bi esi oldugu icin beni ecliyken bile etkileyen kadin disariya nasip gorunuyordur acaba korkusuyla pesinden kopek gibi gelir oyuxden bak kendine yatarken parfumsuz girme hafif bir koku vs. Ecliligini kurtarabilirsun diycem ama bu yapilan yanlis affedilemex kocan gercektrn o kariyla iletisimi kesmis olsaydi birseyler yapmani onerirdiknkurtarman icin ama hala devam ediyor. Sen sadece evi uzerine yaptir tedbiri koydur davani ac bu suretce ayni evde yasadignz surece kendine bak simdi tekrar ilgisini sana cevir sonra gec kaldin canim kis kisss de. Cocugunada anlat babasinin nasil bi serefsiz oldugnu tukur oglum babanin yuzune de:) sakanbirnyana valla ben bu durumda olsam anlatirdim.babasinin yedigi halti cocugu sogutur nefret ettirdim cocuk kendisine dusman kalsin omru billah cocuk hasreti cekerdi ne buyuk aci degilmi? Sen onca yil kahrini cekmis esini aldat ihanet et bosandiktan sonra gel haftasonlari cocugunla vakit gecir yok csnim olsun gabersin cocuk hasretinden. Uzun oldu ama cook sinirlendim durumuna vallahi allah yardim etsin sana

Ben yorumunuzu çok beğendim. Aynen canım o paylaşımları sana karşı kullanır. Özel hayatın gizliliğini ihlal olarak mahkemeye verir. İnsan yapmak istiyor haklısın rezil etmek istiyor ama Allah kahretsin işte. Şu mübarek ayda deli oldum şu olanlara

Çocuğunuzu sakın bu mevzuya karıştırmayın. Onun minicik dünyasına bir darbe vurmuş onun psikolojisine zarar vermiş olursunuz. İhanet sizinle eşiniz arasında kalan bir sorun olmalı. Baba olarak iyi ise aralarındaki ilişkiyi bozmayın sakın. Çocuğunuzun sizin kadar babasına da her zaman ihtiyacı olacak. Bir yanını yarım bırakmayın. İhanet kesinlikle yanlış doğruluğunu savunamayız. Eşinizi tanımıyorum fakat bu onu kötü bir insan yapmaz. İkili ilişkilerinde başarısız olabilir. Ama diğer insani ilişkilerinde başarılı olabilir. Bana göre ayrılacaksanız bile seviyeli bir şekilde çirkinleşmeden evliliğinizi bitirin. Çocuğunuzu da herşeyin dışında tutun ,arada kalıp yıpranmasın . Öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışın ki doğru ve sağlıklı adımlar atabilesiniz. Evi üstüne yapsın demiş arkadaşlar ama unutmayın ki yasaya göre zaten evlendikten sonra edinilmiş mallar ortak. Çok öfke kin nefret zarar verme üzerine yorumlar okudum. Siz sakin olmaya çalışın. Sadece sizin için neyin doğru olduğuna karar verip öyle davranın. Unutmayın ki birlikte geçirdiğiniz uzun yıllar var ve en önemlisi sizi her zaman bir araya getirecek ve görüşmenizi gerektirecek bir evladınız var.
Kiz yok ben konu sahibi deilim yorumcuyum:)) ama neden ki csnim babasindan uzaklastirmasin babasi evladinada ihanet etmis oluyor sonucta annesine ihanet etmese kadin bosanma noktasina getirirmi olayi cocugun psikolojisini boxacak bi hareket yaparmiudi herseye adam sebeb oluyor madem cocugunada cocgunun annesinede saygisi yok o zaman ceksin evlat hasretini . cocugunun boyle buruk boyle yalniz kalmasina sebeb olan kendisi o zaman yansin tutussun cocuksuxluktan. Gitsin o insanlari aldattigi 60 yasindki kdindan cocuk yapsin oluyorda :D valla ben olsam gorusturmemde konusturmamda babasiyla

