• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

ben son 3 seferdir saçlarımı casting çikolata karamel ile boyadım çok güzel bir renk şimdi üzerine aynı serinin bal köpüğü denemek istiyorum:S fikrinşiz varsa yardımcı olabılırmısınız:Sbilmiyorumkismile

ben angelina Jolieye benziyorum =) saçlarım şuan dipleri koyu altları sarı. balyajlı gbi bişey yani . bana hangi renk gider =( evde boyamak istiyorum karışım falan yapılıyor öğrenebilirmyim?

merhaba yelda
esmerim kahve göz,saçlarım siyah uzun uçlarında 4-5 cm kadar kızıllık var ama koyu bi kızıl
patlıcan moru istiyorum parlak güzel bi mor hangi marka ve renk öneririsn şimdiden teşekkürler

merhaba yelda ben saçlarımı açtırıp karemele boyatmiştım yıkadıkçı açıldı rengi bıraz turuncumsu bı renk çıkmiştı ortaya bende kolestonun koyu kumralını almiştım yıne karamel tonları olur dıye bı boyadım sımsıyah oldu bu forumda saç akıtma işlerını beyaz sabunla yapan ve oneren arkadaslarımız vardı bende beyaz sabun kullandım 2 3 defa şimdıkı halı ise ense saçlarım açık kumral gıbı tepelrım koyu ortalardan uçlara dogruda açık kestanemı desem yoksa koyu kumralmı o renk oldu ne yapmam lazım sence şimdıden çok sagol

merhaba yelda85. ben kumral tenliyim gözlerim yeşil suanki saç rengim kahve kızıl ama epey aktı, kumrala boyatmak istiyorum ama küllü kumraldan hangisne boyacağıma karar veremiyorum... birde schwazkopf 6.0 nasıl olur sence...yardımcı olrsan sevinirim...

merhaba yelda
esmerim kahve göz,saçlarım siyah uzun uçlarında 4-5 cm kadar kızıllık var ama koyu bi kızıl
patlıcan moru istiyorum parlak güzel bi mor hangi marka ve renk öneririsn şimdiden teşekkürler

koleston 3.66 patlıcan diğer markalardanda seçim yapabilrisin tabi

merhaba yelda ben saçlarımı açtırıp karemele boyatmiştım yıkadıkçı açıldı rengi bıraz turuncumsu bı renk çıkmiştı ortaya bende kolestonun koyu kumralını almiştım yıne karamel tonları olur dıye bı boyadım sımsıyah oldu bu forumda saç akıtma işlerını beyaz sabunla yapan ve oneren arkadaslarımız vardı bende beyaz sabun kullandım 2 3 defa şimdıkı halı ise ense saçlarım açık kumral gıbı tepelrım koyu ortalardan uçlara dogruda açık kestanemı desem yoksa koyu kumralmı o renk oldu ne yapmam lazım sence şimdıden çok sagol

sanırım kuaföre gitmeyi düşünmüyosun istediğin renk karamel ise ancak bi kuaför tekrar saçını karamele dönüştürebilir evde yapman imkamsız ama yinede ben kendim boyucam dersen koyu renklerden birini tercih edip saçını kapatabilirsin.

merhaba yelda85. ben kumral tenliyim gözlerim yeşil suanki saç rengim kahve kızıl ama epey aktı, kumrala boyatmak istiyorum ama küllü kumraldan hangisne boyacağıma karar veremiyorum... birde schwazkopf 6.0 nasıl olur sence...yardımcı olrsan sevinirim...

kendinizmi boyucaksınız eğer öyleyse yapamazsınız saç açılmadan dönmez.

selamlar yeldacım . benim sacım su an bal köpüğü.ama altta yoğun sarı balyajlar olduğundan sapsarı oldum .:) göz rengim koyu kahve,tenim süt beyazı.yine bal köpüğü tonları düşünüyorum ama cok da acık bir renk istemiyorum acıkcası. bir de kızıllık yoğun bir bakırlık falanda olmasın. sence karamelle balköpüğünü mü karıstırsam. aralardan sarılarda cıkar hos olur diyorum. ama yine size danısmak istedim. balköpüğünü nasıl koyulastırabilirim.

kızlar mrbb yelda vala süpermiş yaaaa bende istıyorumm yardımmmm
ya saclarım röflelıı kendı rengıde sıyah cok cabuk uzuyoo dıpten cıkan sıyahları evde kendım acsam azcıkk nasıl olur kızıllık olmasın rengı bıraz kırılsın yeeter bana ne önerırsın kuafor bı arkadsım 10 ve 8 numaraı karıstır demısdı ama bıde sana sorım dedımmm:):)

selamlar yeldacım . benim sacım su an bal köpüğü.ama altta yoğun sarı balyajlar olduğundan sapsarı oldum .:) göz rengim koyu kahve,tenim süt beyazı.yine bal köpüğü tonları düşünüyorum ama cok da acık bir renk istemiyorum acıkcası. bir de kızıllık yoğun bir bakırlık falanda olmasın. sence karamelle balköpüğünü mü karıstırsam. aralardan sarılarda cıkar hos olur diyorum. ama yine size danısmak istedim. balköpüğünü nasıl koyulastırabilirim.

karamelle bal köpüğünü karıştırsan nasıl olur bilemiyorum cnım hoşta olabilir farklı bi tonda çıkabilir ortaya yinede denemek istersen saçın az bi kısmına sür bak ona göre uygula.

kızlar mrbb yelda vala süpermiş yaaaa bende istıyorumm yardımmmm
ya saclarım röflelıı kendı rengıde sıyah cok cabuk uzuyoo dıpten cıkan sıyahları evde kendım acsam azcıkk nasıl olur kızıllık olmasın rengı bıraz kırılsın yeeter bana ne önerırsın kuafor bı arkadsım 10 ve 8 numaraı karıstır demısdı ama bıde sana sorım dedımmm:):)

evet cnım arkadaşının dediği gibi yapıp uygulaya bilirsin.

merhaba yelda benımde bır sorum olucak. saclarımı kızıl yapmıstım fakat bır sure sonra begenmedıgım için oreal,le actılar dolayısıyla saçım mahfoldu uzun saçları kestırdım :( oreaden sonra saçım bır turlu toparlayamadım suan kalmadı ama saçım sert ve kuru kendım boyuyorum artık :( suan acık kestane boyalı ama buda sıyah gıbı oldu koyu kumrala sonrada kumral a boyuyarak açılırmı rengi, birde boya ve şampuan önerin ne olabılır .
şimdiden çok teşekkürler

SLM yeldacım benım tenım esmer yanı açık çıkolata ten rengım.gözlerım koyu kahve .ve şu ana kadar saçımı hıç boyamadım saçalrım koyu kestane ve ince tellı ..ben karamel tonlarında düşünüyorum sence yüz rengımle çokmu bir olur .yakışırmı acaba yada kahve tonları boyasam dahamı iyi olur..bırde volia nın sütlü kahve boyası çıkmış acaba aralarına sütlü kahve gölgeler atsam ne renk durur.bu sütlü kahve boya hakkındada bılgı verrsen çok sevınırım .öptüm:)

Back