• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

merhaba yelda,benim saçım koyu kahve,saçıma çikolata kahve yaptırıp üzerine doğal gölgeler yaptırmıştım,saçımın dibi uzadı bende evde kendim wellanın yeni serisinden 6.1 büyüleyici kahveyle boyadım,kutunun üzerinde çok güzel bir kahve vardı ama ben boyadığımda saçım resmen simsiyah kahve oldu,boyanın rengi neden böyle olmuş olabir?içine 5-6 damla tatlı badem yağı katmıştım ama bunun etkisi olacağını sanmıyorum? ,acaba boya mı kötü yada eskiydi de böyle karardı?
saçımın renginden dolayı mutsuzum.
2 gündür yeşil sabunla bol bol yıkayıp rengi akıtmaya çalışıyorum ama pek bir fark yok;( ,kuaföre gittim sordum,önce açıcıyla açıp sonra boyayacağız dedi,hem çok para(180 tl) istedi hemde saçım yanar diye güvenemedim sence ne yapmalıyım?
böyle üstü siyah altı kumralda dolaşamam çok komik haldeyim,fikrine ihtiyacım var..

anladım cnım Loreal Recital Preference - 6.1 Ultra Açıcı Küllü Kahve bunu boya saçına ilkten fazla açmaz ama bir hafta sonra yine boya netten renge bakabilirsin.

merhaba yeldacım konu açtım ama sana burdan sorayım. ben bakır olan saçlarımı evde sarıya çevirdim. şu an saçlarım sarı ama hafifde olsa dorelik var cnmm. şimdi bu ay sonuna kadar beklicem. ay sonu boya yapıcam. ama sence ben hangi sarıyı kullanmalıyım cnm. küllü istemiyorum mat oluyor. böle sandre sarısı gibi saçı kızartmayan bir boya olmalı dogal sarı yaniiii. ne yapmam erekir hangi boya ve boya karışımı önerirsin.birde boyaya ısı tutsam dahamı güzel sarı olur

boyaya ısı tutarsan daha ii tutar die bişey yok cnım saçının fotosunu koyabilirmisin bi bakayım ona göre yazayım

ilgilendiğin için tekrar saol.baktım verdiğin linke ama ben kahvesi daha yoğun bakırı daha az istiyorum forumda resmini koymuşlar istediğim rengin ama sonucunu yazmamışlar arama kısmından bu renge nasıl ulaşabilirim diye yazınca çıkan sonuçlardan 6.sayfada duyguludeniz35in başlattığı bi konu var ashlee simpsonın resimleri var işte o tonlarda bi bakır istiyorum yorcam seni biraz ama kusura bakma:)

cnım baktımda bulamadım ben sen resmi buraya kopyalabilirmisin yada linki kopyala ben tıklayım sana ona göre cvp yazayım

yeldacım daha öncede sana yazmıştım çok beyazlarım var diye saçlarım kumral renk demiştim sende bana diplere kahverengi rimel sür demiştin denedim oldu :) şimdi bi sorum daha var cnm saçlarım şuan kumral çok açık değil koyuda değil 7.0 tonunda ben bu saça balyajmı attırayım daha uzun vade kullanmak için çünkü yüzümde beyaz kaşlarım da açık kestane biraz renk gelsin yüzüme diyorum hem beyazlar okadar sırıtmaz diyorum ki kumralın üzerine balyaj attırınca güzel dururmu kızıllık falan olmaz dimi balyaj atılıcak saçın zemini nerenk olmalı sence ben hem doğal dursun hemde renk gelsin istiyorum o yüzden röfle gibi olsun istemiyorum o çok olgun gösterebiliyor çok şey sordum biliyorum ama önerilerini dikkate alıcam cnm çok öptüm seni

merhaba yelda85..benim de bi sorum olucaktı..saçımı kuaföre boyattım, marka olarak wella kullandı, renk de 5.77..fakat saçlarım düşündüğümden daha kızıl oldu..özellikle diplerim çok kırmızı görünüyor gözüme..ben daha doğal bi kahve tonu istiyordum..bunun üstüne ne yaparsam daha doğal, içinde daha az kızıllık olan, ama canlı ve parlak da görünen bir renk elde ederim? marka ve numara önerebilir misin? yardımların için şimdiden teşekkür ederim..

cnm ben link ve resim veremiyorum ama netten ashlee simpson saç rengi diye yazınca görsellerde çıkıyo kahve ağırlıklı bakır.olmazsa ben tarçın bakırın içine gizemli kahve altın kahve ya da açık kahve karıştırmayı düşünüyorum en azından bakırlığı alır biraz diye düşünüyorum.acaba ne yapsam?

yeldacım daha öncede sana yazmıştım çok beyazlarım var diye saçlarım kumral renk demiştim sende bana diplere kahverengi rimel sür demiştin denedim oldu :) şimdi bi sorum daha var cnm saçlarım şuan kumral çok açık değil koyuda değil 7.0 tonunda ben bu saça balyajmı attırayım daha uzun vade kullanmak için çünkü yüzümde beyaz kaşlarım da açık kestane biraz renk gelsin yüzüme diyorum hem beyazlar okadar sırıtmaz diyorum ki kumralın üzerine balyaj attırınca güzel dururmu kızıllık falan olmaz dimi balyaj atılıcak saçın zemini nerenk olmalı sence ben hem doğal dursun hemde renk gelsin istiyorum o yüzden röfle gibi olsun istemiyorum o çok olgun gösterebiliyor çok şey sordum biliyorum ama önerilerini dikkate alıcam cnm çok öptüm seni

