• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

Loreal Casting Creme Gloss - 630 Karamel - Saç Boyası veya

Natural Colors Bitkisel Saç Boyası 6RR Aşk Kızılı yalnız bunu boyaya birzda koyu kumral ile karıştırarak yapın renkleri ablana göster cnım netten bakıp aslında bi fotosunu koyabilseydiniz daha ii olurdu :)

açık kumral saçımın üstüne loreal casting630 la boyadım o renkle uzaktan yakından alakası olmadı nedenki?

yelda merhabalar bana da yardımcı olursan sevinirim şu an saçımda tütün kahvesi boya var ve bu rengi kullanmaktan bıktım bu kahve tonunda kızıllık var dip boyam geldi ve bu renge boyatmak istemiyorum buğday tenliyim gözlerimde açık kahve .yine kahve tonlarına boyatmak istiyorum bana gidebilecek tonları resimli olarak ekleyebilirsen çok sevinirim yada sadece isim olarakta verebilirsinn şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

yelda merhabalar bana da yardımcı olursan sevinirim şu an saçımda tütün kahvesi boya var ve bu rengi kullanmaktan bıktım bu kahve tonunda kızıllık var dip boyam geldi ve bu renge boyatmak istemiyorum buğday tenliyim gözlerimde açık kahve .yine kahve tonlarına boyatmak istiyorum bana gidebilecek tonları resimli olarak ekleyebilirsen çok sevinirim yada sadece isim olarakta verebilirsinn şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

açık sarı, açık kızıl, açık kahve ve tonları olur cnım yalnız kendin evde yapamazsın bu tonları.

saçının rengine uygun bi sarı boya al bunun içine az miktarda açıcı koy cnım saçına sür ve 5 dk bekle sonra saç kurutma makinası ile boayıyı sürdüğün yerlere çok yakından depşl tabi ısı uygula tarakla tarattır bak hemn renk açılmaya başlıcaktır saçınla uyumunu görünce hemn yıka yalnız dikkatli olmanı tavsiye ederim deri ile fazla temas ettirmemeye bak ok.

canm açıcı dediğin oryalmi,toz açıcımı,yoksa şu açıcı setlerinden falan mı?? wede miktar olarak yaklaşık ne kadar olsun??

yeldacım banada yardım etmeni istiyorum.saçlarımın gerçk rengi çok koyu kahve.siyaha boyamıştım.şimdi o siyahlık kalmadı saçlarımda.gerçk doal rengnde.we ben karamel istiyorum.gözlerim koyu kahve.çağla şikelin saç rengne bayılıyorum.onun saç rengni weya bana tawsiye edebilecein bi saç rengi warmı.şimdiden teşekkürler

yeldacım banada yardım etmeni istiyorum.saçlarımın gerçk rengi çok koyu kahve.siyaha boyamıştım.şimdi o siyahlık kalmadı saçlarımda.gerçk doal rengnde.we ben karamel istiyorum.gözlerim koyu kahve.çağla şikelin saç rengne bayılıyorum.onun saç rengni weya bana tawsiye edebilecein bi saç rengi warmı.şimdiden teşekkürler

saçının açılması gerek cnım karameli kendin yapamazsın saçlarımdaki siyahlık ne kadar gitti desende kesinlikle kalıntıları vardır artı kendi saçında koyu kahveymiş.

daha önce de yazmıştım ama bana yardımcı olamadınboshayallersmile saçım koyu kestaneydi..ama 7 yıldır aşağıdaki rengi kullanıyorum o da balyaj üstüne sürekli koyu sarı dore atarak oldu..şimdi 1 yıldır bu rengin üstüne koyu kestane boyadım böyle kullanıyorum..çok az kızıllık mı desem kahvelik mi öyle bir renk var..eski ahline dönmek istiyorum..nasıl yapacambilmiyorumkismile

Eklentiler

• $Resim_178.JPG
    $Resim_178.JPG
    32,5 KB · Görüntüleme: 57
daha önce de yazmıştım ama bana yardımcı olamadınboshayallersmile saçım koyu kestaneydi..ama 7 yıldır aşağıdaki rengi kullanıyorum o da balyaj üstüne sürekli koyu sarı dore atarak oldu..şimdi 1 yıldır bu rengin üstüne koyu kestane boyadım böyle kullanıyorum..çok az kızıllık mı desem kahvelik mi öyle bir renk var..eski ahline dönmek istiyorum..nasıl yapacambilmiyorumkismile

koyu kestane boyadığın için saçının açılması gerek keşke şimdiki halinin fotosunuda koysaydın eğer kızılığın gitmesini istiyosan küllü renklerden alıp saçını boyayabilirsin kırılıcaktır rengi.

bu arada çok soru soruoruz ama,kusura bakma artk canım,toz açıcıyla normal sarı boyayı karıştırıp doğal saçıma uyguladığımda turunculuk olmasından korkuyorum :(( bu arada saçlarım koyu kahve..

her zamn sorabilirsiniz cnım turunculuk olucak illaki kaçınılmaz bişey o saçı açarken heleki saç koyu tonlarda ise sen ne renk boyucaksın saçını ona göre söleyim

yelda canim özeline de yazmisdim ama burayada
yazayim
simdi benim saclarim koyu cikolataya boyali idi ama dipleri uzamisdi
esim saclarimi toz acici mi ne deniyoya onla acdi iki sefer önce uclari sonra dipleriyle birlikde ama dipler süper oldu sap sari ama uclar turuncu
hatta dünde lorealin boyasyla boyadi ama hala uclar turuncu napicaz ya offff
o turunculardn nasil kurtulucam yoksa sacimi bakira boyucak

saçının fotoğrafını koyarmasın cnım (altın )parıltılı toffee,karemal,kahve
varda altın bakırı hiç bilmiyorum.:umursamaz: bakır dore gibimi cnım kusura bakma tam anlayamadığım için bişey yazamıyorum.

Canm resim ekleyemiyorum 100 mesajım olmadığı için 27. sayfada biri naz elmasın resmini eklemiş onun tam olarak 1 ton koyusu. Çok az bakırlık var yani. O renkten sarı tonlarına dönmek istiyorum (kuaförde yaptırcam)1 kerede ne kadar açılır, hangi sarı olurr??:a015:

Back