Yardımcı olur musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen ayrıl.
Zira devam edersen, evin araban çocuğun ve sen hepiniz o sözde tarikatın malı olacaksınız.
Kendini düşünmüyorsan bari anneni düşün.
2.değil 12. evlilik bile yapılmaz böyle biriyle, lütfen kendine gel.

Diğer konunuzda yazdığınız evleneceğiniz bu adam ise bence ayrılın bir an önce

Ablacım çok affedersin salak mısın ? Bak dümdüz soruyorum sana . Çocuk için bu adamı cekeceksen Yumurtalıkların dondur ve hemen bu gerzoyu şutla . Ya ben anlamıyorum artık burda konu açan kadınları beyniniz radyasyona mi maruz kaldı amonyak koklayıp siyanür mu iciyorsunuz iyi misiniz ya ?

Ya ne önemi var nasıl topluluk olduğu. İsterse peygamber torunu olsun hangi dinsel yapıdan tarikattan hayır geldi de bunlardan gelecek . Kendiniz bile söylüyorsunuz nikahimizi kıyan adamın kafası normal gibi değildi diye ya

Cidden tek derdiniz sevişip çocuk yapmak mı ?

Bu basliga yazmak yorum yapmak istemiyorum ama ortada henuz hucre dahi olmamis bir cocuk var, konu sahibi bu adama bir cocuk vermek için cabaliyor.

Ne kendini ne de dogmamis cocugunu yakma. O cocuk sadece senin cocugun olmaz, ustunde soz sahibi olan onlarca insan olur, ziyan etme kendini de dogmamis sabini de.

Bu ulke daha 1 sene once 6 yasinda evlendirilen kiz cocugunu konustu, bunu unutma.

Evlenmeden çocuk yapmaya mı çalışıyorsunuz bir de? Sakın.

Hiçbir şekilde etkilenmeyeceksin diyor bu benim özelim beni ilgilendirir diyor eğer sorun etseydim yalnız kalmayışımızı ederdim annemi kastediyor bunu diyerek.Benden karar bekliyor eğer bu sebepten bırakırsan beni hakkımı helal etmem dedi gözleri doldu.Bana düşünmem için zaman verdi.Bekliyor .. Sil baştan nasıl olacak derslerim var son sınıftayım.Nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum nişan yapıldı eşim dostum herkes biliyor onu da çok sevdiler.. Ben ne yapacağım bilmiyorum ..

Nişanın amacını biliyorsunuz dimi? İnsanlar birbirini tanımaya çalışıyor evlilik öncesi, olmuyorsa yolları ayırıyor. Nişanım yapıldı nasıl ayrılırım cümlesi absürt yani.

Sorun etseydim bunu ederdim lafı da zaten sorun ediyorum demek ayrıca. Sadece köprüyü geçene kadar sesi çıkmıyormuş, alttan alttan da söylemiş bunu. Gözleriniz mi doluyor kıyamam

bende bu tarz cemaatlere bağlı çok insan tanıyorum vazgeç demen sadece senin günahkar ve nasipsiz olduğunu düşündürtür ona başka hiç bir etkisi olmaz ve doğacak çocuğu da o şekilde yetiştirmek isteyecek bilgine

senin için sroun deilse devam et ileride seni de katılman için zorlamayacaksa ya da çocuğunuzu

Nikahımızı efendim dediği kişi yaptı .. Dr kontrolünde amh sınırlı olduğu için erkene aldık çocuk işini. Bir de ricam insanları alay eder bir üslupla yargılamayın .Bir iki gülümseme like için bunları yapmayın demek ki kendi içimde çözemedim ki buraya geldim …empati kuralım lütfen

Nikahınız kalabalık mıydı var mıydı herkes?

Zorlamayacağım diyor .. ama bn sanki soğudum iyi değilim bi bardak su almaya halim yok..
seni belki zorlamaz kocaman kadınsın o sınırı çekersen zorlamayabilir ama çocuğunuz olursa mutlaka ona aşılayacak sen istemezsen çatışmalar başlayacak çünkü bu ideolojik bir fark

Ayni tarikat degil ama bagli oldugu inanistan baska bir tarikate bi ablamiz girdi.

Abla girdiginde evliydi, kocaman kocaman boyunca cocuklari vardi.

Genc ve guzel bir kadindi, once kocasini bosattilar, sonra kizini evlendirmeye kalktilar 14-15 yaslarinda. Adam kizini ve ogullarini alip ulke değiştirdi.

Kadinin umrunda değil. Emzirdigi cocuklari, dogurdugu cocuklari umrunda değil cunku saglikli dusunme yetisini uzun sure once kaybetti.

simdi uygun gorulen bir adamla imam nikahi kiydi yasiyor.
Cocuklari yuzune dahi bakmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…