Yardımına ihtiyacım var

Bölümün ne çok merak ettim .Bence once tedavı ol .

Ablam mı desem ne desem bilmiyorum belki yaşıtız aynı senelerde sınava hazırlanıp girmişiz.İlk başta psikolojini düzeltmen gerekiyor, hayatta sevilmenin değerli olmanın şartı BAŞARI DEĞİLDİR.Kendini koşulsuz şartsız SEVECEKSİN.Bu dünyaya geldim Allah beni bağışladı yaşadığım olumsuzluklar,düşüp kalkmalarım asıl değerimi belirlemez DİYECEKSİN.Hayatta en büyük erdem hissedebilmektir.Seni ötekileştiren kalbindeki cevheri görmeyen aile,öğretmen hem kimse onların hatasıdır.Sen biriciksin, maneviyata sarıl ve Allaha her ne yaşarsan yaşa çok şükür ettiğini daha güzel yollar açması adına dualar et.Hiçbir özelliğim yok diyorsun ya başta ruhunu besle, çok oku çok düşün, meditasyon ve olumlama yap bol bol kişisel gelişim kitaplarına ada kendini.Bunlar sana rehberlik edecektir.Hayatta hiçbir şey için geç değil ben 25 yaşında üniversiteyi kazandım.Şu hayatındaki toksik erkek kız arkadaşları da çıkar.Sana destek olacak insanları aradığını söyle restini çek.Sınavı kazanmak, dil öğrenmek vs inan üzerine düştüğünde aşırı basit şeyler mühim olan psikolojini yaşam sevincini dinç tutup kaliteli bir insan olman.Sonra gerisi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…