• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi iyice ezik hissediyorum,kabul ediyorum ben enayiyim :((

komşunun msj atıp sonra dalga geçer gibi sana geliyoruz demesine çıldırdım resmen..okurken ağzım açık kaldı resmen..bu ne terbiyesizlik ,yüzsüzlüktür ya...bi daha geldiklerinde kapıdan çevir gitsinler ya bu ne...onlar yüzsüzse sen daha da yüzsüz ol bi seferlik alsınlar ağızlarının payını...hiç çekinme valla..iyi bile dayanmışsın..Tebrik ediyorum..
ayrıca bence sen ezik yada enayi kesinlikle değilsin..Böyle düşünme..sen iyi niyetli birisin..insanların iyi niyetleri suistimal ettiği bi dönemde böyle kalabildiğin için sükretmelisin..Bu seni kötü yapmaz aksine yüceltir...

Nasıl insanlar bunlar? Resmen seni kullanıyorlar.

Canım ev kendinize mi ait? Eğer kirada iseniz taşınabilirsin.Bence buna değer.

ay canım nebiçim insan onlar öyle valla iyi dayanmışsın çok sabırlısın demekki
ben sana ne yapman gerekeni söyliyim sürekli bahane bul çağırsalarda gitme
hatta yüzlerine söyle eşim istemiyor de olsun bitsin muhattap olma selam verme
ben de bulunduğum apartmana yeni taşındığımda kimseyle fazla muhattap olmadım gerektiği kadar konuşurum okadar
bir sene oldu taşınalı ne kimseye gitmişimdir nede olnlar gelmiştir hiç sevmem öyle şeyleri tavrını koy yoksa hasta olursun sinirden

yorumun için çok teşekkür ediyorum,Allah razı olsun..daha önce eşimin istemediğini söyledim nereden anlayacak ne biçim kadınsınherşeyde kocaya söylenir mi dediler dil pabuç gibi laf yetiştirmeye yoruldum bende hep sessizdim..zaten tavrımı koymaya başladım ama sadece ev değil artık nettede rahat edemiyorum..az önce üye olduğum facede bir sayfaya girdim ve bir yorumu beğendim beni hemen hangi arada gördü(bana blöf yapan) bilemiyorum ama koskocca sayfaya rezil oldum neden kapını açmıyorsun,neden mesajlara cevap vermiyorsun kontorünmü bitti faturanmı çok geldi abuk sabuk şeyler doldurmuş.facede arkadaşım değil ama nereden buldu anlamadım..hala şoktayım..

:9::9::9::9::9::9:
çok güzel cevap, anlayana tabiii..:13:

konu sahibi arkadaş ta kibarlıktan, iyiniyetten yaşamış bunları..
ama bir yere kadar..
ben çok memnunum apt.dan çalışınca gelip gitme olanağı olmuyor
işten çıkınca da ,alışkanlık edinmediğimden olmadı..
merhaba merhaba o kadar..merdivenlerde, kapıda karşılaşınca sohbet edilir
zaten kimsenin de sana gelelim, ya da bana gel dediği de yok.. ohh rahatım..:8:
yaşça büyük olanlara da bayram da filan gidilir..gelemem,kasamam kendimi öyle:52: ...
şişiremem kafamı millet için..
böyle komşular olsa 1-2 çekilir, artık suistimal varsa da, mesafe konur..
yapardım ben yaani..

inşallah allah kurtarmış olsun..gelirlerse de kapıyı arala,ardına kadar açmadan:34:
asık suratla müsait değilim,rahatsızım yatıyorum..
migrenim var dr.sessiz sakin dinlen dedi dersin..
dr.randevum var ,
annem gelicek babam gelecek,başka misafirim gelicek gibi bahaneler üret her defasında..
başka zaman gelirsiniz de ,ama o zaman hiç gelmesin..:46:

sağolasın yorumun,iyi dileklerin için Allah razı olsun..annemler artık gelmek istemiyorlar annemler her geldiğinde damlıyorlar,özel konu konuşacağız diyorum biz gidince konuşursunuz annenleri bir görelim halini hatrını soralım ayıp diyorlar..artık ne yalan uyduracağımı bulamamaktan sıkıldığım için artık kapımıda telefonumuda açmamaya çalışıyorum..herhalde birgün sıkılırlar bende o zaman hiç gelmemsi için çaba gösteriyorum Allah affetsin ama ne yapayım bıktım gerçekten..Allah herkese akılllı,uslu komşular versin.

