Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

ne kadar aksada zor olur cnım yalnız kahvenin açık tonlarından alıp saça uygulayıp bir süre sonra tekrar boyamalısınız .

Acaba hangi marka boyayı önerirsiniz.bilmiyorumkismile

bikaçkez daha boyasan ( kumral) saç rengin açılıcaktır cnım ve zmnla istediğin rengi alır :)

bikaçkez daha boyasan ( kumral) saç rengin açılıcaktır cnım ve zmnla istediğin rengi alır :)

kumralı yine aynı tarife göre yapcam di mi canım haftasonu tekrar yapıcam da ve bi de bişey dicem orialden korkuyodum ama tarifin muntazam hiç bi yıpranma olmadı

sorun değil canım. o zman ben böyle boyamaya devam haftasonu bi daha boyarım 20 gün sonra bida istediğim renk olunca da sedece diplere

saol canım şu turunculuk gitsin kumral olun yeter bana o da kolay olmucak ama uğraşırım işim ne:)

cevabın için teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

cnım o zamn boyanın içine brz oksiden kat ama çok değil 2-3 yemek kaşığı kadar tmm.

oksiden nedir cnm,açıcı gibi bişey mi,
pek bilmiyorumda,
araştırayım fazla zararı olmayan bişeyse bi dahaki boyamada kullanayım,saolasınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…