Yardımcı olur musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendine aklı fikri olmayan kula kulluk eden bir insanı eş olarak seçmek tehlikeli. Tuvalete giderken bile elin ruh hastalarından izin alıyorlar allahtan bu kadar korkmazlar. Siz çocuk için berabersiniz diye düşünüyorum. Çünkü siz bile anormalliğin farkındasınızx

.+ 100bin maaş ,+ imam nikahinda takilan takılar+ eşyalar.....

Tanılı bir zeka sorununuz ya da sendromunuz varsa tenzih ederim ama hayatımda böyle şey duymadım. Midem bulandı okurken ya. Tarikat üyesi, milletin cennete cehenneme gideceğine dair fikir belirtip şirk yapan, ilaç almadan cinsellik yaşayamayan, size hayat kadını muamelesi yapıp öpüşmeyen bir adamdan zorla çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Bir tane de akıllı insan yok ki çevrenizde siz ne yapıyorsunuz diye sorsun.

Nasıl bir hata içerisinde olduğunuzun farkında değilsiniz. 38 yaşındaysanız profilinizde yazdığı gibi küçük değilsiniz ama çocuk için geç kalmışlık düşüncesi gözlerinizi kör etmiş. Tarikat konusuna hiç girmeyeceğim. Size elalemin adamı ne derse yaparım diyen biri ile evlilik olur mu? Babası olsa o lafları dese o adam sana değer vermiyor ayrıl deriz. Babası bile değil. Ne olduğu belirsiz biri.

Tarikata mürid dogurucaksiniz

Pek vazgeçecek gibi görünmüyor hatta sizden vazgeçer ondan vazgeçmez.. Anneniz var yarın öbür gün çocuk da girer devreye, başınıza neler gelebileceğini dahi kestiremezsiniz. Bu işten dönün, anlattiklariniz bas bas olumsuzluğu bağırıyor. Zaten bu kafa yapısındaki biriyle nasıl uyum sağlıyorsunuz. Oysa siz hala onu nasıl vazgecirebilirim diyorsunuz.
Odağına bir insana tapınmayı koyan her oluşum bana gire tehlikelidir.

Ben başta sallamış zannettim ama internette çıkıyor bir şeyler. Gerçekten var galiba. Her yerden tarikat fışkırıyor zaten.
Ya gerçekten birde kendimi cahil hissettim iyi kötü duyduğumuz isimler oluyor diye.
Şaşırdığım çok kötü şeyler bulamadım o yüzden daha da sinir oldum inatlaştım bilgi toplamak için.

Ayrılmalısınız ,lütfen görün önünüzü umarım kendiniz için güzel kararlar verirsiniz ve umarım o adamdan çocuk yapmazsınız..

Melamilik tarikat değildir öncelikle.
Melami olduğunu bile söylemez bu insanlar daha çok bir tasavvuf Melamilik. asla şeyh li hocalı bişe değil. yobaz bir din anlayışı yok. ibadethane bile yok. zaten melami efendisi nikah kıydı diyemezdiniz, gerçek melami olsalardı. Efendi kavramına karşılar zaten. yalancı bir din kullanan insan grubu karşınızdaki. kandırılıyorsunuz yani.

Tam olarak bu bilgilere ulaştım bende ama güzelleme yapmak gibi olmasın diye yazmadım. Kesinlikle başka bir tarikat bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…