• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması olabilir mi

prezervatif taşması felan okudum baya bi endişelendim ama hiç böyle bir olay gelmedi başıma
Sanmıyorum ya millet senelerce deniyor zar zor hamile kalıyor korundugunuz halde hamile kalma ihtimaliniz yok gibi bide bi kadın bi ayda en yüksek hamile kalma günleri 1-2 gün var malum yumurtlama günleri onun dısında korunmasız ilişki bile olsa hamile kalınma ihtimali cok cok cok düsük

Amin inşallah istediğimiz vakitte nasip olsun 🤲🏻
amin inşallah zaten kadın doğumcuya randevu aldım 13 şubatta boşluk vardı. Birde bir şey daha sorucam. Sabah ben 10da hamilelik testi yaptım negatifti az önce baktığımda pozitife dönmüş yalancı pozitif oluyor demi uzun süre bekleyince internette öyle yazıyor

Sanmıyorum ya millet senelerce deniyor zar zor hamile kalıyor korundugunuz halde hamile kalma ihtimaliniz yok gibi bide bi kadın bi ayda en yüksek hamile kalma günleri 1-2 gün var malum yumurtlama günleri onun dısında korunmasız ilişki bile olsa hamile kalınma ihtimali cok cok cok düsük
zaten korunmalı ilişki ve yumurtlama döneminden 5 gün önce ve 1 gün önce oldu başka olmadı

benim kan pıhtı şeklinde kırmızıydı beyaz akıntı içerisinde geldi sonra zaten normalde döndü yerleşme kanamasında regl gibi geliyor sanırım
Yok yani o kadar detaylı bilmiyorum bazılarının kahverengi leke seklinde benimki cok acık pembe kandı hatta regl olacaksam cok erken diye düsündüm dogru ama bazılarında kahverengi leke veya pembe kan seklinde

amin inşallah zaten kadın doğumcuya randevu aldım 13 şubatta boşluk vardı. Birde bir şey daha sorucam. Sabah ben 10da hamilelik testi yaptım negatifti az önce baktığımda pozitife dönmüş yalancı pozitif oluyor demi uzun süre bekleyince internette öyle yazıyor
Kuruma çizgisidir o su dökün gider

Yok yani o kadar detaylı bilmiyorum bazılarının kahverengi leke seklinde benimki cok acık pembe kandı hatta regl olacaksam cok erken diye düsündüm dogru ama bazılarında kahverengi leke veya pembe kan seklinde
anladım birde bir şey sorucam ben sabah 10da test yaptım negatifti az önce baktım pozitif bekleyince yalancı pozitife çeviriyor demi internette öyle yazıyor çünkü

kist varsa oda ara kanama yapabilir mi?
Ya kistlerde kanamaya sebep olabiliyor tabi kidoktora randevu almışsınız zaten o sizi bilgilendirir ksitiniz konusunda 😇 ama yumurtlama döneminde lekelenme çok normal

Back