• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

yeldacm bnm saçım açık küllü kumral bn sarıya dönmek istiorm evde kendim nsl yapabilrm boyayla olabilrmi açıcımı kullanmam gerek yardmcı olursan sevinirm ama bn koyu bi sarı istiorm buğday rengi gibi

açık küllü sarıysa saçların koleston set boya 9/73 buna bak cnım netten istediğin böle bi sarımı eğer öleyse saçın açık kumral olduğu için olur.

hayır paketin tam üstündeki rengi elde edemezsin cnımbunu yanlızca saçını bi ton daha açman için söledim istediğin renge ancak aşama aşama ulaşabilirsin .aslına bakarsan saçındaki çikolata karamelin akıtılması lazım kuaföre gitmek istemediğin için ancak bu şekilde olur cnım.yavş yavaş.

hımm anladım canımm tsk ederiimm tekrardannn opuyorumnanaktan

Boya kusturucu doğru kullanılmadığı zamn saçı çok yıpratır .saçının rengi koyu olduğu için ve saçının açık kumrala dönmesi için boya kusturucu yerine sizede açık sarı renk boya alıp boyamanızı öneririm bölelikle saçı yıpranmıcaktır.ve saç rengi açık kumrala dönecektir.eğer istediği renk yinede olmazsa tekrar bi sarı boyayın o zamn olucaktır.çünkü çikolata kahve zor bi renk .

boya kusturucu dediğiniz orealmi ,benim saçlarım siyah bende orealla açtırdım şimdi küllü sarı renkte oreal hem çok yıprattı hemde dipleri çok çabuk uzuyor tekrar dip boyası yapmaya çok korkuyorum kafa derimi acayi bi şekilde yakıyor diplerimi neyle açtırabilirim bide gözlerim koyu kahve tenim açık renk hangi renkle değiştirsem yakışır bayanssulusmile

boya kusturucu dediğiniz orealmi ,benim saçlarım siyah bende orealla açtırdım şimdi küllü sarı renkte oreal hem çok yıprattı hemde dipleri çok çabuk uzuyor tekrar dip boyası yapmaya çok korkuyorum kafa derimi acayi bi şekilde yakıyor diplerimi neyle açtırabilirim bide gözlerim koyu kahve tenim açık renk hangi renkle değiştirsem yakışır bayanssulusmile

evet orial canm orialin saç diplerine fazla değmemesi iyi olur yıpratıcı özellği var tabi saçın kullu sarı imiş küllü sarı bi boya alıp dip boya yapabilirsiniz

cnm mrb ya bn bugün gittim ve palettenin sarı boyasını aldm 9 numara olan.boyadm ama saçım hala kumral sadece ışıkta sarı duru istediim sarısıyı tutturamadm:( sanırım artk evde kendim denemicem.her rengi elde ettim ama sarı olmıcak gibi

yelda canım sence koleston 7.43 lav ateşi rengi nasıl bi bakır rengi olur açıkmı koyumu boyamak istiyorumda,saçlarımda akmış bi bakır var nasıl tutarki rengi bi bilgin varmı canım

cnm mrb ya bn bugün gittim ve palettenin sarı boyasını aldm 9 numara olan.boyadm ama saçım hala kumral sadece ışıkta sarı duru istediim sarısıyı tutturamadm:( sanırım artk evde kendim denemicem.her rengi elde ettim ama sarı olmıcak gibi

sana tavsiye ettiğim renk saçın açık küllü kumral olduğu için saçına uygun olucaktı cnım her marka farklıdır keşke kolestonu kullansaydın

koleston ilk boyandığında genelde koyu oluodu istenilen sonuçtan sarıda denemedm ama dier renklerinde gördm ondan cesaret edemedm cnm bidahakine öle denicem artk :(

benim saçlarım siyah sadece boya açarmı rengini

canım bu ıkı sac komple mı boyalı yoksa balyaj mı var golge mı rofle mı ne var???

canım komple boya yaptırmak ıstemıyorum sacıma ama bellı olcak sekılde bısey yaptrmak ıstıyorum bu renge boyatcam ama golge mı balyaj mı rofle mı ne yapmalıyım??farklarını bılmıyorum da yardımcı olursan cok sevınırım

üstteki resim eski saç rengime benziyor:( boya röfle karışık..benim böleydi

yardım istiyorum koyu kestane üstüne koyu sarıboyadım..biraz kızllık oldu..renk açıcı kullanmsam ne olur??koyu kestane de boyaydı bu arada

canım bu ıkı sac komple mı boyalı yoksa balyaj mı var golge mı rofle mı ne var???

canım komple boya yaptırmak ıstemıyorum sacıma ama bellı olcak sekılde bısey yaptrmak ıstıyorum bu renge boyatcam ama golge mı balyaj mı rofle mı ne yapmalıyım??farklarını bılmıyorum da yardımcı olursan cok sevınırım

karışık gibi duruyo cnım ama buna en yakın ton gölge yaptırabilrisin

Back