• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

Tamam canım yazarım merak etme evet toz aldım 9'luk acıcısı var birde.Canım sen benim istedigim rengi gördün ve suanki saclarımın da geride kalan sayfalara eklemistim..Sence tonununu ne kadar acmam gerekiyo o rengi elde etmem icin yada ona yakın bir rengi elde etmem icin..

Ayrıca tarcın bakırla altın sarı karıstırcam sacma bir renk cıkmaz degil mi??CADIARZU

cnım boyaları karıştırma saçını aç çnce sonra fotoyu ekle bakayım ona göre konuşalım brz açılsın sende anlarsın zaten boyayacağın rengin üstüne tutup tutmayacağını ona göre bak cnım

Son düzenleme:
merhaba yeldacım...seni ilgiyle takip ediyorum .Bir şey sormak istiyorum canım.Ben kızıllık olmayan kkaheye boyamak istiyorum saçım çok koyu değil ne yapmalıyım.

yeldacım grileşen yerleri beyaz sabunla yıkadım bayağı azalttı biraz daha yıkamaya devam edip röflemi yapacağım,saçlarım çok yoruldu şu son 2 gündür

ilgilendiğin için tekrar saol.baktım verdiğin linke ama ben kahvesi daha yoğun bakırı daha az istiyorum forumda resmini koymuşlar istediğim rengin ama sonucunu yazmamışlar arama kısmından bu renge nasıl ulaşabilirim diye yazınca çıkan sonuçlardan 6.sayfada duyguludeniz35in başlattığı bi konu var ashlee simpsonın resimleri var işte o tonlarda bi bakır istiyorum yorcam seni biraz ama kusura bakma:)

pr0121001max.jpg
[/URL][/IMG]

216337311lorealparisexc.jpg
[/URL][/IMG][/QUOTE]

yeldacım sence bu renklerin tonları nasıldır,
mesela bronz sarı,altın sarı gibimidir,
hiç gördün mü her 2 rengide ,bana açabilirsen sevinirim cnm,
çok oldum ama kusuruma bakma lütfen:kedi:

merhaba ben açık tenli kahverengi gözlüyüm. saçımı sarı yaptırmak istiyorum ama doğal dursun yani çiğ durmasın istiyorum 2 resim ekliycem mesela bu sarılar gibi ama bunu kuaföre nasıl anlatcam bilmiyorum.

Eklentiler

• $gülben.jpg
    $gülben.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $giri%C5%9F.jpg
    $giri%C5%9F.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 44
Yeldacım benim merak ettiğim bi konu var.
saçımızı açık sarı boyayı sürdükten sonra naylon poşet ile kaplayıp fön makinasıyla ısı verirsek daha mı çok açılır?? bazı arkadaşlar öyle yapıyormuş da...

Son düzenleme:
merhaba yelda
benim saçım açık kumral aralardada röfle var kendim attım röfle setiyle.ama ben heryerinin sarı olmasını istiyorum .hangi boayyı boyarsam sarı olur. röfle çok yıpratıyor bu işlemi boya ile yapmak istiyorum çünkü yıpranmıyo o şekilde. röfle mahfetti valla tamam renk gzüel ama saç gitti :)

yardım lütfeennn

merhaba yelda,benim saçım koyu kahve,saçıma çikolata kahve yaptırıp üzerine doğal gölgeler yaptırmıştım,saçımın dibi uzadı bende evde kendim wellanın yeni serisinden 6.1 büyüleyici kahveyle boyadım,kutunun üzerinde çok güzel bir kahve vardı ama ben boyadığımda saçım resmen simsiyah kahve oldu,boyanın rengi neden böyle olmuş olabir?içine 5-6 damla tatlı badem yağı katmıştım ama bunun etkisi olacağını sanmıyorum? ,acaba boya mı kötü yada eskiydi de böyle karardı?
saçımın renginden dolayı mutsuzum.
2 gündür yeşil sabunla bol bol yıkayıp rengi akıtmaya çalışıyorum ama pek bir fark yok;( ,kuaföre gittim sordum,önce açıcıyla açıp sonra boyayacağız dedi,hem çok para(180 tl) istedi hemde saçım yanar diye güvenemedim sence ne yapmalıyım?
böyle üstü siyah altı kumralda dolaşamam çok komik haldeyim,fikrine ihtiyacım var..

Son düzenleme:
merhaba yeldacım...seni ilgiyle takip ediyorum .Bir şey sormak istiyorum canım.Ben kızıllık olmayan kkaheye boyamak istiyorum saçım çok koyu değil ne yapmalıyım.

saçın çok koyu değilse boyaya bilirsin cnım ama önce kahvenin açık tonlarını tercih etmen daha ii olur.

merhaba yeldacım konu açtım ama sana burdan sorayım. ben bakır olan saçlarımı evde sarıya çevirdim. şu an saçlarım sarı ama hafifde olsa dorelik var cnmm. şimdi bu ay sonuna kadar beklicem. ay sonu boya yapıcam. ama sence ben hangi sarıyı kullanmalıyım cnm. küllü istemiyorum mat oluyor. böle sandre sarısı gibi saçı kızartmayan bir boya olmalı dogal sarı yaniiii. ne yapmam erekir hangi boya ve boya karışımı önerirsin.birde boyaya ısı tutsam dahamı güzel sarı olur

pr0121001max.jpg
[/URL][/IMG]

216337311lorealparisexc.jpg
[/URL][/IMG]

yeldacım sence bu renklerin tonları nasıldır,
mesela bronz sarı,altın sarı gibimidir,
hiç gördün mü her 2 rengide ,bana açabilirsen sevinirim cnm,
çok oldum ama kusuruma bakma lütfen:kedi:[/QUOTE]

renk tonları birbirine yakın yalnız bronz olan brz daha koyu olur bide kutunun üzerindeki tam rengi tutmaz.

merhaba ben açık tenli kahverengi gözlüyüm. saçımı sarı yaptırmak istiyorum ama doğal dursun yani çiğ durmasın istiyorum 2 resim ekliycem mesela bu sarılar gibi ama bunu kuaföre nasıl anlatcam bilmiyorum.

istediğin tonların fotoğraflarını göster cnım yaparlar foto götüremiyosan orda katologlarda vardır bu renkler.

Yeldacım benim merak ettiğim bi konu var.
saçımızı açık sarı boyayı sürdükten sonra naylon poşet ile kaplayıp fön makinasıyla ısı verirsek daha mı çok açılır?? bazı arkadaşlar öyle yapıyormuş da...

yok cnımya kına değilki bu boya kapatsanda tutar saçında kapatmasanda.

merhaba yelda
benim saçım açık kumral aralardada röfle var kendim attım röfle setiyle.ama ben heryerinin sarı olmasını istiyorum .hangi boayyı boyarsam sarı olur. röfle çok yıpratıyor bu işlemi boya ile yapmak istiyorum çünkü yıpranmıyo o şekilde. röfle mahfetti valla tamam renk gzüel ama saç gitti :)

yardım lütfeennn

saçların açık kumralmış cnım beğendiğin sarı renkte bi boya alıp boyayabilirsin saçını 2 kez boyaman gerekenilir tam renk için tmm

Back