ay allah sizlere sabır versin valla ne o öyle hergün oturmamı olur ..yakın arkadaşımın komşusuda sabah demez akşam demez çıkar gider arkadaşıma el insaf hiçmi anlayış olmaz bi insanda sabah yatakların üstüne geliyo kadın lafa gelince başkalarını anlayışsızlıkla suçlar ee nerde kaldı bu ne periz bu ne lahana turşusu derler adama..yakın akraba bile olsa ben bunu bilir bunu söylerim mesafeli olacaksın..kim ne derse desin..benim eltide çıkıp çıkıp gelirdi sabahın köründe eşim daha işe gitmemiş o soluğu bizde alırdı çocukları okula bırakma bahanesiyle bi gün söyledim benim kocam evde oluyo sabah sabah bilmiyonmu di anlattım pek gelmiyor artık..mesafe şart yani anlıyacağınız..

aynen aynen bir komşuma bir hafta boyunca teyze kızı gitmiş ardından ne laflar ne laflar..bende evet hergün hergün olmaz insanda yüz olur dedim ama anlamadılar..yorumun için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun..

komşularınızdan dizi olur resmen ya :52: Allah sabır versin, telefonu açmayın kapıyı aralık açıp hıhı evet diyip yollayın , binada görrseniz kafa sallayın geçin . geç gitsin yani :52:
Allah razı olsun amin inşallah yorumun için çok teşekkür ediyorum..artık telefonuma bakmıyorum,çoğu zamnda kapalı,kapıyıda hiç açmamaya çalışıyorum..

okuyunca şok oldum resmen ya hani türk malı diye bi dizi vardı kuzu ailesi gibi aynı:)ne kadar seviyesiz insanlar... bir de sen üniversite mezunuymuşsun onlara nasıl tahammül edebiliyosun.bu arada yanlış anlaşılmasın tabiki herkes üniversite mezunu olmak zorunda değil lütfen kimse okumakla adam olunmuyor muahbbetine girmesin ama ne kadar cahil ve yüzsüzlermiş. bir de davet edip blöf yapmaları:53:bu insanlardan hemen kurtul telefonlarına çıkma geldiklerinde kapıyı açma eğer karşılaşırsanız artık görüşmek istemiyorum de en temiz çözüm:)
hahaa doğru söylüyorsun çok güldüm kuzu ailesi :1: Allah razı olsun yorumun içinde çok teşekkür ediyorum..hala düşündükçe blöfünü kendime kızıyorum hemde çok kızıyorum..

Kopeklerden korkuyorlarsa bir kac gunlugune bir kopus misafir edin bari onlar kapidan kacarken isirmaz isirmaz deyip kahkaha atarsiniz:D
yorumun,tavsiyen için çok teşekkürler Allah razı olsun.. köpek işini bende düşündüm annemlerin köpeği var birgün aldım geldim onu eve hemen geldiler ayy bakalım sevelim diye bende ısırır yaklaşmayın dedim inanmadılar birisini ısırdı oda hemen hastaneye gidip rapor alıp şikayette buluncam dedi,bizde özür diledik aşı kağıtlarını gösterdik,şikayet etmedi şükür..ama sonrasında bu olayı konuşmak için yarası geçene kadar hergün pazar dahil sabah akşam geldi eşiyle bize(yemeklere)

canım sen nerde yaşıyosun ki böyle? çingene mi bunlar böyle davranıyolar? okurken yok artık dedim

Allah razı olsun yorumun için.konyadayım ama inan bende kimlerin arasına düştüğümü bilmiyorum bazen anormal olan benmiyim diyorum..çingenede değiller ama cahiller.bende hergün yok artık diyorum hergün bundan daha fazlası benim ağzımı açık bırakamaz diyorum ama her defasında şaşırtan birşeyler yaşıyorum Allah daha beterinden sakınsın..ben buraya taşınmadan önce sıkı fıkı olmuş,birbirlerini bulmuşlar.

komşunun msj atıp sonra dalga geçer gibi sana geliyoruz demesine çıldırdım resmen..okurken ağzım açık kaldı resmen..bu ne terbiyesizlik ,yüzsüzlüktür ya...bi daha geldiklerinde kapıdan çevir gitsinler ya bu ne...onlar yüzsüzse sen daha da yüzsüz ol bi seferlik alsınlar ağızlarının payını...hiç çekinme valla..iyi bile dayanmışsın..Tebrik ediyorum..
ayrıca bence sen ezik yada enayi kesinlikle değilsin..Böyle düşünme..sen iyi niyetli birisin..insanların iyi niyetleri suistimal ettiği bi dönemde böyle kalabildiğin için sükretmelisin..Bu seni kötü yapmaz aksine yüceltir...

