yardım istiyorum koyu kestane üstüne koyu sarıboyadım..biraz kızllık oldu..renk açıcı kullanmsam ne olur??koyu kestane de boyaydı bu arada
turuncu olur kendin açmaya kalkarsan ne renk yapmak istiyosun saçını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yardım istiyorum koyu kestane üstüne koyu sarıboyadım..biraz kızllık oldu..renk açıcı kullanmsam ne olur??koyu kestane de boyaydı bu arada
karışık gibi duruyo cnım ama buna en yakın ton gölge yaptırabilrisin
tesekkur ederım canım pekı golge ınce ınce mı atılıyo kalın kalın mı yanı dogal olur mu??bıde dıkkat cekıcı olur mu?dıkkat cekmesını ıstıyorum cunku
yeldacım söylediğin 6.1 e boyadım canım hiçbirşekilde açılmadı, hemen arkasından loreal çok çok açık sarı boyadım yine azıcık bile rengi kırılmadı,ne inatçı renkmiş.artık akıtmaya çalışıp sonra mecbur kuaföre gideceğim açtırmak için,parayıda önemsemiyorumda açıcıcıyla açacakmış,saçım yanar diye korkuyorum???anladım cnım Loreal Recital Preference - 6.1 Ultra Açıcı Küllü Kahve bunu boya saçına ilkten fazla açmaz ama bir hafta sonra yine boya netten renge bakabilirsin.
yeldacım söylediğin 6.1 e boyadım canım hiçbirşekilde açılmadı, hemen arkasından loreal çok çok açık sarı boyadım yine azıcık bile rengi kırılmadı,ne inatçı renkmiş.artık akıtmaya çalışıp sonra mecbur kuaföre gideceğim açtırmak için,parayıda önemsemiyorumda açıcıcıyla açacakmış,saçım yanar diye korkuyorum???
Saçım şu an kahve köpüğü güzel duruyor sana iki şey sormak istiyorum kahve köpüğünün üstüne küllü kumral gölge nasıl olur gölge setinden alıcam aralardan saçımı çıkarıp yapmak istiyorum ne dersin.ya da ikincisi altın kumral nasıl bir renk bu rengi küllü kumralla karıştırınca nasıl olur.yine aralara koyu sarı atsam bana fikir ver nolur.
merhaba.saçlarım siyah ve kara kaş kara gözlüyüm:)
bana kızıldan başka hangi renkler yakışır.
karamel rengi yakışırmı
bana yardımcı olursan cok sevınırım saçlarımda sıyah boya vardı ama sıyah yerlerı acmaya calıstım uclara gelmıstı sıyah cok acamadım ustune bır kac kez çikolata kahve boyadım sonrada kozmetıkcımın onerısıyle dıplerı yanı zemını 5.0 a boyuyorum yarın paket kullanıyorum dıger yerlerıde once uclarından baslayarak 8.0 boyuyorum 3 kez uyguladım bunu uclardqkı koyu kahvelıkle dıger yerlerı esıtlemek ve sacımın rengını yumusatmak ıcın cunku karamel ıstıyorum boyle kızıllık olmayan canlı bır karamel ıstıyorum bu yontem ıse yarıyor dıplere farklı boya yapmamızın sebebı dıplerın turunculasmasını onlemek 4ncu boyamada esıtlenecek dedı,ıkıncıde bıle baya fark oldu neredeyse esıtlendı resim ekliyorum bir bakarmısın ne renk onerırsın nasıl boyayayım kendı sac rengımı ve ıstedıklerımı koyacagım yardımcı olursan sevınırım şimdiden teşekkür ederim canım ilk 4 resim benim saçım ,son üç resimde istediklerim istediklerimi ayrı ekliyorum buraya sığmadı
canım saçımda sıyah kalmadı fotoda oyle cıkmıs sıyahlardan kurtuldum uçalr kahve diğer yerler daha acık tabı flash danda kızıl gıbı cıkıyor,acıcıda yapmak sıtemıyorum yıpranır dıye korkuyorum zaten cok saglıklı degıl nasıl yaparım bılmıyorum kı ya kozmetıkcımın onerısı ıse yarıyor aslında sızce dogrumu yontem ben ıkıncıde farkı gordum baya esıtlenme oldu kızıllık normalde yok ısıktan cıkıyor oyle
turuncu olur kendin açmaya kalkarsan ne renk yapmak istiyosun saçını
sıyahlıga 5 ay once oreal uyguladım kahveye dondurdum yoksa bılıyorum 6 yıl sıyah kullandım ımkanı yok ustune boyamakla gıtmez resımlerde enden oyle cıkıyor bılmıyorumda sıyah yansıma bıle yok normalde,sızcede kozmetıkcının dedıgı mantıklıysa buna devam edeyım zaten ıkıncı boyamada bıle farkı gordum ılk seferden once uclar koyu kahveydı ,şimdi çikolataya döndü ıkı sefer daha uyguladıgımda esıtleyebılırım dıye dusunuyorum dıpler ıcın farklı renk uygulamamda ıse yarıyor dıpler turuncu ve cok acık olmuyor goze batmıyor guzel bır renk oluyor ,bır kez daha dıplere 5 numara dıger yerlere 8 numara uygulayıp sonra acık karamelle sarı tonalrında karıstırsam dıyorum nasıl olur koyu sarı olmaz cunku su an 8 numara koyu sarı oluyor yanı ya da acık kumral boyasına gore degısıyor ısmı,sızce nasıl olur karamel ve sarı tonlarından bırını karıstırmam ve ucların koyulugunu esıtledıkten sonra normal boyamaya basladıgımda bu ıkısını karıstırırsam dıperı en sonmu boyamalıyım cok acılmaması ıcın dıpler cok onemlı kendı sacın olunca rengı hemen alıyor cok acılıyor
Canım ablamın saçları sarı tabi çok açık bi sarı değil aralarda platinleri var diplerinden koyu renkler geliyo bu saça çevirmek istiyoruz. Ne önerirsin bize umarım okursun a.s.
[url=http://urlal.com/dqqf] [/URL]