Arkadasim oncelikle buyuk gecmis olsun ben duyunca inanasim gelmedi bian ama oluyomus demekki 60 yas nasi bisi ya kabus gibi ama oyastaki kadinlsrin bazilari cidden daha farkli dusunebiliyo bnm cevremde var bi ornek insnirim bu tip seye ama seni taktir ettim masallh cok akilli bi bayanmissin ya bu teknolojiden anlamasan nolacakti ?hep inanacaktin o bakimdan sanslisin bence bu adama asla sans verme bence delilleri topla ikisinide mahkemeye ver surunsun sfszlr ayrica su taktiklerinden biraz bizede versen mesela su watsapta konusulanlar nasi biz gorebiliyoz ben bilmiyorum

Kiz yok ben konu sahibi deilim yorumcuyum:)) ama neden ki csnim babasindan uzaklastirmasin babasi evladinada ihanet etmis oluyor sonucta annesine ihanet etmese kadin bosanma noktasina getirirmi olayi cocugun psikolojisini boxacak bi hareket yaparmiudi herseye adam sebeb oluyor madem cocugunada cocgunun annesinede saygisi yok o zaman ceksin evlat hasretini . cocugunun boyle buruk boyle yalniz kalmasina sebeb olan kendisi o zaman yansin tutussun cocuksuxluktan. Gitsin o insanlari aldattigi 60 yasindki kdindan cocuk yapsin oluyorda :KK70: valla ben olsam gorusturmemde konusturmamda babasiyla
Her daim sevgiye ,ilgiye ve desteğe muhtaç bir çocuktan söz ediyoruz. İhaneti de bu kadar genişletmek çocuğu da içine almak bana göre çok doğru bir yaklaşım değil. Bir evlilikte en çok ne önemsenir . Elbetteki çocuğun mutluluğu. Sizin dediğiniz gibi davranırsa en büyük intikamı çocuktan almış olur. Kocama acı çektireceğim diyerek çocuğu kullanmak artık o annenin vicdanına kalmış.

slm kk üyeleri uzun yıllardır kk yı takip ediyorum üye olmadan bir sürü tecrübelerinizden yararlandım
şimdi kimseye anlatamadığım beni kimsenin anlamayacağı bir derdim var ve bana bir tek siz yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum

ben 11 senelik evliyim bir oğlum var 7 yaşında çok şükür bir evimizde var evlendiğimizden beri maddi olarak sıkıntılar çektik çok süper olmasada güzel ve mutlu bir evliliğimiz vardı taki eşim arkadaşlarıyla katıldığı sosyal sorumluluk projelerinde bir kadınla tanışana kadar.
3 yıl önce tanıştığı bu kadın eşimden 15 yaş büyük ve nerdeyse eşim yaşında oğlu var kızı var ve biz ailece bu kadının evine gittik sofrasına oturduk 7 ay önce eşinden boşanmış bu kadın bundan 1 ay önce taşınmaya karar veriyor ve eşimi arayıp yardım istiyor tabi benim bunlardan hiç haberim yok 15 gün öncesine kadar eşimde hiç bir değişiklik yoktu fakat 15 gün önce islerim var annemde kalıyorum arkadaşım serdarda kalıyorum diye bahaneler uydurarak 3 gün eve gelmedi en sonunda telefonda kavga ettik ve geldi kapıdan girer girmez ben evden ayrılmak istiyorum sıkıldım artık senden soğudum boşanmak istiyorum evide sana bırakıyorum diyip ertesi gün gitti
bende o uyuken telefondaki konum bilgilerini whatsapp yazışmalarını ve arama kayıtlarını hepsini kendi telefonumda göre bilicek şekilde ayarladım teknolojiden iyi anlarım :) daha evden çıkar çıkmaz o kadına yazmaya başladı önce inanamadım ya annesi yaşında aşkını sonsuz aşkını ilan ediyor kadında istemem yan cebime koy tarzında cevaplar veriyor bir hafta böyle geçti ben kadına faceden msj yazdım kadın asla öyle bişey yok bana karşı olan duygularında benim bir şuçum yok gibi şeyler yazmış ben böyle bir şeye sebep olmak istemiyorum dedi ama ben konum bilgilerinden harita üzerinden nerelere gidiyor watsaptan neler yazıyor kimle saat kaçta ne kadar konuşuyor hepsini görüyorum ve kocamın o kadına yazdıklarını görünce hem kocamdan hemde o kadından nefret ediyorum kadın bana yazıyorki ben size yardımcı olucam eşinle konuşucam bu duruma son vericem normal arkadaş olarak bile görüşmiycem dedi sonra bana msj yazdı eşinle konuştum artık normal arkadaş olarak bile görüşmiycez insallah yuvanızı kurtarırsınız diye msj yazmış