canım benim beni çok rahatlattın,kendimi iyi hissetmemi sağladın çok teşekkür ediyorum yorumun için Allah razı olsun..artık kapıyı açmamaya çalışıyorum telefonlarına cevap vermiyorum ama resmen artık gerçekten psikolojim bozuldu herşeye ağlar oldum,kapımın önünde ses çıkarıyorlar,aşağıya inip sopayla balkonumun demirine vurup avazları çıktığı kadar bağırıyorlar öldünmü diye..eşimde birisinin eşine söyllemiş biraz gelmesinler hasta demiş,oda hanım gelsin çorba falan yapar düşer bayılırsa komşuluk hakkıdır demiş.Eşimde gerek yok dinlenmesi gerekir demiş ama lafını anlatamamış,eve geldi sinirle..

:52::52::52:
okuduuumm sonuna kadr ve şooklardayım canımm..Bence sen kapıyı tlf. açmamaya çalışma..Hiç oralı olmaa hiç açmaa kapın çalınca ses bile etmee ne terbiyesiz insanlarmış yaa taşınma şansın falan yokmu canım yaa yadaa onların ağzının payını vericeksin iyice..İstemiyorum ne arayın ne sorun nede gelin diyeceksin ancak onlardan anlar bu tipler birde baksana facebookta rezil etmeye çalışmış senii nasıl bir varlık bunlar yaaa..Yazık ülkemizde böyle insan olduğunu düşündükçe üzülüyorum..

:52::52::52:
okuduuumm sonuna kadr ve şooklardayım canımm..Bence sen kapıyı tlf. açmamaya çalışma..Hiç oralı olmaa hiç açmaa kapın çalınca ses bile etmee ne terbiyesiz insanlarmış yaa taşınma şansın falan yokmu canım yaa yadaa onların ağzının payını vericeksin iyice..İstemiyorum ne arayın ne sorun nede gelin diyeceksin ancak onlardan anlar bu tipler birde baksana facebookta rezil etmeye çalışmış senii nasıl bir varlık bunlar yaaa..Yazık ülkemizde böyle insan olduğunu düşündükçe üzülüyorum..

Allah razı olsun yorumun için çok teşekkür ediyorum.Açmamaya çalışıyorum diyorum çünkü bazen açmak zorunda kalıyorum,ya çok garip gerçekten anlatamıyorum bile ya çoocuğum uyurken devamlı kapıyı sertçe çaldıkları için açmak zorunda kaldım yada dışarıdan avazları çıktığı kadar bağırdıkları için.(yatıyorum dedim) mahallede ismimi öğrenmeyen kalmamıştır. ya gerçekten burada komşularıımla yaşadığım durumları yazsam romanlar olur,inşallah güleceğim yakında bende bu durumları düşünüp düşünüp.

canım hiç bir yorumu okumadan yazıyoru kusura bakam eminim benm yazacağım şeyler çoktan yazılmıştır. sen tamam demedikçe kimse senin evine zorla gelemez. saçma sapan insanlar için kendinden taviz verme lütfen. komşuysa komşuluğunu bilsin ne o öyle bana gel deyip sonra aaa bak müsaitmişsin o zaman biz gelelim demek. haıyr demesini bil ve çıkar gereksiz insanları hayatından.

Allah razı olsun yorumun için çok teşekkür ediyorum.Açmamaya çalışıyorum diyorum çünkü bazen açmak zorunda kalıyorum,ya çok garip gerçekten anlatamıyorum bile ya çoocuğum uyurken devamlı kapıyı sertçe çaldıkları için açmak zorunda kaldım yada dışarıdan avazları çıktığı kadar bağırdıkları için.(yatıyorum dedim) mahallede ismimi öğrenmeyen kalmamıştır. ya gerçekten burada komşularıımla yaşadığım durumları yazsam romanlar olur,inşallah güleceğim yakında bende bu durumları düşünüp düşünüp.

kapının dışına yazı yaz yapıştır..çocuk uyuyor zili ve kapıyı çalmayın,yüksek sesle seslenmeyin diye..
bunu bi arkadaşım yapıyordu

neden yazdın derlerse, bi de yazarak anlatayım diye düşündüm dersin..

evet maalesef tongaya düştüm,davet etmiyorlarda çoğunlukla davette beklemeden çat kapı gelip buyur etmedende içeri giriyorlar.. inşallah bende kurtulmak için elimden geleni yapacağım.Sağolun yorumunuz için

canım biliyormusun ben komşularımın suratlarını bile tanımıyorum. çünkü hiç gerek duymuyorum kendilerine. yokmu ailen akrabaların. bu zamanda komşuluk kalmadı. kimseye güvenmeyeceksin. geçenlerde geldi bir komşu kimsin diye soruyorum falanca kattan geliyorum. hem tanışmış oluruz buyur oturmaya komşuları topluyorum bugün dedi. teşekkür ederim eşim izin vermiyor dedim. gidersem banada gelirler sonra. varsın havalı gelin desinler umrumda değil. geçen gün bi komşu aşure getirdi kapıyı hafif aralayıp aldım tuhaf tuhaf bakıyor. Allah kabul etsin dedim kapadım kapıyı. ben ihtiyaç duymuyorum komşuya sende duyma bence.