cnım kuaförde yaptırcaksın değilmi olur neden olmasın hoşta durur bu durumda kuaföre güvenmen gerek onlar saçını göreceği için çok sırıtmayan saçına uygun bişeyler yapacaktır mesela gölge tonları gibi olur tmm başka sorun olursa yaz cnım

merhaba yelda85..benim de bi sorum olucaktı..saçımı kuaföre boyattım, marka olarak wella kullandı, renk de 5.77..fakat saçlarım düşündüğümden daha kızıl oldu..özellikle diplerim çok kırmızı görünüyor gözüme..ben daha doğal bi kahve tonu istiyordum..bunun üstüne ne yaparsam daha doğal, içinde daha az kızıllık olan, ama canlı ve parlak da görünen bir renk elde ederim? marka ve numara önerebilir misin? yardımların için şimdiden teşekkür ederim..

diplerinde beyazlarmı var cnım dipler çok kızıl durdu kahve tonu istiyomuşun kendin ( çok koyu olmasın ) alıp boyaya bilirsin ve saçın kızıl olduğu için şuan istediğin gibi durur 5.15 buzul kahve ,4.25 kestane kahve loreal de var cnım bunlar.

cnm ,bal rengi gibi olsun istiyorum ben,
bronz sarı koyu olabilir demişsin,yani bu renk bal köpüğü kadar koyu olur muki?

cnm ben link ve resim veremiyorum ama netten ashlee simpson saç rengi diye yazınca görsellerde çıkıyo kahve ağırlıklı bakır.olmazsa ben tarçın bakırın içine gizemli kahve altın kahve ya da açık kahve karıştırmayı düşünüyorum en azından bakırlığı alır biraz diye düşünüyorum.acaba ne yapsam?

sen saçındaki bakırlığın kaybolmasını istiyosun değilmi karıştırmana gerek yok cnım yalnız altın kahveyi kullansan da kapanır baktım netten dediğin renge :)başka sorun olursa yaz cnım

bronz sarı olabilir cnım ama diğeri olmaz.

saolasın cnm,bal köpüğüne her boyadıımda farklı marka kullandım boyayı,her biri ayrı bi zarar verdi saçıma,
geçen yıl,kolestonun fındık kabuğuna boyamıştım,çok güzel bi hacim kazandırmıştı saçıma,
ondandır,bu kez koleston olsun diye uğraşıyorum,
inş. istediim gibi olur,ilgin için tşkleropuyorumnanaktan

slm yeldacım
ben normalde koyu kumralım ve 2,5 yıldır sık röfle yaptırıyorum saçlarım hem çok yıpranıyor hemde çok gür ve kıvırcık saçlı olduğum için saatlerim kuaförde geçiyor bide bunun üstüne dipten 4 parmak kadar (dip röflem yeni olsa bile) yeni bir röfle yapılmış gibi siyah-sarı bir görüntü oluşuyor ve bunu sevmiyorum saçlarımı komple sarı yapabilecek bir yöntem arıyorum bana yardımcı olur musun?:kedi:

bu arada ten rengim kumral ve gözlerim bal köpüğü, röflemde kendi saçımın üzerine atıldı

Son düzenleme:
diplerinde beyazlarmı var cnım dipler çok kızıl durdu kahve tonu istiyomuşun kendin ( çok koyu olmasın ) alıp boyaya bilirsin ve saçın kızıl olduğu için şuan istediğin gibi durur 5.15 buzul kahve ,4.25 kestane kahve loreal de var cnım bunlar.

çok teşekkür ederim canım..beyazım yok aslında ama diplerim kendi rengimdi (koyu kumral), uçlarımda ise çikolata karamel boya vardı..sanırım dipler kendi rengim olduğu için daha açık tuttu..dediğim boyalara bakıcam canım..tekrar teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

slm yeldacım
ben normalde koyu kumralım ve 2,5 yıldır sık röfle yaptırıyorum saçlarım hem çok yıpranıyor hemde çok gür ve kıvırcık saçlı olduğum için saatlerim kuaförde geçiyor bide bunun üstüne dipten 4 parmak kadar (dip röflem yeni olsa bile) yeni bir röfle yapılmış gibi siyah-sarı bir görüntü oluşuyor ve bunu sevmiyorum saçlarımı komple sarı yapabilecek bir yöntem arıyorum bana yardımcı olur musun?:kedi:

bu arada ten rengim kumral ve gözlerim bal köpüğü, röflemde kendi saçımın üzerine atıldı

cnım saçların röfleymiş ve komple sarı yapmak istiyosun şimdi saçın röfle olduğu için arada siyah saçların var mutlaka sarılar sık olsa dahil bu yüzden saçını sırf sarıya kendin döndürmen zor bi kuaföre yaptırmalısın.

saooll canımm sacımı acmama filan gerek yok dimii şimdii bu paketin ustundeki rengi elde edebilcem mi

hayır paketin tam üstündeki rengi elde edemezsin cnımbunu yanlızca saçını bi ton daha açman için söledim istediğin renge ancak aşama aşama ulaşabilirsin .aslına bakarsan saçındaki çikolata karamelin akıtılması lazım kuaföre gitmek istemediğin için ancak bu şekilde olur cnım.yavş yavaş.

yeldacm bnm saçım açık küllü kumral bn sarıya dönmek istiorm evde kendim nsl yapabilrm boyayla olabilrmi açıcımı kullanmam gerek yardmcı olursan sevinirm ama bn koyu bi sarı istiorm buğday rengi gibi

Back