eşim geldi sıfırdan başlamak istediğini ama bana biraz karışma zamana ihtiyacım var dedi
bunlar beni 3 gündür kandırdıklarını zannediyolar hala yazışıyolar hala telefonlaşıyolar
ilişkilerinde hiç bir değişiklik yok ben bunların bütün watsap konuşmalarının fotolarını çekiyorum çünkü
kadın sürekli sakın bunları silmeyi unutma diyor annende bile olsan sil mutlaka diyorki kayınvalidemin
okuma yazması yok

simdi siz bana söyleyin ben böyle bir şerefsizliğe karşı ne yapim
bazen diyorumki kadının çocuklarına bir yazı yazıp bütün bu görüşmeleri
yolliyim bütün face ardaşlarına yolliyim rezil olsun sanra şeytana uyma
kendini küçük düşürme diyorum ama inanan çok kötüyüm yiyip içemiyorum
çocuğumla ilgilenemiyorum yardımınıza çok ihtiyacım var :KK43:((( biliyorum çok uzun oldu
daha çoğunuda yazmadım ama lütfen okuyup bana yardımcı olun

bu arada kadın 60
eşim 44 yaşında

:oha:Vallahi hayretler içerisinde okudum.
Burdaki kızlarda biraz ilginç bi konu olunca neden fake diyorlar anlamam. Sanki çok temiz bir dunyada yaşıyormuşuz gibi. Hergün ne olaylar duyuyoruz bunlar nerde yaşıyor anlamıyorum ki..... Azgın pislik mi yok şu dunyada ar damarı çatlamamış......

Konu sahibi sana şöyle söyleyeyim, birden alev alma bence, sinsice takip et. İntikam almak istiyorum yazmışsın biliyorsun ki intikam soğuk yenen yemektir. Buz gibi yemeği hazırla önce..

Tüm konuşmaları kayıt altına al, haberleşip buluşurlarsa resmlerini çek!!! Kocadan habersiz anlaşmalı boşanma davası aç herşeyi bildiğini hâlâ görüşmeye devam ettiklerinden haberdar olduğunu söyle. Tek celsede boşanmaya ikna et. Nafakanı da iste tabiki. Evide sana bıraksın. Hiç tenezzül etmemezlik yapmayın hayatınızı adadınız en azndan sağa sola muhtaç olmayın çoluk çocuk.... Tum anlaşmalar olduktan sonra o kadının tüm herşeyini dök ortalığa çoluk çocuk akraba.

Kim safmış görsünler.

Afiyetle buz gibi intikam yemeğinizi yiyebilirsiniz......

Bayan arkadas özel hayatın gizliliğini ihlal eder yazmış?! 60 yaşındaki kadınla bilmem kaç yaşındaki herif kıçlarındaki kıl kadayıfa dönmüş halleriyle karşılarındaki insanı saf salak yerine koyup gizlice konusmaya devam ediyorlar. Neyin gizliliği, ne özeli, ne ihlali?!

Çabukkkk kurtarın kendinizi.

Şimdilik bekliyorum kayınvalidemlede konuştum anlaşamadığımızı boşanıcağımızı söyledim kadın şok oldu olmaz öyle şey diyo başka bişey demiyorum şimdilik safı oynuyorum 10 güne kadar tapu işlemlerini hallederiz dedi beyefendi bir kaç parça eşyasını aldı annesinin evine gitti şimdi aileler boşanma olmasın diye uğraşıyorlar babamlar köyde biz gelene kadar şakın bişey yapmayın diyorlar onlar dönmeden evin devir işlemlerini halledersek gerisi kolay şimdilik herkes anlaşamadığımız için ayrılmak istediğimizi sanıyor

Çok teşekkür ederim yorumunuz için Çocuğum benim için çok değerli asla onun zarar göreceği birşey yapmam babasıyla olan diyoloğunuda bozmam ama mahkemeden sonra bu kadının çocuklarıyla görüşüp bütün yazışmaları göstericem yalansız yanlışsız herşeyi anlatılam çok canımı yaktılar çok üzdüler beni anlatamam size neler çektiğimi