Ay cok kotu yaaa demek kopek tavsiyemde gumlemis . Sen zaten denemissin o da basina bela olmus. Bizim boyle bir akraba grubumuz vardi sagolsun. Anneannemi ziyarete memlekete gitmistik bunlarda hergun oturmaya geldiler saat 7 gibi de sofra lurup yemek yiyorduk .E tabi sofra kurulmusken bunlarda tam yemek ustune gelince buyur etmezsek olmaz buyrun dedik. 10-15 kisi yediler ictiler inanirmisin iclerinde bayanlarda vardi yedikten sonra eteklerini silkip tv basina gectiler biz zavallillar guya tatile gelen hep hizmet ettik bu boyle 1 hafta 10 gun devam etti hergun yemege geldiler.Onlar gittikten sonra bir kac kisinin bulasigi ustumuze yikildi . Bir gun canima tak etti anneme dedim evlerinde yemek yok mu neden yiyip gelmiyorlar bu ne boyle oturmayaymis gibi gelip hergun yemege dahil oluyorlar ... Bende anneme bir gun yemegi erken yemegi teklif ettim , neyse gene geldiler yemek saatinde ama ortada yemek yoktu ... tabi yemek yediniz mi bu aksam vs gibi sorular baktilar sofra hazirlanmiyor.... bizde evet biz coktan yedik topladik diye cevap verince anlasildi niyetleri o gunden sonrada anladilar herhalde oyle zirt pirt gelmediler bizde rahat ettik.

Ins bu komsularindan kurtulmussundur cok sinir bozucu bir durum.

sağolasın çok teşekkür ediyorum yorumun ve tavsiyen için.Allah razı olsun..ev eşimin babasının ve şuanda borçlarımızdan ötürü başka biryere kiraya çıkamıyoruz.

canım yaa durumuna çok üzüldüm. balkonun demirlerine vurmak ne demek ya .gerçektende abiye kuzu dizisini çok örnek almışlar. resmen onun gibi davranıyorlar. nereli bunlar çingene oldukları kanaatindeyim. Allahım sana sabır versin. bi de şimdi senin için psikolojisi bozukta derler. ağrısız başını ağrıtmışlar. boşver sen onları biz senin arkadaşlarınız. gerek yok komşuya. aman dikkat et kendine canım.

bu okuduklarım gerçek mi..çok fena bir durum.
ben, 'nereye gidiyorsun' sorusuna bile tahammül edemezken !

yapılan yorumları okumadım,eminim çok fikirler sunulmuştur.

ama her ne olursa olsun uzak dur.yazık sana..

Canım böyle kapıyı ısrarla çalma, balkona vurma, aşağıdan bağırma gibi rahatsız etmeye, taciz etmeye vardıysa olay ki bu artık tacize girer, o zaman açıkça söyle ben sizine görüşmek istemiyorum lütfen bir daha beni aramayın evime gelmeyin ve özellikle de sokaklarda adımı bağırmayın de ve bunu hepsine söyle telefon edip. Bir daha da bu kişiler ararsa telefonunu açma ve kapını açma. Seni görüp te apartmanda veya yolda laf atarlarsa cevap bile verme ve muhattap olma.Ama en iyisi bence bu evi kiraya verip daha düzgün bir mahalleye taşının buranı kirasıyla da yeni tutacağınız evin kirasını verin. Ayrıca sen çalışıp çocuğunu bakıcıya baktırabilirsin ben öyle yapıyorum. Hiç değilse ssk ödenmiş olur o bile avantajdır. O zaman kafa dengi bir çevre de edinebilirsin.

