Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde kendin boyamak istiyosan % 0 diyebilirim :) boyanın akıltılması gerek cnım dönmen içina.s
canım bana da yardım eder msn ilk defa boyatıcam saçlarımı istersen özelden fotolarımı ve isteiğim rengi atabilirim
evde cesaretim yok zaten renk açmaya
kuaföre gittim sordum ama aşama aşama yapılır 1 yıl sürer diyo mafoldumben
önce koyu kahve yaparız sonra gittikçe ton ton açarız dedi aa ama bu arada saçının elimde kalması olasılığını da göze alman gerek dedimafoldumben
bide saçım baya uzun hiç ama hiç kestirmek isterim 0 zararla bakıra dönmem mümkün mü boya siliciler varmış sanırım saçı 5-10 dakikada kendi rengine getiriyormuş ve de hiç yıpratmadan bi iki kuaföre sordum hiç haberleri yoktu ama nette var kullananlarbilmiyorumkismile
canım benim saclarımda koyu kumral vardı ama siyah gibiydi acıcı aldım bakır gibi bir renk oldu heryer de acılmadı üzerine koleston büyüleyici kahve boyadım daha tatlı bir renk olmustu..
sonrada dedigim gibi palette bal köpügü ve sarıyı karıstırdım o ekledigim sac rengini elde ettim..uuff insallah olur..her zaman aynı hatayı yapıyorum gidiyorum kuaföre kızılken karamel yada bakır karamel yaptırıyorum sonrada aktıgını görünce vur koyu kestaneyii:1no2:
artık akıllandım amaa..
renk tutsada tutmasa da paylasırım yerimseniben
saol canımm
röfle setleri ile platin röfle olabiliyor mu ki ? yine altın sarısı çıkmasın renk
folyaya sarıp brz ısı uygularsan olur önce bi tutam saçına uygula istediğin renk kaç dk oluyo bak ona göre diğer yerlere sür .
çok oldum kusura bakma Allah senden de razı olsun sıkılmadan cevap veriyorsun
hangi marka alayım,bir de önlerde ki saçlarımda grileşme oldu yıkadıkça geçer değil mi griliği?
teşekkür ederim cevabın için.ama netten baktım kolestonun çarpıcı bakır ve kızıl bakırı var diğerleri kahve yani bakır kahve diye bi boya göremedim ben nosunu biliyormusun?bi de koleston çabuk akıyo ya paletteden bi kahveyle tarçın bakırı karıştırsam olmaz mı ki??
voilanın ve kolestonun var cnım onlardan alabilrsin gider merk etme olmazsa inlere brz bu boyadan uygularsın
ben bi kaç kere saçımı boyadım çikolata kahveydii aktı açıldı çok açık olmasada açık bi renk oldu şimdi kızıllı çikolllata gibi istiyorum evde boyucam istedigim tengi elde edebilirmiyim
cnım saçın siyaha yakın olduğu için bakır tonu alması norml bide dediğim gibi saçın heryerin aynı olması için düzgün sürülmesi gerek sana yardım edecek biri varsa evde ona sürdür .saçlarını ayırarak sür tmm
yeldaacımm banada yardımmmmm :kedi: benm suanki saclarım cikolata karamel aaralarda da bal kopugu balyaj war ama baya bi aktı diplerdende cıktı..ben karamel tonları yada bal kopugu istıorum..sanırım buday tenlıyımm kaydirigubbakcemile3 kuafore gtmek istemıorum ewde boyıcam ama hangi marka we hangi boyaları kullanmalıyımm iki boya karstırıpmı yapıyım yoksa sadece tek renk yeter mi??
Tamam canım kardesim boyayacak ama orialı aldıgım yer yıkadıktan sonra iyice kurut dedi.Yani sacındayken ısı uygulama falan dedi kafamçokkarıştı
iyi akşamlar kzlarr,
yeldacım seni burada yakalamışken bi şey danışmak istiyorum.
kendi saçım kestane yani koyu,
esmerim,
6 ay önce açık renk balyaj attırmıştım güzel olmuştu,
şimdi diplerden kendi saçım çıktı tabi,kuaför 6 aydan önce yaparsak saçın sarı olur dediği için bekledim,kendi saçımın üstüne yaptırmıştım.
ama şimdi karamel istiyorum ne dersin,
gidermi,kullanabilirmiyim.
Çağla şıkelin eski saç rengiydi ondan istiyorum,kararsızım,
ne dersin.
toz oryel aldın dimi cnım çok yakından tutmucaksın sen makinayı makinayı tutmanı saçın renginin daha çabuk açılması için söledim ben sana sen sür 5 dk bekle sonra dediğim gibiyap baktın istediğin ton açıldı hemn yıka saçını güzelce kurula.sonucu da bana yaz cnım