Çok teşekkür ederim yorumunuz için Çocuğum benim için çok değerli asla onun zarar göreceği birşey yapmam babasıyla olan diyoloğunuda bozmam ama mahkemeden sonra bu kadının çocuklarıyla görüşüp bütün yazışmaları göstericem yalansız yanlışsız herşeyi anlatılam çok canımı yaktılar çok üzdüler beni anlatamam size neler çektiğimi
anlıyoruz haaytım ne cektıgını vallahı burda evlılıkte canı yananları okudukca bnım canım yanıyor ya benımde baısıma gelirse diye bir üzülüor insan. ama dedigim gibi çoçuklarının elinede verme fotolarını yazısmaların ıvs sadece göster sonucta cocukları analarının baska adamlarla sıradanda olsa arkdaslık etmesını kaldıran tipler demek ki yarın birgun o fotoları onlara sızdırdıgınzda kadın cocuklarıyla işbnirligi yapıp onu bil kullanır. göstern sadece . tek diyecegim oncelikle teknolojıden anlamanızdan ve sinsice hareket etmenizden dolayı sizi kutluyorum cıddı anlamda cok mutlu oldum çunku ben kocam benı aldatıyor cocukalrım ıcın boyun egıyorum mecburen dıyen kadınlara gercekten acıyorum ama bıraz kafalarını kullanmalarını onerırdım sizi takdır ettm sımdı sinsilik ilk defa olumlu anlamda kullanılıyor bana göre çok akıllıca kullanmıssınz:))) birde şüphe oyle birşey ki kansere kalsan bu kadar zayıflamazsın bende biara cok suphecıydım haftlar ıcınde 60 kılodan 43lere dustum şüphe yuzunden yazı kgunah degılmı bizi derde koyanı dertte bogalım.

Evi kendi üstüne aldıktan sonra kardeşine falan çevir boşanma süreci bittikten sonra geri üstüne alırsın malum evlendikten sonra alınan mallar yarı yarıya bölünüyor ya

O kovan olacak şahıs çok pişman olur çok değil bir kaç yıla ama iş işten geçer boşver cnm çalışırsın çocukta çok küçük değilmiş yoluna bak hiç kendini yıpratma

slm kk üyeleri uzun yıllardır kk yı takip ediyorum üye olmadan bir sürü tecrübelerinizden yararlandım
şimdi kimseye anlatamadığım beni kimsenin anlamayacağı bir derdim var ve bana bir tek siz yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum

ben 11 senelik evliyim bir oğlum var 7 yaşında çok şükür bir evimizde var evlendiğimizden beri maddi olarak sıkıntılar çektik çok süper olmasada güzel ve mutlu bir evliliğimiz vardı taki eşim arkadaşlarıyla katıldığı sosyal sorumluluk projelerinde bir kadınla tanışana kadar.
3 yıl önce tanıştığı bu kadın eşimden 15 yaş büyük ve nerdeyse eşim yaşında oğlu var kızı var ve biz ailece bu kadının evine gittik sofrasına oturduk 7 ay önce eşinden boşanmış bu kadın bundan 1 ay önce taşınmaya karar veriyor ve eşimi arayıp yardım istiyor tabi benim bunlardan hiç haberim yok 15 gün öncesine kadar eşimde hiç bir değişiklik yoktu fakat 15 gün önce islerim var annemde kalıyorum arkadaşım serdarda kalıyorum diye bahaneler uydurarak 3 gün eve gelmedi en sonunda telefonda kavga ettik ve geldi kapıdan girer girmez ben evden ayrılmak istiyorum sıkıldım artık senden soğudum boşanmak istiyorum evide sana bırakıyorum diyip ertesi gün gitti
bende o uyuken telefondaki konum bilgilerini whatsapp yazışmalarını ve arama kayıtlarını hepsini kendi telefonumda göre bilicek şekilde ayarladım teknolojiden iyi anlarım :) daha evden çıkar çıkmaz o kadına yazmaya başladı önce inanamadım ya annesi yaşında aşkını sonsuz aşkını ilan ediyor kadında istemem yan cebime koy tarzında cevaplar veriyor bir hafta böyle geçti ben kadına faceden msj yazdım kadın asla öyle bişey yok bana karşı olan duygularında benim bir şuçum yok gibi şeyler yazmış ben böyle bir şeye sebep olmak istemiyorum dedi ama ben konum bilgilerinden harita üzerinden nerelere gidiyor watsaptan neler yazıyor kimle saat kaçta ne kadar konuşuyor hepsini görüyorum ve kocamın o kadına yazdıklarını görünce hem kocamdan hemde o kadından nefret ediyorum kadın bana yazıyorki ben size yardımcı olucam eşinle konuşucam bu duruma son vericem normal arkadaş olarak bile görüşmiycem dedi sonra bana msj yazdı eşinle konuştum artık normal arkadaş olarak bile görüşmiycez insallah yuvanızı kurtarırsınız diye msj yazmış

