Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NE ANNEM BOŞANIRLAR DİYE DÜŞÜNÜR NEDE BEN BOŞANMAK İSTERİM.EVLİLİĞİ HİÇ İSTEMEZDİM BEN EŞİM KARŞIMA ÇIKANA KADAR ONDA TABULARIMI YIKTIM BİR NEVİ.SEVMESEM İSTEMESEM BU KADAR KAFAMA TAKARMIYIM.
BEN PASİFİM BU TEDAVI KONUSUNDA ONADA BU HAFTA BAŞLIYORUM.
Burcu_S
EVET BİR NEVİ HABERİM OLMADAN EŞİM ABLASINA SÖLEMİŞ BOZDUR BORCUNU AL DİYE.
ODA ÇOK MERAKLIDIR BİZE KARIŞMAYA,Bİ DK DURMAMIŞ.GÖRÜMCEMDEN NEFRET EDİYORUM ARTIK EMİNİM DUYGULARIMIZ KARŞILIKLI.
Inan o kadar randevu aldımki ayaklarım hep geri geri gitti utanıyorum utanılacak bişey değil evet doktorada ayıp olmaz ama elimde değil.
Görümceme sırf o yüzden değil bi çok nedenden uyuz oluyorum.ailesini fala herkesi o dolduruyo eminim.laf sokmalarıda cabası.
NE ANNEM BOŞANIRLAR DİYE DÜŞÜNÜR NEDE BEN BOŞANMAK İSTERİM.EVLİLİĞİ HİÇ İSTEMEZDİM BEN EŞİM KARŞIMA ÇIKANA KADAR ONDA TABULARIMI YIKTIM BİR NEVİ.SEVMESEM İSTEMESEM BU KADAR KAFAMA TAKARMIYIM.
BEN PASİFİM BU TEDAVI KONUSUNDA ONADA BU HAFTA BAŞLIYORUM.
Burcu_S
EVET BİR NEVİ HABERİM OLMADAN EŞİM ABLASINA SÖLEMİŞ BOZDUR BORCUNU AL DİYE.
ODA ÇOK MERAKLIDIR BİZE KARIŞMAYA,Bİ DK DURMAMIŞ.GÖRÜMCEMDEN NEFRET EDİYORUM ARTIK EMİNİM DUYGULARIMIZ KARŞILIKLI.
senın acından ok uzuldum arkadasın dedklerne katılıyorum evlılıgın ne anlamı kaldıkı o zaman herkes her seye karısıyor ise . bence sen en guzel anınızd karsına al duzgun bı sekılde konus gercı sende tanımıyorsunkı daha esini . normalde sogumaman gerekırdı ki soguma bıraz aba goster neden herseyı aılene ve aılesıne bırakıyorsun lafını gecırmeyı bır denesene nabza gore serbet vermeyı ogren ılk önce hep ıyı veya hep kotu olcak degılsın bır gun ıyılıklerını soyluyorsan ıkı gun kotuluklerını soyle ne bılım dırek esıne cullanma tabıkı ama sizin evlılgınız bı değişik olmuş cidden evlılık oncesi hazırlıklarda herkesde oluyor bu tarz sorunlar bizdede çok oldu fakat o gunluktu gecti .takılara gelınce takılar ikinizin degılmı senın onayın olmadan ablası kım bozduruyor ve ablasıa neden soyluyorda sana degıl ??
ablasının tek istediği annesine annem gibi davranmam kendi annemi ikinci plana atmam.hep onalra gitmem annemlere hiç gitmemem.yılbaşında önce kaynanamlara gttk oda ordaydı 9a kadar falan oradaydık öğlen gtmiştik.sonrada biraz bizde oturup yılbaşına kendi evimizde girecektik.annesini hemen doldurdu anne oğlunsuz geçirecegn ilk yılbaşı değil karısı ne isterse o oluyor falan dedi.ben sustum.annemler bize ayda 2 defa fln gelirler eşimde annem beni özlüyorsa gelsn bze görsn falan dedi.hemen atladı görümcem.orası zaten bizi evimiz biz anlayışlı insanlarız gelmeyiz çağrılmadan.aileme laf vuruyor güya.
madem sen bu kadar iyi gelinsin neden kaynananlarda değilsin diye soran yok.bütün laflarını yutuyorum.böyle davrandıkçada sevemiyorum.bunu belli etmiyorum ama yinede ablam gibi davranıyorum.yaranamıyorum.
Ablası hasta kafasında bi kitle var o yüzden herkes onu baştacı etmiş durumda.ne kadar damarıma bassada hasta diye tek kelime etmiyorum.üzülecek bişey olsa ben sorumlu olucam.eşime söyledim yaptıgının yanlış oldugunu oda bana beraber bozdursaydık aman şu kalsın bunu bozdurmam diycektin parayı denkleştiremiycektik diyor.kendince benim öyle yapabilcemi düşünmüş.daha önce azar azar verelim dedim diye.ama öyle yapmazdım gelip benmle doğru düzgün konuşsaydı.aramızda iletişimsizlik oldu galiba.
Ilk başlarda bu cinsellik sorunumu çözmemekle hata ettim zira zaman geçtikçe daha zor bişeyler başlamak.