Son düzenleme:
Madem görüşmek, konuşmak, görmek dahi istemiyorsunuz aradıklarında müsait değilim diyin gayet sert bir ses tonuyla. Yada çatkapı geldiklerinde hiiiiiç oralı bile olmayın, ilgilenmeyin. Bir, iki oturur giderler bir daha da gelmezler zannımca.

canım benim beni çok rahatlattın,kendimi iyi hissetmemi sağladın çok teşekkür ediyorum yorumun için Allah razı olsun..artık kapıyı açmamaya çalışıyorum telefonlarına cevap vermiyorum ama resmen artık gerçekten psikolojim bozuldu herşeye ağlar oldum,kapımın önünde ses çıkarıyorlar,aşağıya inip sopayla balkonumun demirine vurup avazları çıktığı kadar bağırıyorlar öldünmü diye..eşimde birisinin eşine söyllemiş biraz gelmesinler hasta demiş,oda hanım gelsin çorba falan yapar düşer bayılırsa komşuluk hakkıdır demiş.Eşimde gerek yok dinlenmesi gerekir demiş ama lafını anlatamamış,eve geldi sinirle..

bunlar yüzsüzlüğü meslek haline getirmişler canım ya...Kocan gelmesinler dedikçe çorba yapıp gelsin diyor adam baksana :)) bence bunların eşleri karılarından sıkılmış evde olmamaları için size yolluyorlar kadınları..:)
değer mi hiç o güzel canını sıkmaya,ağlamaya falan...devam et açma telefonları,,bi süre sonra vazgeçerler senden..

Arkadaşım yazdılarını okurken gülmekten kendimi alamadım acaba ben yazmış olabilir miyim diye düşündüm. bende İstanbul da üst düzey konumdaki işimden ayrılıp aşk uğruna konya ya geldim. 2 hafta sonra tüm apartman toplanıp geldiler 1 gün önce haber verdilerki hazırlık yapayım diye sanırım... benim geldiğim yerde yeni evli birine gidildiğinde ya da yeni taşınana boş gidilmez... sonra sıklaştı bu gelmeler... sabah zile uyanıyordum sana geleceğiz çaya mı kahveye mi diye sorduğumda çaya. enayi olduğuma kesin karar vermeye başladım 4 yıllık lisans mezunuyum. komşunun 27 yaşındaki ilkokul mezunu konya dan başka hiç bir yer görmemiş kızı beni kullanmaya başladı. ben onlara oturmaya gittiğimde sade bir kuru çay ikram ediliyordu birde ah şimdi yanında böreklerin olsa nasıl güzel olurdu diyorlardı. kimseyi küçümsemek gibi bir niyetim yok sadece mütevazilik yapayım derken şeyini kaçırdığım için sadece kendimi küçümsüyorum! örnekler anlatmakla bitmez birtane daha yazacağım ama bir kaç komşu kahvaltıya geldi yanlarında tanımadıklarımda var . ayıptır söylemesi masamda yok yoktu komşu getirdiği kişiye döndü bak nasıl insan seçmişim gördün mü dedi. yani kadın kerameti yine kendinden bildi. bir komşum hariç hepsi aynı karakterdi. birde bunlar kendini yürüyen evliya ilan etmiş insanlardı. bir gün tak etti canıma çektim resti. ama suç konu komşuda değil benim o anki ruh halimdeydi. eşim sıkılmayayım diye beni kursa yolladı ordan edindiğim arkadşlar bile hergün bendeydi birine gitmek için çok ısrarcı oldum kız en sonunda tlf açmadı. o zamanlarıma acıyorum kendi garson gibiydim milleti yedirip içirip hizmetini etmekten yorgun düşmüştüm. yeni bir hayata adapte olmak çok zor o yüzden insanlara sığınıyorsun muhtaçlığını anladıkları an çok güzel kullanılıyorsun. acıyorum o günlerime kitap okusaydım başka faaliyetlerde bulunsaydım... dost arkadaş bulmak için acele etmemek lazım yoksa kullanılıyorsun. kırmadığın müddetçede kırılıyorsun ...
bence koy tavrını

canım hiç bir yorumu okumadan yazıyoru kusura bakam eminim benm yazacağım şeyler çoktan yazılmıştır. sen tamam demedikçe kimse senin evine zorla gelemez. saçma sapan insanlar için kendinden taviz verme lütfen. komşuysa komşuluğunu bilsin ne o öyle bana gel deyip sonra aaa bak müsaitmişsin o zaman biz gelelim demek. haıyr demesini bil ve çıkar gereksiz insanları hayatından.

yorumun için çok teşekkür ediyoruum,Allah razı olsun..Çok haklısın bende zaten neden kabul ettiğime nasıl bu kadar zaayıf olabildiğim için kendimi anlıyamıyorum.Bende artık taviz vermiyeceğim ve hayır demesini öğreneceğim çok sağol..

kapının dışına yazı yaz yapıştır..çocuk uyuyor zili ve kapıyı çalmayın,yüksek sesle seslenmeyin diye..
bunu bi arkadaşım yapıyordu

neden yazdın derlerse, bi de yazarak anlatayım diye düşündüm dersin..
çok hoşuma gitti,harika bir fikir çoook sağol Allah razı olsun..

