- 25 Ocak 2009
- 7.637
- 324
- 398
- Konu Sahibi cileklipastam
Hayırlı akşamlar arkadaşım bizim de eski oturdugumuz yerde bir komşumuz vardı bizim evi market,bakkla,kasap ve manav olarak görüyordu herşeyini bizden alırdı hatta yaptıgımız yemeklere ve demledigimiz çaylara bile ortak çıkardı bu kişinin maddi durumu çok iyiydi ama herşeyini bizim evden götürüyordu en sonunda annem dayanamadı kızdı buda kocasına söylemiş x hanım bana böyle böyle dedi bana aldıgı erzaklardan hiç vermiyor demiş kocasıda kadın haklı tabi demiş sen bir toplu ignenin başkasına vermiyorsun birde kadının aldıklarına ortak çıkıyorsun demiş bide geldi bunu bize anlatıyor.Yine bir komşumuz bizden halı yıkama makinesi istedi ben vermeylim dedim bozarlar diye annem olsun komşudur dedi verdi ve dedigim oldu makineyi bozup getirdi makinanın içindeki pis suyu bile boşaltmamış içindeki süngeri çürütmüş neymişde o bizim görevimizmiş makinenin pis suyunu boşaltmak makineyi tamir ettirmek artık kimseye vermiyoruz elektronik eşyaları.
annemin bir komşusu var kadın resmen komşularından geçiniyor,durumuda gayet iyi
birgün :annemden,karşı komşudan üst komşudan birer bardak kurufasulye alımış yemek yapmış.herkesede aynı yalanı söylemiş yetmedide bir bardak versene
yumurta,domates,maydanoz,tuz vs vs aklınıza ne gelirse herşeyi istiyor.hatta bir kere annemden aldığı altını verdim diye inkar edip üstüne yatmıştı
geliniyle altlı üstlü oturuyorlar gelininide alıştırmış istemeye geçen gün annemden düdüklü tencere istemiş huylarını bildiği halde yalan söyleyemem diye tutmuş vermiş.kadının gelini aaa benimkini aynısı diyerek alıp gitmiş aradn 20 dk geçmeden geri getirmiş,annem yeni almıştı bu eski annem gitti söyledi bunuda inkar ediyorlar
yani düdüklüde gitti anlıyacağınız
Son düzenleyen: Moderatör: