Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

yeldacım merhaba sacımdakı ciğlik dıye bı konu actım bakıp yardım edersen cok sevınırım

bende buraya abone olayım ögrenecegim seyler olur:)

Benim saçlarım sarı gibiydi okuldan kızıyolar diye koyulaştırdım kahve yaptım. 7aydır boyamıyodum o kahve baya açılmıştı bugün evde boyadım koyu sarıyla acık karameli karıştırdım ama saçlarım açık renk olmadı. şuan acık kahve gibi birşey..
saçlarımı bal köpüğü açık karamel tarzında nasıl yapabilirim ?

niye memlekette sac rengi sorun oluyo anlamadim burda saclari mor kizlar var yada ojeli falan bende bi ara cekmistim katli sacimi kisaydi tabi cift örük yaptirdi müdürümüz aslinda asiriya kacmiycaksa problem olmamali sonucta gencecik ögrenciler lise caglarinda boyatabilir cani isterse ben yadirgiyorum

peki bana hangi renkler gider hep icimde kzl bakir renklerine boyatmak kalmisdir beyaz tenlileremi gider bu renkler bana gidermi bilmiorm avatardaki benim ama suanki sacim voilanin acik kestanesi yardimci olursan sevinirm saol

saçımda röfle var tek renk olması için hangi renge boyamalıyım??? yardımcı olursanz sevnrm :)

imdaaat... ya ben saçımı loreal recital ultra açıcı küllü kahveyle boyadım uçlarda kızıl parıltılar var diplerde yok diye önce uçlara uyguladım sora diplere ve az beklettim ama diplerim çok açıldı uçlarsa eh işte kızıl parıltılı bi kahve oldu kızıllığı gitmedi diplerim sarı sarı parlıo resmen.. bense kumral istiyordum hala da istiyorum ne yapmalıyım hem dengeli bi renk elde etmek hem de kumral olmak için?? oouv bir de kahverengi gözlü beyaz tenliyim.

Son düzenleme:
mrb yelda saçımı boyatmak istiyorum ama renge karar veremiyorum kuaför palettenin bronz kahvesiyle karameli karıştırıp boyamayı tavsiye etti ama yakışırmı bilmiyorum saçım kestane rengi bide gölge var tenim kumral gözüm ela bi öneriniz varmı acaba?? arkadaşlar sizinde yardımızı istiyorum acill !

Merhaba yelda gözüm kahverengi tenimde kumral.Saçlarımın büyük bir kısmı beyaz olduğu için mecburen boyuyorum.Kuaföre gittim katalogdan kahverengi tonlarından birisini önerdiler rengi açıp boyadılar saçlarım maholdu hem yandı hemde rengi sarıya desem değil turuncu desem değil iğrenç birşey oldu üstelik yukarılar koyu altlar açık renk ortaya çıktı 1ay boyunca aktı durdu.Artık kendim boyamak istiyorum kahverengi olacak ama güneşte kızıl gibi durmayan önerdiğin renk var mı?

yelda ya da bilen herkese soruyorum saçlarım bal ve açık kumral karışımı baya güzel bir renk yalnız bu aralar doğallığım üstümde saçlarımı küllü renklerle daha doğal hale getirmek istiyorum sizce loreal'den küllü açık sarı ile açık kumralı karıştırsam olur mu? Veya siz ne önerirsiniz? (resim koyamıyorum malesef) şimdiden tşkkrlr.

benim saçım açık kumraldı saçımı natural colorsla boyadım ilk defa boyadım bitkisel olmasıdan dolayı onu tercih ettm ve rengini hiç beğenmedim boyarkende hiç boyaya kokmuyordu papatya kokuyodu beğenmeyip saçımı tekrar palatte ile boyadım kumrala ilk tuttu ama 2gnde 1 bnya yapiyorm ve böylece o boya 1 haftada aktı bu saç rengini istemiyorm ama herkez papatyanın üstüne boya tutmuz diyo bi çözümü yokmu bi şekilde akıtamazmıyım ben bunu

slm yelda bnm asıl saç rengim kumral uzun bi süre kumral dore falan yani kumralın tonlarını kullandım sonra platin sarısı yaptırdım bi ay sonra aralara balyaj attrdm ama o da aktı şuan çok iğrenç bi sarı oldu ve saçlarım acayip yıprandı ilk başta beğeniodum ama 4 aydır falan platin sarısı kullanıyorum artık çok sıkıldım.. beyaz tenliyim ve kahverengi gözlüyüm..kızıl denemek istiyorum ama iice koyu ve canlı bi kızıl.. kızıl büyü kızıl kestane falan yani açık bi ton kesinlikle istemiyorum ama çok kararsızım acaba kızıl yakışır mı ya da hangi tonu bulmam lazım bilmiyorum. bi de saç açma ile boya akıtma aynı şey midir yani dielim kızıla boyattım beğenmedim saçımı açtırmam mı gerekir yoksa boya akıtmak daha mı farklı??lütfen yardımcı ol saçlarımla başım belada..

Merhaba benim saçımda 2 ay önce boyattığım koleston un büyüleyici yada ışıldayanmı kahvesi var. Şimdi palette natural bal köpüğünü denemek istiyorum. önce saçımı açmalımıyım. Direkt sürersem o renk olmaz dimi?

akmış dahi olsa kahvenin üzerine bal köpüğü tutmaz tatlm açılması gerek...

canım bu fotograftakı rengı nasıl elde ettın???

yelda arkadasım bu saçla ilgili konuyu açmışsın insanlara faydalı olabilmek için ii güzel hoş

fakat ilgilenmiceksen bakmıycaksan umursamıcaksan neden insanların vaktini alıyorsun

zira ozaman konuyu kapat

kimse de sormasın yardımcı olabilcek insanlar ilgilensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…