canım biliyormusun ben komşularımın suratlarını bile tanımıyorum. çünkü hiç gerek duymuyorum kendilerine. yokmu ailen akrabaların. bu zamanda komşuluk kalmadı. kimseye güvenmeyeceksin. geçenlerde geldi bir komşu kimsin diye soruyorum falanca kattan geliyorum. hem tanışmış oluruz buyur oturmaya komşuları topluyorum bugün dedi. teşekkür ederim eşim izin vermiyor dedim. gidersem banada gelirler sonra. varsın havalı gelin desinler umrumda değil. geçen gün bi komşu aşure getirdi kapıyı hafif aralayıp aldım tuhaf tuhaf bakıyor. Allah kabul etsin dedim kapadım kapıyı. ben ihtiyaç duymuyorum komşuya sende duyma bence.

ilk evlendiğim zamanlar çalışıyordum ve yüzlerini akşamdaan akşama görüyordum ve o zaman eşleriyle haftanın iki aakşamı dönüşümlü olarak geliyorlardı,ama biz yine onlara hiç gitmedik,yorgunduk,istemiyorduk.Ben o dönemler kabul edemeyecğimi söyleyip hayır diyebiliyordum.hatta bir ara bana sormak yerine eşime geleceklerini bildiriyorlardı.Eşimde komşu evin bereketidir,günah diyerek hep kabul etti.Ama şimdi oda bende hiçbir şekilde komşu istemiyoruz.İmkanımız olsa bahçeli müstakil eve taşınıp kafamızı dinleyeceğiz.Allah razı olsun yorumun için,çok teşekkürler.

Ay cok kotu yaaa demek kopek tavsiyemde gumlemis . Sen zaten denemissin o da basina bela olmus. Bizim boyle bir akraba grubumuz vardi sagolsun. Anneannemi ziyarete memlekete gitmistik bunlarda hergun oturmaya geldiler saat 7 gibi de sofra lurup yemek yiyorduk .E tabi sofra kurulmusken bunlarda tam yemek ustune gelince buyur etmezsek olmaz buyrun dedik. 10-15 kisi yediler ictiler inanirmisin iclerinde bayanlarda vardi yedikten sonra eteklerini silkip tv basina gectiler biz zavallillar guya tatile gelen hep hizmet ettik bu boyle 1 hafta 10 gun devam etti hergun yemege geldiler.Onlar gittikten sonra bir kac kisinin bulasigi ustumuze yikildi . Bir gun canima tak etti anneme dedim evlerinde yemek yok mu neden yiyip gelmiyorlar bu ne boyle oturmayaymis gibi gelip hergun yemege dahil oluyorlar ... Bende anneme bir gun yemegi erken yemegi teklif ettim , neyse gene geldiler yemek saatinde ama ortada yemek yoktu ... tabi yemek yediniz mi bu aksam vs gibi sorular baktilar sofra hazirlanmiyor.... bizde evet biz coktan yedik topladik diye cevap verince anlasildi niyetleri o gunden sonrada anladilar herhalde oyle zirt pirt gelmediler bizde rahat ettik.

Ins bu komsularindan kurtulmussundur cok sinir bozucu bir durum.

Maalesef canım gumledi,daha önceden annemlerin köpeğinin sabıkası var :1: ısırdığı için mahkemelik olmuştu babamlar ve yüklü miktarda para cezasına çarptırılmıştı eğer tekrarı olursa ne olurdu bilemiyorum :2: Sizin akrrabalarda fenaymış Allah anneannenizede sabır versin.Çok iyi yapmışsınız helal olsun size :1: İyi dileklerin,güzel örneklemen ve yorumların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun..Evet sanırım kurtulmaya başladım,inşallah tabii

canım yaa durumuna çok üzüldüm. balkonun demirlerine vurmak ne demek ya .gerçektende abiye kuzu dizisini çok örnek almışlar. resmen onun gibi davranıyorlar. nereli bunlar çingene oldukları kanaatindeyim. Allahım sana sabır versin. bi de şimdi senin için psikolojisi bozukta derler. ağrısız başını ağrıtmışlar. boşver sen onları biz senin arkadaşlarınız. gerek yok komşuya. aman dikkat et kendine canım.

