Yardımcı olur musunuz?
Bnm ikinci evliliğim olacak nişanlıyım geçen sene nişanlandım ve 9 aydır aynı evi paylaşıyoruz. Rahatsız annem var ve benim evimde yaşıyoruz.Eşim benim memleketime atandı kiraya çıkmadık ve hasta annemi de bırakma durumum olmadığı için aynı evde yaşıyoruz. Maddi durumum iyi evim arabam var. Nişanlım 9 aydır hava trafik kontrolörü.Düğünümüze 2,5 ay var. Benim kafamda soru işaretleri var Bn bu şekilde olacağını hiç düşünmemiştim nişanlım melami hakikat ilmi diye bi tarikata üye . 12 yıldır üyeymiş Bn durumun bu kadar ciddi bir boyutta olduğunu düşünmemiştim. Nikahımızı efendim dedikleri biri kıydı ve kendisine efendim deniliyor top sakallı ne olduğu belirsiz biri psikolojisi bozuk sanki Bn bu durumdan hiç hoşlanmadım nişanlımla konuşup anlatmaya çalıştım ama vazgeçiremedim.Biz düğün öncesi de Dr ye gittik hamileliği öne çekti değerlerim sınırda olduğu için.Aslında aynı evde bile yaşamak istemiyordum ama biraz da mecbur bırakıldım. Üzüldü strese girdi Bn de tmm dedim hasta annem de bizimle yaşıyor annem nişanlımı çok seviyor ailem de çok seviyor ne yapacağımı şaşırdım bir de cinsellikle ilgili de problemlerimiz var Dr doğumu erkene aldığı için çalışmalara başladık nişanlım öpüşmekten hoşlanmıyor uzun zamandır kimseyle olmamış zaman ver bana diyor yani sorunlarımız var ama bu tarikat olayı canımı çok sıkıyor dedim vazgeç vazgeçmem karışma diyor sana ne kardeşim dedi az önce aldı yorganı başka odaya geçti geçerken de sen çok cahilsin dedi yani o tarikattan vazgeçmeye niyeti yok bi ara efendi dediğiniz kişi ayrıl dese bnden ayrılır mısın dedim ayrılırım demişti Bn de tmm demiştim ağlamıştım pişman olup kalkıp sarılmıştı Bn nasıl çıkacağım bu işin içinden kadın erkek karışık zikir çekiyorlar kafalarını sallayıp bir de devlet destekliymiş ..Ne yapmalıyım bilmiyorum biliyorum karışık anlattım inanın nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum bana karışma diyor dedim yüklü miktarda para istese verir misin veririm elimden geldiğince diyor Bn karşı çıkınca seni ihmal etmem diyor öncesinde de sen parayı seviyorsun diyor . Onu da ekliyor ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hayatımı etkiler mi bu tarikat? Sorumlu olduğum annem var çünkü…