eşim geldi sıfırdan başlamak istediğini ama bana biraz karışma zamana ihtiyacım var dedi
bunlar beni 3 gündür kandırdıklarını zannediyolar hala yazışıyolar hala telefonlaşıyolar
ilişkilerinde hiç bir değişiklik yok ben bunların bütün watsap konuşmalarının fotolarını çekiyorum çünkü
kadın sürekli sakın bunları silmeyi unutma diyor annende bile olsan sil mutlaka diyorki kayınvalidemin
okuma yazması yok

simdi siz bana söyleyin ben böyle bir şerefsizliğe karşı ne yapim
bazen diyorumki kadının çocuklarına bir yazı yazıp bütün bu görüşmeleri
yolliyim bütün face ardaşlarına yolliyim rezil olsun sanra şeytana uyma
kendini küçük düşürme diyorum ama inanan çok kötüyüm yiyip içemiyorum
çocuğumla ilgilenemiyorum yardımınıza çok ihtiyacım var :KK43:((( biliyorum çok uzun oldu
daha çoğunuda yazmadım ama lütfen okuyup bana yardımcı olun

bu arada kadın 60
eşim 44 yaşında
Valla esine hicbir seyi belli etme bosanmak mi istiyorsun tamm sartlarimi kabul edersen bosarim seni de evi al yuklu nafaka iste her sey bittikten sonra kadinin cocuklarina esinin ailesine isyerindekilere ifsa et olayi biraz seytani oldu ama az bile 40indan sonra azani tenesir paklarmis

Valla esine hicbir seyi belli etme bosanmak mi istiyorsun tamm sartlarimi kabul edersen bosarim seni de evi al yuklu nafaka iste her sey bittikten sonra kadinin cocuklarina esinin ailesine isyerindekilere ifsa et olayi biraz seytani oldu ama az bile 40indan sonra azani tenesir paklarmis
Bence de şimdilik sak8n kal boşan, alacağını al sonra kadının yazışmalarıni ifşa edersin. ama açıktan yapma gidip birine goster kimseye gönderme.

Çok üzgünüm çok kırgınım yaşamayan bilemez derler ya o haldeyim şu anda doğru düşünmediğimide biliyorum o yüzden şimdi bayramda babamın köyden dönmesini bekliyorum birazda korkuyorum babam sakin bir insandır aöa erkek kardeşim ağız burun bırakmaz bu herifte yapacaklarımı 10 kere düşünüp 1 kere uygulamalıyım aradaki dengeyi yine ben kurmak zorundayım
Hanimefendi hala annesiyle konusacagim, babami bekleyecegim diyorsuniz, avutkalta bir gorussenize once. Bayrama kadar 1 ay var nerdeyse. Telefon denen birsey var babanizi arayin, niye bekliyorsunuz. Valla okurken benim sinirlerim bozuldu

valla eşinizmi zengin 60 yaşındaki kadınmı zengin onu çözmeye çalışıyorum,bu ilişki sevgi ilişkisi olmaz çünki ,ben olsam bu saatten sonra keserim muhatap olmayı ikisiylede, veririm mahkemeye alırım tazminatları dımdızlak kalsınlar ortada

hiç 60 yaşındaki kadın deme bacım benim annem 56 yaşında inan benden seksi :D

Back