Allah razıı olsun çok teşekkür ediyorum,sizler göremediğim ama varlıklarrıyla içimi ısıtan can arkadaşlarımsınız.Hepinizin sayesinde kendime gelmeye başladım hepinizden Allah razı olsun :kkk:

bu okuduklarım gerçek mi..çok fena bir durum.
ben, 'nereye gidiyorsun' sorusuna bile tahammül edemezken !

yapılan yorumları okumadım,eminim çok fikirler sunulmuştur.

ama her ne olursa olsun uzak dur.yazık sana..

çoğu zaman bende yaşadıklarım gerçekmi diyorum :1: kendimden uzak tutacağım ..sizinle beraber tüm yorum yapan arkadaşlarım çok güzel birbirinden kıymetli fikirler sunup,destek oldular Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum.

Canım böyle kapıyı ısrarla çalma, balkona vurma, aşağıdan bağırma gibi rahatsız etmeye, taciz etmeye vardıysa olay ki bu artık tacize girer, o zaman açıkça söyle ben sizine görüşmek istemiyorum lütfen bir daha beni aramayın evime gelmeyin ve özellikle de sokaklarda adımı bağırmayın de ve bunu hepsine söyle telefon edip. Bir daha da bu kişiler ararsa telefonunu açma ve kapını açma. Seni görüp te apartmanda veya yolda laf atarlarsa cevap bile verme ve muhattap olma.Ama en iyisi bence bu evi kiraya verip daha düzgün bir mahalleye taşının buranı kirasıyla da yeni tutacağınız evin kirasını verin. Ayrıca sen çalışıp çocuğunu bakıcıya baktırabilirsin ben öyle yapıyorum. Hiç değilse ssk ödenmiş olur o bile avantajdır. O zaman kafa dengi bir çevre de edinebilirsin.
evet bundan sonra bende hiçbirşekilde muhattap olmamaları için elimden geleni yapacağım.3 yaşına gelene kadar ben bakıcam çocuğuma sonra kreşe verip işe başlayamayı düşünüyorum Allah'ın izniyle..Allah razı olsun herşey için teşekkürler..

Madem görüşmek, konuşmak, görmek dahi istemiyorsunuz aradıklarında müsait değilim diyin gayet sert bir ses tonuyla. Yada çatkapı geldiklerinde hiiiiiç oralı bile olmayın, ilgilenmeyin. Bir, iki oturur giderler bir daha da gelmezler zannımca.
Maalesef komşularım olumsuz cevaptan anllamıyorlar.Gelmek için yapmadıkları kalmadı.Ama artık sizler beni sastınız ve hayır diyeceğim kendimin anormal olmadığını anlamış oldum,çok sağolun Allah razı olsun..

bunlar yüzsüzlüğü meslek haline getirmişler canım ya...Kocan gelmesinler dedikçe çorba yapıp gelsin diyor adam baksana :)) bence bunların eşleri karılarından sıkılmış evde olmamaları için size yolluyorlar kadınları..:)
değer mi hiç o güzel canını sıkmaya,ağlamaya falan...devam et açma telefonları,,bi süre sonra vazgeçerler senden..
evet arkadaşım maalesef yüzsüzlük bile bir derecedir.İnşallah inşallah en kısa zamanda kurtulurum.Allah razı olsun,çook teşekkür ediyorum.
Arkadaşım yazdılarını okurken gülmekten kendimi alamadım acaba ben yazmış olabilir miyim diye düşündüm. bende İstanbul da üst düzey konumdaki işimden ayrılıp aşk uğruna konya ya geldim. 2 hafta sonra tüm apartman toplanıp geldiler 1 gün önce haber verdilerki hazırlık yapayım diye sanırım... benim geldiğim yerde yeni evli birine gidildiğinde ya da yeni taşınana boş gidilmez... sonra sıklaştı bu gelmeler... sabah zile uyanıyordum sana geleceğiz çaya mı kahveye mi diye sorduğumda çaya. enayi olduğuma kesin karar vermeye başladım 4 yıllık lisans mezunuyum. komşunun 27 yaşındaki ilkokul mezunu konya dan başka hiç bir yer görmemiş kızı beni kullanmaya başladı. ben onlara oturmaya gittiğimde sade bir kuru çay ikram ediliyordu birde ah şimdi yanında böreklerin olsa nasıl güzel olurdu diyorlardı. kimseyi küçümsemek gibi bir niyetim yok sadece mütevazilik yapayım derken şeyini kaçırdığım için sadece kendimi küçümsüyorum! örnekler anlatmakla bitmez birtane daha yazacağım ama bir kaç komşu kahvaltıya geldi yanlarında tanımadıklarımda var . ayıptır söylemesi masamda yok yoktu komşu getirdiği kişiye döndü bak nasıl insan seçmişim gördün mü dedi. yani kadın kerameti yine kendinden bildi. bir komşum hariç hepsi aynı karakterdi. birde bunlar kendini yürüyen evliya ilan etmiş insanlardı. bir gün tak etti canıma çektim resti. ama suç konu komşuda değil benim o anki ruh halimdeydi. eşim sıkılmayayım diye beni kursa yolladı ordan edindiğim arkadşlar bile hergün bendeydi birine gitmek için çok ısrarcı oldum kız en sonunda tlf açmadı. o zamanlarıma acıyorum kendi garson gibiydim milleti yedirip içirip hizmetini etmekten yorgun düşmüştüm. yeni bir hayata adapte olmak çok zor o yüzden insanlara sığınıyorsun muhtaçlığını anladıkları an çok güzel kullanılıyorsun. acıyorum o günlerime kitap okusaydım başka faaliyetlerde bulunsaydım... dost arkadaş bulmak için acele etmemek lazım yoksa kullanılıyorsun. kırmadığın müddetçede kırılıyorsun ...
bence koy tavrını

