- Konu Sahibi caresizim38
Çocuğunuzu sakın bu mevzuya karıştırmayın. Onun minicik dünyasına bir darbe vurmuş onun psikolojisine zarar vermiş olursunuz. İhanet sizinle eşiniz arasında kalan bir sorun olmalı. Baba olarak iyi ise aralarındaki ilişkiyi bozmayın sakın. Çocuğunuzun sizin kadar babasına da her zaman ihtiyacı olacak. Bir yanını yarım bırakmayın. İhanet kesinlikle yanlış doğruluğunu savunamayız. Eşinizi tanımıyorum fakat bu onu kötü bir insan yapmaz. İkili ilişkilerinde başarısız olabilir. Ama diğer insani ilişkilerinde başarılı olabilir. Bana göre ayrılacaksanız bile seviyeli bir şekilde çirkinleşmeden evliliğinizi bitirin. Çocuğunuzu da herşeyin dışında tutun ,arada kalıp yıpranmasın . Öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışın ki doğru ve sağlıklı adımlar atabilesiniz. Evi üstüne yapsın demiş arkadaşlar ama unutmayın ki yasaya göre zaten evlendikten sonra edinilmiş mallar ortak. Çok öfke kin nefret zarar verme üzerine yorumlar okudum. Siz sakin olmaya çalışın. Sadece sizin için neyin doğru olduğuna karar verip öyle davranın. Unutmayın ki birlikte geçirdiğiniz uzun yıllar var ve en önemlisi sizi her zaman bir araya getirecek ve görüşmenizi gerektirecek bir evladınız var.Hayirrr sakinn coluguna cocuguna rezil edecem fotolarinu yazismalarini yayacam deme sakin biyle bisey yapma bu defa kadin farklinbir dava acar sana fotolarimi yaydi diye sen once su evi uzerine yaotir tedbir koydur sinr abosanma dvaani ac sonra git cilugu cocugyla yuzyuze konus ve ona fotolari yazismalari goster aman ha sakin yazisma ya da telde konusma kalici hicbirsey birakma ortada ikerde aleyhine kullanilabilir. Sen davayi actiktan sonr zaten ne halt olduklari ortaya cikacak ve sesbibni cogu kisi ogrenecek onun colugu cocugu vs herkes annesi durusmalara gittiginde cocuklari sormayacakmi hayirdir anne mahkemelik naptin diye. Ne diycek cok sallarsa sende dogrusunu cocuklariyla yuzyuze gorusup anlatir ve fotolarla gosterrisin cocuk fitolari bana gonder derse malaesf gondermeem de. Ama sakiin facete vs paulasma yazisma kalici hicbirsey yapma. Allah yardimcin olsun insallah. Ne kadar zor bunca yil evli kal cocuk yap ayni yastiga bas koydugun adam arkandan ummadik isler cevirsin yazik gunah valla ve kendisinden buyuk ihtiyar burusuk bir kariyla nasil bir mide gul givi karisi drurken nasil baskasindan zevk aligolar igrencler. Sende tabi bunca suretce kendine bak kocan sana bakmasqdw olur artik sende onu onemseme giyimin kusamin biraz daha cazibeli ve cekci olsun makyajin sacin basin sade ve ozenli olsun sirf cocuk bakiyor ev isi yapiyoruz diye salmayalim kendmizi nasilsa evliyiz arik her halimle beni seviyor diye dusunmeyin anam asil evlendikten sonra bakacaksinuz cunku adamda nasilsa artik evlendik diye dusunur ama siz kendinize izen gisterirseniz evli de olsa ilgi odagi bi esi oldugu icin beni ecliyken bile etkileyen kadin disariya nasip gorunuyordur acaba korkusuyla pesinden kopek gibi gelir oyuxden bak kendine yatarken parfumsuz girme hafif bir koku vs. Ecliligini kurtarabilirsun diycem ama bu yapilan yanlis affedilemex kocan gercektrn o kariyla iletisimi kesmis olsaydi birseyler yapmani onerirdiknkurtarman icin ama hala devam ediyor. Sen sadece evi uzerine yaptir tedbiri koydur davani ac bu suretce ayni evde yasadignz surece kendine bak simdi tekrar ilgisini sana cevir sonra gec kaldin canim kis kisss de. Cocugunada anlat babasinin nasil bi serefsiz oldugnu tukur oglum babanin yuzune de:) sakanbirnyana valla ben bu durumda olsam anlatirdim.babasinin yedigi halti cocugu sogutur nefret ettirdim cocuk kendisine dusman kalsin omru billah cocuk hasreti cekerdi ne buyuk aci degilmi? Sen onca yil kahrini cekmis esini aldat ihanet et bosandiktan sonra gel haftasonlari cocugunla vakit gecir yok csnim olsun gabersin cocuk hasretinden. Uzun oldu ama cook sinirlendim durumuna vallahi allah yardim etsin sana
Son düzenleme: