Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben son 3 seferdir saçlarımı casting çikolata karamel ile boyadım çok güzel bir renk şimdi üzerine aynı serinin bal köpüğü denemek istiyorum:S fikrinşiz varsa yardımcı olabılırmısınız:Sbilmiyorumkismile
ben angelina Jolieye benziyorum =) saçlarım şuan dipleri koyu altları sarı. balyajlı gbi bişey yani . bana hangi renk gider =( evde boyamak istiyorum karışım falan yapılıyor öğrenebilirmyim?
merhaba yelda
esmerim kahve göz,saçlarım siyah uzun uçlarında 4-5 cm kadar kızıllık var ama koyu bi kızıl
patlıcan moru istiyorum parlak güzel bi mor hangi marka ve renk öneririsn şimdiden teşekkürler
merhaba yelda ben saçlarımı açtırıp karemele boyatmiştım yıkadıkçı açıldı rengi bıraz turuncumsu bı renk çıkmiştı ortaya bende kolestonun koyu kumralını almiştım yıne karamel tonları olur dıye bı boyadım sımsıyah oldu bu forumda saç akıtma işlerını beyaz sabunla yapan ve oneren arkadaslarımız vardı bende beyaz sabun kullandım 2 3 defa şimdıkı halı ise ense saçlarım açık kumral gıbı tepelrım koyu ortalardan uçlara dogruda açık kestanemı desem yoksa koyu kumralmı o renk oldu ne yapmam lazım sence şimdıden çok sagol
evde oksidanla açık kumral saçı çıp altın sarısı elde etmek riskli bir işmidir??
merhaba yelda85. ben kumral tenliyim gözlerim yeşil suanki saç rengim kahve kızıl ama epey aktı, kumrala boyatmak istiyorum ama küllü kumraldan hangisne boyacağıma karar veremiyorum... birde schwazkopf 6.0 nasıl olur sence...yardımcı olrsan sevinirim...
selamlar yeldacım . benim sacım su an bal köpüğü.ama altta yoğun sarı balyajlar olduğundan sapsarı oldum .:) göz rengim koyu kahve,tenim süt beyazı.yine bal köpüğü tonları düşünüyorum ama cok da acık bir renk istemiyorum acıkcası. bir de kızıllık yoğun bir bakırlık falanda olmasın. sence karamelle balköpüğünü mü karıstırsam. aralardan sarılarda cıkar hos olur diyorum. ama yine size danısmak istedim. balköpüğünü nasıl koyulastırabilirim.
kızlar mrbb yelda vala süpermiş yaaaa bende istıyorumm yardımmmm
ya saclarım röflelıı kendı rengıde sıyah cok cabuk uzuyoo dıpten cıkan sıyahları evde kendım acsam azcıkk nasıl olur kızıllık olmasın rengı bıraz kırılsın yeeter bana ne önerırsın kuafor bı arkadsım 10 ve 8 numaraı karıstır demısdı ama bıde sana sorım dedımmm:):)
slm yeldacım viyana kumral duydun mu ya da boyadın mı saçım kumral açık sence nasıl olur