çok ilginç !!! hangi şehirde olduğunu merak ettim sende Konyadaymışsın...

çok teşekkür ediyorum anlatımın için Allah razı olsun.Geçen uzun zamandır görmediğim arkadaşımla face'de karşılaştık,ankarayaa taşınacakmış gitmeden görüşelim,helalleşelim dedi.Bende çocuğum hastaa olduğu için bana gelmesini istedim.neyse dün geldi.Komşularda arkadaşımdan 5 dakika sonra geldiler,bende misafirim var arkadaşım dedim."senin arkadaşın bizimdee arkadaaşımız bir görüşelim tanışalım halini hatrını soralım ne olacak" dediler.bu konuşmayı duyan arkaadaşım hemen kapıya çıktı "ne münasebet canım ben arkadaşımı görmeye geldim,sizleri değil,hadi herkes evine,rahat verinde hasret giderip helalleşelim" dedi komşulaardan biride "bu saadece senin düşüncen bakalım çileklipastaam ne diyecek" dediler.bende "misafirimle konuşacaklarımız var" dedim kapattım kapıyı arka arkaya mesajlar çağrılaar "yazıklar olsun,komşuluk hakkımız haaram olsun,en sevdiğimiz komşumuzdun bizi çok kırdın" gibi birsürü mesajlar tabii benden geri dönüşte cevapta yok.bugünse özür mesajları ama bende hiçbir şekilde tık yok :1:
arkadaşımda bir ara işsiz kalmııştı o dönem bende senin gibi sık boğaz edildim komşularım tarafından resmen elimi verdim kolumu kaptırdım tam benliğimi kaptıracaktım kendime geldim dedi.Uğraşacakları birşey yok alışmışlar hergün hizmet görmeye,evleri hep temiz,eşyaları yeni gibi,çok rahatta para biriktiriyorlar ohh gel keyfim gel dedi biran önce aranı aç bunlarla tersle,yoksa evliliğin bitme noktasına gelir bu psikolojiyle eşindende olursun" dedi bende kadınla kulubündede aynı şeyi söylediler ve kendime gelmemi sağladılar :kkk: dedim.Şimdi sizin yazınızı da okuyunca sanıırım konyanın neden kendi kendine zengin olduğunu anladım :1: Ben ve eşim konyalı değiliz.Ailemde eşimin aileside karadeenizli iş için buraya yıllar öncee taşınmışlar ve ailemle oturduğum semtte bu durum söz konusu değildi.Ama bu durumu tek yaşayanda ben değilmişim,ne acı :2: herkese sonsuz teşekkürler,Allah razı olsun.

ay allah sizlere sabır versin valla ne o öyle hergün oturmamı olur ..yakın arkadaşımın komşusuda sabah demez akşam demez çıkar gider arkadaşıma el insaf hiçmi anlayış olmaz bi insanda sabah yatakların üstüne geliyo kadın lafa gelince başkalarını anlayışsızlıkla suçlar ee nerde kaldı bu ne periz bu ne lahana turşusu derler adama..yakın akraba bile olsa ben bunu bilir bunu söylerim mesafeli olacaksın..kim ne derse desin..benim eltide çıkıp çıkıp gelirdi sabahın köründe eşim daha işe gitmemiş o soluğu bizde alırdı çocukları okula bırakma bahanesiyle bi gün söyledim benim kocam evde oluyo sabah sabah bilmiyonmu di anlattım pek gelmiyor artık..mesafe şart yani anlıyacağınız..

canım benim çok sağol özelden mesaj atmışsın bana benimde cevap yazmam için 100 mesajı doldurmam gerekiyormuş,üzgünüm cevap yazamadım. :43:

Back